Késik a Nintendo kézigépe


Nagy várakozással írtunk a világ első szemüveg nélküli kézi játékkonzoljáról és annak megjelenéséről. Úgy látszik az ígéretek kissé nagyobbak volta, mint a valóság.

A Nintendo is megorrolt az Apple-re, hiszen azon a piacon terjeszkedik Steve-ék kicsiny garázscége, ahol a Nintendo nagyon jól áll. Ez pedig a kézikonzolok világa. Az iPod, iPad, iPhone triumvirátus bizony jócskán belepiszkolt a japán játékgyár terveibe.

Épp ezért 3DS nagyon fontos lenne a cégnek, ezért azt gondolnánk, hogy kezüket-lábukat törve minél előbb a piacra dobják a világ első szemüveg nélküli 3D-s megjelenítőjével ellátott kézigépét.

Azt azért nem gondolom, hogy Nintendo-éknál mindenki szabin van, és gondolom keveset is üvöltöznek egymással, de amíg ők tologatják a megjelenést és a gép árát, addig milliókat adnak el almáék az iPad/iPhone-okból és millió játékot töltenek le majd ezen készülékekre. Csak nehogy késő legyen Nintendo! Addig is a nem túl pontos infók: idén október és jövő március közt érkezik és úgy 250 és 300 dollár között lesz majd a 3DS. Hát ez nem sok, ugye?

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Depressziót okoz a sok facebookozás
A közösségi platformok látogatói csak a jót látják mások életéből, a rossz pillanatokat a többség megtartja magának, így összehasonlítás esetén fals képet kapunk a világról.
2019 végétől jön a Disney stream-szolgáltatása
A vállalat felmondja a Netflixszel kötött exkluzív együttműködési megállapodását és 2019-től elindítja saját stream-platformját.
Az LG is a kijelző mögé rejtené a szelfikamerát
Az összes nagyobb gyártó hasonlóan képzeli el a szenzorsávok nélküli jövőt.
Elhunyt Stan Lee
A Marvel képregények ikonikus alakja, számtalan legendás karakter kitalálója, Stan Lee, 95 éves korában tüdőgyulladásban elhunyt.
Több pilóta is azonosíthatatlan, fényes repülő tárgyat látott
Se katonai, se civil gépről nem tudott a földi irányítás, nem mutatta a radar sem, de három pilóta is látta a repülő valamit Írország fölött. Azt mondják, fényes volt és nagyon...

További tech hírek >>