Késik a Nintendo kézigépe


Nagy várakozással írtunk a világ első szemüveg nélküli kézi játékkonzoljáról és annak megjelenéséről. Úgy látszik az ígéretek kissé nagyobbak volta, mint a valóság.

A Nintendo is megorrolt az Apple-re, hiszen azon a piacon terjeszkedik Steve-ék kicsiny garázscége, ahol a Nintendo nagyon jól áll. Ez pedig a kézikonzolok világa. Az iPod, iPad, iPhone triumvirátus bizony jócskán belepiszkolt a japán játékgyár terveibe.

Épp ezért 3DS nagyon fontos lenne a cégnek, ezért azt gondolnánk, hogy kezüket-lábukat törve minél előbb a piacra dobják a világ első szemüveg nélküli 3D-s megjelenítőjével ellátott kézigépét.

Azt azért nem gondolom, hogy Nintendo-éknál mindenki szabin van, és gondolom keveset is üvöltöznek egymással, de amíg ők tologatják a megjelenést és a gép árát, addig milliókat adnak el almáék az iPad/iPhone-okból és millió játékot töltenek le majd ezen készülékekre. Csak nehogy késő legyen Nintendo! Addig is a nem túl pontos infók: idén október és jövő március közt érkezik és úgy 250 és 300 dollár között lesz majd a 3DS. Hát ez nem sok, ugye?

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Cyberpunk 2077 – Idegsebészek is segítik a fejlesztést
A Cyberpunk 2077-n dolgozó Mike Pondsmith elárulta, hogy a realizmust nagyon komolyan veszik, ha kell, idegsebészekkel is konzultálnak.
Egyszerűbb lesz a közösségi platformok közötti adatmegosztás
A techóriások könnyebbé akarják tenni a felhasználók számára az adataik és a profiljaik átvitelét más platformokra.
5 tipp a sztárfotóstól: így örökítse meg a „golden hour” pillanatait
A világsztárokról készített portréi által híressé vált Uli Weber Ibizán tesztelte a Samsung csúcsmobiljának kameráját. A többek között Stinget, Kate Mosst vagy Kylie Minogue-ot is...
Ingyenes internetet szórnak majd a Facebook műholdjai, hamarosan fel is lövik az elsőt
Az ingyenes internet sugárzására alkalmas drón fejlesztését néhány hete ugyan leállította a Facebook, de mint kiderült, párhuzamosan futtattak egy másik, hasonló projektet is, amely...
Az amerikai felnőttek 18 százalékának van okoshangszórója
A felhasználók szerint rádió helyett is tökéletes megoldás az okoshangszóró.

További tech hírek >>