Kétmagos tablet


Az Nvidia kiadta a kezéből a Tegra platformra épülő tablet prototípusát, ami első blikkre elég jónak tűnik. Ha nem is egy Paksi Atomerőmű, azért a tabletek piacán kigyúrt csávónak számít.

A kétmagos ARM processzor (amiből van 2 gigaherz-es is, űristen!), az egy giga ram, a teljes mutitouch, az előlapi kamera, akét USB mellet már nem is érdekes, hogy ronda.

Persze ez nem a végső modell és személy szerint kétlem, hogy ezen az Androidot futtató táblapécén az Nvidia saját logója díszeleg majd, hiszen neki a Tegra platform erejének demonstrálása a lényeg. Eljön azonban az idő amikor mondjuk az Asus, a HP, vagy a Sony kezébe kaparintja a platformot, és akkor bizony az iPad tényleg csak egy felhizlalt iPod lesz csak.

Persze, persze, tudom: iPad már van, kapható, ez meg még csak prototípus, akkor meg mit ugatok!? Én ráérek. És amúgy sem vagyok türelmetlen típus.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Hamarabb jön a Snowpiercer sorozat
Sorozat készül a friss Oscar-díjas Bong Joon-ho filmjéből, amelynek premierjét előrehozták márciusra.
Resident Evil 3 remake – Áll a bál, mert a fejlesztők megpiszkálták Jill klasszikus kinézetét
A Resident Evil 3 remake előrendelői bónuszként megkapták Jill klasszikus kinézetét is, az azonban egy kicsit mégis eltér az eredetitől
Csináltak egy erőpróbát a Samsung Galaxy Note20+-on, elég jól sikerült
Közzétette a Geekbench annak a tesztnek az eredményét, amit a még csak beharangozott Galaxy Note20+-szal végeztek el.
A Mixer száz dollárt küldött minden streamerének, hogy így segítse őket a járvány alatt
A Mixer minden szerződött partnerének küldött egy-egy százdolláros csekket, hogy így segítsenek nekik átvészelni a járványt.
Profiknak készül az AKiTio új külső grafikus doboza
A Node Titan fő hívószava a 650 wattos tápegység lehet, amellyel a legcombosabb GPU-kat is meghajthatjuk.

További tech hírek >>