Kicsit sem fanatikusok - VIDEÓ


Néhány holland ifjonc elhatározta, hogy megdönti az eddigi Guinness Rekordot, a leghosszabb videójátékozás „kategóriában”. Eddgi 40 órát kellett végigtolnod, hogy Te legyél a világ ura, a srácok kicsit ráhúztak az előző rekorderre…

Mostantól ugyanis 51 óránál kell többet egyhuzamban játszanod, ha szeretnél egy Guinness plecsnit és oklevelet, na meg 1000 eurót, ami ez a pár rotterdami fiatal is kapott. A játékról amivel tolták, drága Mlaczek kolléga is elismerően nyilatkozott idén áprilisban, ami nem más, mint a Red Dead Redemption, a platform pedig a PS3.

##213520##

A rekordot jegyző talán túlságosan is mosolygó fiatalember szerint a srácok jól bírták a kiképzést és miután letelt a 41 óra (amivel megvolt már az új rekord) úgy döntöttek ráhúznak még egy picit. Egy pici kis tíz órácskát még. Csak úgy a móka kedvéért.

##213521##

Nekem egyszer volt szerencsém egy kb. 15-16 órás Gran Turismo 2 túrához, de napokig nem voltam teljesen magamnál és ott váltottuk egymást, nem toltuk folyamatosan, mert akkor egész egyszerűen csapágygolyó méretűre és keménységűre aszalódott volna mindkét szemgolyóm. Na de vannak a világon tökös csávók is, nemcsak olyan puhányok, mint én.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Új eljárással segítenének az éhező koalákon
A székletátültetés lehet a megoldás.
Szeptembertől jön a gigabites kábelnet a Telekomnál
Szeptembertől immár nem csak optikai (FTTH) hálózatán, hanem kábelhálózatán (HFC) is kínál gigabites letöltési sávszélességet biztosító internetelőfizetést a Telekom. A...
[GC 2019] – Lehet, hogy nem lesz multiplayer a Cyberpunk 2077-ben
Bár dolgoznak azon, hogy a Cyberpunk 2077 is kapjon többjátékos módot a megjelenés után, ha az nem üti meg a szintet, nem fogják erőltetni.
Mai mozipremierek
Két animációs mese, egy Scorsese-filmeket idéző női gengsztermozi, egy családi vígjáték és egy zenész-biopic is debütál ma a hazai mozikban.
Listát csinált a sebezhető driverekről és toolokról az Eclypsium
Némelyik gyártó továbbra sincs rajta, mivel az aránytalanul nagy problémát jelentene számukra.

További tech hírek >>