Képeken az új Google Nexus


Egymás után jelennek meg kémfotók az LG és a Google új szerelemgyerekéről, az új Google Nexusról. A 4shael munkanévvel ellátott telefon az XDA-Developers fórumnak köszönhetően újra feltűnt a nyilvánosság előtt.

A 4,7 hüvelykes kijelzővel ellátott készülék az előzetes információk szerint 8 GB belső memóriát fog tartalmazni, egy 1,5 GHz-es, négymagos processzort, 2 GB RAM-mal. Sajnálatosan a belső memóriát micro SD kártyával sem lehet majd bővíteni. Egy másik oldal cikke szerint a kijelző felbontása nem 720p, hanem 1184 x 768 képpontos lesz és a telefon nem lesz képes 4G LTE hálózatokon kommunikálni.

Képeken az új Google Nexus

Jelenleg nagy találgatás folyik a telefon nevéről. Vannak oldalak, ahol LG Nexus4 Black, vagy LG Nexus4 White néven szerepel, máshol csak Google Nexus 4 a neve. Annyi biztos, hogy két színben, feketében és fehérben lesz elérhető a készülék, amit még a hónap vége előtt be fognak mutatni a sajtónak.

[gallery link="file"]

Kulcsszavak: android, google, lg, nexus, telefon, új
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

BRÉKING – Mégse fog ezen a héten részletesebben bemutatkozni a PS5
Noha a Sony korábban már meghirdette a PS5 hivatalos bemutatását június 4-re, a jelenlegi események miatt ezt elhalasztották.
Öt ingyenes autós játék okostelefonra
Már nagyobb üzlet mobiltelefonra készíteni játékot, mint számítógépre. Sok a silány, de vannak nagyon izgalmasak is.
Van egy rejtett játék a Windows böngészőjében, így hívhatja elő
A Microsoft a SkiFree mintájára készített egy szörfös játékot, amit eddig csak néhányan láthattak, most már viszont bárki hozzáférhet.
Se a szivárgás, se az ezt követő botrány nem látszik meg a The Last of Us Part 2 előrendelésein
Noha a The Last of Us Part 2 kapcsán az elmúlt hetekben volt egy csúnya balhé, a Sony szerint ez nem látszik meg a játék eladásain.
Júniusban is rengeteget ér a segítségetek – Folytatódik a PC Guru támogatói programja
Továbbra is ESET kóddal háláljuk meg támogatóink bizalmát.

További tech hírek >>