Képeken a Xoom 2


A Motorola két méretkategóriában is offenzívára készül a tabletpiacon: a Xoom második generációjából ugyanis lesz egy kisebb verzió is. A megjelenés még messze van, de természetesen néhány kép már ki is szivárgott.

A hétvégén a szokásos névtelen forrásoknak köszönhetően mindkét készülékre vethettünk egy pillantást. Azt már korábban is tudni lehetett, hogy hamarosan előáll a gyártó a relatíve sikeresnek mondható táblagép következő generációjával, és a most napvilágot látott képek ezt meg is erősítették.

A nagyobbik ketyere a pletykák és a képek alapján az előző modell továbbfejlesztett változata, 10.1 hüvelykes kijelzővel. A madarak azt csiripelik, hogy 1.2 GHz-es proci és 1GB RAM kap majd benne helyet, és 1080p-ben rögzíthetünk felvételeket a várhatóan 5 megapixel körüli hátoldali kamerával. A vastagsága (vagy inkább vékonysága) 9 mm körül várható.

A kistesóval kapcsolatban annyi tűnik biztosnak, hogy egy valamivel szerényebb, 8.2 hüvelykes kijelzővel érkezik, hasonló vastagsággal, mint a 10.1-es. Az is valószínűsíthető, hogy mindkét készülék LTE kompatibilis lesz. A névtelen forrás azt is jelezte, hogy az Androidot futtató táblák még igencsak bugosak, lépten-nyomon lefagynak.

Egyelőre tehát valószínűsíthető, hogy sokat kell még várni, míg a boltok polcain megjelenhetnek a Xoom-utódok. Addig is szemügyre lehet venni a kiszivárgott fotókat, a Droid-Life oldalán, vagy az Engadgeten itt és itt.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Új kinézetet kap a Wikipedia
Tíz év után változtatnak a Wikipedia asztali böngészős változatának kinézetén, hogy a felhasználók könnyebben és hatékonyabban tudjanak böngészni a szócikkek között.
Előzetesen a Barbárok
Magyar-német készítésű, grandiózus látványvilágú történelmi fantasy sorozattal jelentkezik a Netflix. Feliratos előzetest kapott a Barbárok.
Kitalálta a Huawei, hogyan lehet mindig feltöltve a telefon
Egy évvel ezelőtt nyújtotta be szabadalmát a Huawei, amelyben azt taglalja, hogyan lehet teljesen vezeték nélkül, távolról és automatikusan feltölteni egy eszközt, például egy...
Frissítés: új funkcióval bővül iOS-en az HBO GO
Frissült az iOS eszközökön az HBO GO applikáció. Egy régóta várt funkció, a letöltés vált elérhetővé a felhasználóknak.
2 nm-en ugrik GAAFET-re a TSMC
Ennek a gyártástechnológiának a fejlesztése a tervekhez képest jobb ütemben halad, de így is leghamarabb 2024-ben készülhet el.

További tech hírek >>