Kicsike kémkamera a konnektorban


Ha attól tartanál, hogy lehallgatnak, eszedbe jutna megvizsgálni a konnektort is? Persze, ha Jack Bauer vagy (Szia, Jack, hiányozni fogsz!), akkor tutira erre is gondolsz. Főleg, ha nem szabványos a konnektor.

Európában biztosan feltűnő lenne egy ilyen, konnektorba rejtett kémkamera, de azért nem tűnik rossz ötletnek. Csak fel kell tenni a falra az igazi mellé, és bekapcsolni. Onnantól kezdve hangra aktiválódik, és rögzíti a képet és a hangot is.

640x480-as felbontásban veszi fel a videót, AVI formátumban ment, és többféle memóriakártyával elboldogul. Már csak azt nem értem, minek van benne egy LED-es státuszjelző. Oké, hogy jelzi, ha működik, de hát akkor pont könnyebb kiszúrni, nem?

40 dollárba kerül, 9000 forint végülis nem is tűnik vészesen soknak egy ilyen szettért. De tulajdonképpen nem lenne jó ötlet megvenni. Egyrészt, mert nem európai szabvány a dugója, másrészt a múltkor is mekkora bajba keveredett az a srác, aki poénból rendelt pár mini kamerával felszerelt kulcstartót...

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

BRÉKING – Mégse fog ezen a héten részletesebben bemutatkozni a PS5
Noha a Sony korábban már meghirdette a PS5 hivatalos bemutatását június 4-re, a jelenlegi események miatt ezt elhalasztották.
Öt ingyenes autós játék okostelefonra
Már nagyobb üzlet mobiltelefonra készíteni játékot, mint számítógépre. Sok a silány, de vannak nagyon izgalmasak is.
Van egy rejtett játék a Windows böngészőjében, így hívhatja elő
A Microsoft a SkiFree mintájára készített egy szörfös játékot, amit eddig csak néhányan láthattak, most már viszont bárki hozzáférhet.
Se a szivárgás, se az ezt követő botrány nem látszik meg a The Last of Us Part 2 előrendelésein
Noha a The Last of Us Part 2 kapcsán az elmúlt hetekben volt egy csúnya balhé, a Sony szerint ez nem látszik meg a játék eladásain.
Júniusban is rengeteget ér a segítségetek – Folytatódik a PC Guru támogatói programja
Továbbra is ESET kóddal háláljuk meg támogatóink bizalmát.

További tech hírek >>