Késik a Nintendo kézigépe


Nagy várakozással írtunk a világ első szemüveg nélküli kézi játékkonzoljáról és annak megjelenéséről. Úgy látszik az ígéretek kissé nagyobbak volta, mint a valóság.

A Nintendo is megorrolt az Apple-re, hiszen azon a piacon terjeszkedik Steve-ék kicsiny garázscége, ahol a Nintendo nagyon jól áll. Ez pedig a kézikonzolok világa. Az iPod, iPad, iPhone triumvirátus bizony jócskán belepiszkolt a japán játékgyár terveibe.

Épp ezért 3DS nagyon fontos lenne a cégnek, ezért azt gondolnánk, hogy kezüket-lábukat törve minél előbb a piacra dobják a világ első szemüveg nélküli 3D-s megjelenítőjével ellátott kézigépét.

Azt azért nem gondolom, hogy Nintendo-éknál mindenki szabin van, és gondolom keveset is üvöltöznek egymással, de amíg ők tologatják a megjelenést és a gép árát, addig milliókat adnak el almáék az iPad/iPhone-okból és millió játékot töltenek le majd ezen készülékekre. Csak nehogy késő legyen Nintendo! Addig is a nem túl pontos infók: idén október és jövő március közt érkezik és úgy 250 és 300 dollár között lesz majd a 3DS. Hát ez nem sok, ugye?

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Elérhető a Fujifilm X-T3
A japán gyártó legújabb váza a tengerentúlon már a boltok polcain van, itthon akár már a hét folyamán is elérhetővé válik.
Miért van az, hogy a méheket csípjük, a darazsakat meg nem?
Noha egyformán hasznosak, a darazsakat utálja, a méheket szereti az emberek többsége egy brit tanulmány szerint.
Drónokkal kukkolnak az E.ON szerelői
A gépek az emberi szem számára észrevehetetlen eltéréseket is kiszűrik.
Szinte féláron lehet most tiéd a Xiaomi Mi Band 3 aktivitásmérő
Az aktivitásmérő karórák néhány éve kezdtek el terjedni a piacon, ám azóta szinte minden háztartásba jutott már belőlük egy. The post Szinte féláron lehet most tiéd a Xiaomi Mi Band...
Scum – Arany sassal ünneplik az új mérföldkövet
Egymillió példány kelt el a Scum early access változatából, ezért limitált ideig minden játékos bezsákolhat egy arany Desert Eagle-t.

További tech hírek >>