Késik a Nintendo kézigépe


Nagy várakozással írtunk a világ első szemüveg nélküli kézi játékkonzoljáról és annak megjelenéséről. Úgy látszik az ígéretek kissé nagyobbak volta, mint a valóság.

A Nintendo is megorrolt az Apple-re, hiszen azon a piacon terjeszkedik Steve-ék kicsiny garázscége, ahol a Nintendo nagyon jól áll. Ez pedig a kézikonzolok világa. Az iPod, iPad, iPhone triumvirátus bizony jócskán belepiszkolt a japán játékgyár terveibe.

Épp ezért 3DS nagyon fontos lenne a cégnek, ezért azt gondolnánk, hogy kezüket-lábukat törve minél előbb a piacra dobják a világ első szemüveg nélküli 3D-s megjelenítőjével ellátott kézigépét.

Azt azért nem gondolom, hogy Nintendo-éknál mindenki szabin van, és gondolom keveset is üvöltöznek egymással, de amíg ők tologatják a megjelenést és a gép árát, addig milliókat adnak el almáék az iPad/iPhone-okból és millió játékot töltenek le majd ezen készülékekre. Csak nehogy késő legyen Nintendo! Addig is a nem túl pontos infók: idén október és jövő március közt érkezik és úgy 250 és 300 dollár között lesz majd a 3DS. Hát ez nem sok, ugye?

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Nincs, aki megcsinálja Magyarországon a digitális forradalmat?
A digitális transzformáció szinte a teljes hazai kkv szektort érinti, ám csak kevesek aknázhatják ki a benne rejlő lehetőségeket, mert nincs elég szakember.
Az utolsó utáni pillanatban talán megmenekülhet a Földön már csak két példányban élő orrszarvú
Az orrszarvú-lombikprogram tökéletesítésén dolgoznak kutatók, akik nem adják fel a reményt, hogy megmentsék az északi szélesszájú orrszarvút a kihalástól. Már csupán két ilyen...
Mélyen belenyúlna a kiadók zsebébe az Apple
A várható prémium hírszolgáltatás bevételeinek 50 százalékára tart igényt az Apple.
Vészesen emelkedik a légkör metántartalma
Drámai mértékben kezdett el nőni az atmoszférában a metán mennyisége, amely az egyik legveszélyesebb üvegházhatású gáz.
Nem így néz ki a Sony Xperia XZ4
Mindent körbejárt az Xperia XZ4 állítólagos fotója, de kiderült, hogy hamis.

További tech hírek >>