Kis 7 inches a Samsungtól


Még ezen a nyáron debütálhat a Samsung újdonságnak számító 7 colos tabletje az S-Pad, melyet egyesek a qwerty billentyűzettel ellátott Samsung Mondi méltó utódjának tartanak.

Az már biztos, hogy a kis tablet Android alapokon nyugszik majd, amin nem is csodálkozom, hiszen ez az op. rendszer az elmúlt időszakban igen komoly eladási és felhasználási statisztikákat mutat. Processzorként feltehetően a többihez képest jóval alacsonyabb fogyasztású ARM chipet kapta. Kijelzője is szakított a hagyományokkal és a manapság nagy sikernek örvendő Super AMOLED (hasonlóan, mint a Samsung Wave és Galaxy S telefonok) képernyővel büszkélkedhet, méghozzá 7 colos méretben.

Amit még biztosan tudni lehet, hogy lesz 3G-s támogatás, Wi-Fi, valamint Samsung Apps támogatás. Sajnos az op. rendszer verziója még nem ismert, ám borítékolom, hogy Android 2.1, vagy az új Android Froyo (2.2) ketyeg majd rajta. A megjelenést ez év augusztusára datálják és a dél-koreai SK TELECOM kínálatában debütál, ám az ára egyelőre nem ismert.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

9000 éves települést találtak Jeruzsálem mellett, újraírhatja a történelmet a környéken
Izrael régészek kilencezer évvel ezelőtti, több ezer lakosú településre bukkantak Jeruzsálem mellett, a felfedezés újraírja ennek az ősi kornak a térségbeli történetét –...
Állj félre Fortnite, új seriff van a városban
Januárban indult a legújabb videójátékos őrület, de csak nyáron szabadult el igazán. Mi az az auto battler, és miért szeretik annyian?
Podcast: Mivel készül egy magyar asztrofotós a holdra szállás évfordulójára?
A holdra szállás 50. évfordulójáról emlékezett meg az Őrültech című teches podcast két műsorvezetője is, amiről a magyar asztrofotóssal, Hődör Gáborral beszélgettek.
Az eddigi legrosszabb évet zárhatja az okostelefonok piaca
A 2019-es visszaesés után jövőre azonban javulhat a helyzet az elemzők szerint.
Sosem váltott még ennyi iPhone-tulajdonos androidos mobilra
Egy felmérés szerint minden negyedik iPhone-felhasználó úgy dönt, hogy Androidra vált.

További tech hírek >>