Kicsi a bors, de...


...sok adatot lehet rajta tárolni. Legalábbis a Kingston DataTraveler USB kulcsokkal ez a helyzet. A mindössze pár centis darabokon akár 8 giga adat is elfér.

A legjobban az tetszik ezekben a pendrive-okban, hogy nem kupak van rajtuk, hanem egy felhajtható védőlemez, amit nem hagy el véletlenül az ember, mégis rendesen védi a pendrive-ot.

Egyébként háromféle színben és "kiszerelésben" kapható a cucc: a kék a 4, a vörös a 8, a szürke pedig a 16 gigás modell, mindegyikre ötéves garanciát vállal a Kingston.Ráadásul a DataTraveler 108 tartalmazza az ingyenes, előre feltöltött urDrive alkalmazást, ami a gyártó szerint "aktív és izgalmas adattárolási élményt nyújt az USB-kulcs felhasználója számára"... bármit is jelentsen ez :)

Ráadásul -20 és +85 Celsius fok között simán bírják a kiképzést.

Kell ennél több?

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

[TGA 2019] Weird West trailer
Volt Dishonored- és Prey-fejlesztőktől érkezik ez a vadnyugati történet, mely a karakterek sorsáról fog szólni.
[TGA 2019] Godfall trailer
A Gearbox gondozásában készülő looter-slasher PS5-re és PC-re készül, a The Game Awardson az első trailert is láthattuk.
[TGA 2019] Naraka: Bladepoint trailer
Kelet és nyugat találkozásaként jellemezték ezt az online akciójátékot, mely egy kínai fejlesztőcsapattól érkezik.
Olcsó és ütős a Redmi K30 5G
120 Hz-es kijelzőt és 5G-támogatást hozott a készülék, 300 dollár alatti vételárral.
Ilyen lesz az új Xbox, a Sekiro lett az év játéka – The Game Awards 2019
Nem tarolt a Death Stranding, de a Disco Elysium több díjat is elvitt, és még Vin Diesel is tiszteletét tette a díjátadón.

További tech hírek >>