Képszerkesztés Smartphone-on


Anno, amikor az Adobe nagy sikerű képszerkesztő szoftvere, a Photoshop napvilágot látott, sokan csak pislogtak, hogy miket is lehet művelni a program segítségével. Azóta jócskán eltelt néhány év és a népszerű képvariáló is fejlődött. Sőt mi több, egyre több platformra adják ki.

A grafikai szoftvereket fejlesztő és gyártó cég, most a marokeszközre is kifejlesztette legújabb kiadványát, az Adobe Androidot. No azért ne gondoljuk arra, hogy android alapú masinánkon kiadványokat fogunk szerkeszteni, vagy látványosabbnál látványosabb grafikai trükköket hajthatunk végre, ám a készülékkel kreált és az azon tárolt fotóinkat szebbé és jobbá tehetjük az új jövevény által.

Az Adobe Androidban olyan lehetőségek rejtőznek, mint a képvágás, képek elforgatása, színek javítása, mélységélesség megváltoztatása, színtelenítés (black and white), sephia színezés (öregítés), különböző effektek használata és kategorizálás.

Az effektek között megtalálható a fotók élesítésére szolgáló „Sharpener” is, ami nagy segítséget jelenthet az általunk nagyon kedvelt, ám rosszul sikerült képek feljavítására. Továbbá a kis programocska segítségével az elkészült és feljavított remekműveket egy gombnyomással meg is oszthatjuk szeretteinkkel, bárhol is járjunk a világban (de jól jött volna nekem egy ilyen az El Camino-n). A képeket email formában is küldhetjük kedvünk szerint.

S hogy mi értelme van egy ilyen szoftvernek? Nos, a megosztás végett biztosan hasznos lehet, hiszen rengeteg embert ismerek, akik még azelőtt szeretnék közhírré tenni, hogy merre is jártak, illetve miket láttak, mielőtt hazaérnének. Jómagam is ebbe a türelmetlen csoportba tartozom, így biztos hasznát venném ennek a programocskának.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Firefox 70.0
A Mozilla böngészőjének 70.0-ás verziója.
Hatalmas siker lett a Lenovo jótékonysági CS:GO meccse
A Lenovo jótékonysági CS:GO meccset szervezett a Csodalámpa Alapítvány javára, a befolyt összeg pedig a negyedmillió forintot is átlépte.
Megzavart pár iPhone 11-et az iOS 13 frissítése
Az iOS 13.1.3 használhatatlanná tette az Ultra WideBand U1 chipet egyes modellekben.
Kiszivárgott, mikor jön a PlayStation 5, és az is, mennyibe kerülhet
Egyre biztosabbnak tűnik, hogy a Sony 2020 decemberében mutatja majd be a PlayStation ötödik generációs változatát. Egy szlovák viszonteladónak köszönhetően most nemcsak a pontos dátum...
Bemutatkozott az AOC AG273QX gamer monitora (x)
Bemutatkozott az AOC AG273QX gamer monitor, mely QHD felbontással és 165 Hz-es képfrissítéssel keresi a játékosok kegyeit.

További tech hírek >>