Képeken a Xoom 2


A Motorola két méretkategóriában is offenzívára készül a tabletpiacon: a Xoom második generációjából ugyanis lesz egy kisebb verzió is. A megjelenés még messze van, de természetesen néhány kép már ki is szivárgott.

A hétvégén a szokásos névtelen forrásoknak köszönhetően mindkét készülékre vethettünk egy pillantást. Azt már korábban is tudni lehetett, hogy hamarosan előáll a gyártó a relatíve sikeresnek mondható táblagép következő generációjával, és a most napvilágot látott képek ezt meg is erősítették.

A nagyobbik ketyere a pletykák és a képek alapján az előző modell továbbfejlesztett változata, 10.1 hüvelykes kijelzővel. A madarak azt csiripelik, hogy 1.2 GHz-es proci és 1GB RAM kap majd benne helyet, és 1080p-ben rögzíthetünk felvételeket a várhatóan 5 megapixel körüli hátoldali kamerával. A vastagsága (vagy inkább vékonysága) 9 mm körül várható.

A kistesóval kapcsolatban annyi tűnik biztosnak, hogy egy valamivel szerényebb, 8.2 hüvelykes kijelzővel érkezik, hasonló vastagsággal, mint a 10.1-es. Az is valószínűsíthető, hogy mindkét készülék LTE kompatibilis lesz. A névtelen forrás azt is jelezte, hogy az Androidot futtató táblák még igencsak bugosak, lépten-nyomon lefagynak.

Egyelőre tehát valószínűsíthető, hogy sokat kell még várni, míg a boltok polcain megjelenhetnek a Xoom-utódok. Addig is szemügyre lehet venni a kiszivárgott fotókat, a Droid-Life oldalán, vagy az Engadgeten itt és itt.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Karanténba helyezik a gödi Samsung gyár kínai alkalmazottait
A gödi Samsung gyár a koronavírus terjedése miatt munkába állás előtt "karanténba helyezi" és orvosi vizsgálat alá vonja Kínából érkező alkalmazottjait, bár a céget érintően...
10 éve mutatták be az első iPadet, a "nagy iPhone-t"
2010. január 27-én olyat láthattak az Apple-rajongók, amit előtte soha: Steve Jobs kiállt színpadra és bemutatta a cég első – és sokak által nagyon furcsának tartott –...
Az iPhone 11 legyőzte fotózásban az iPhone XS Maxet
A DxOMark tesztjén jobbnak bizonyult a tavalyi csúcsmodellnél az idei alapmodell.
Innovációs díjat nyert Wi-Fi 6-os modellekkel erősített a TP-Link
A TP-Link három új AX-es Deco Mesh terméket mutatott be az idei CES-en, ezek közül az egyik még Innovációs Díjat is nyert.
Kobe Bryant-re emlékeznek az egyik legismertebb kosárlabdás videojátékban
Az egyik legismertebb és legnépszerűbb sportjáték, az NBA 2K20 töltőképernyőjén a vasárnap helikopter-balesetben elhunyt Kobe Bryant-re emlékeznek a szoftver fejlesztői.

További tech hírek >>