Kis 7 inches a Samsungtól


Még ezen a nyáron debütálhat a Samsung újdonságnak számító 7 colos tabletje az S-Pad, melyet egyesek a qwerty billentyűzettel ellátott Samsung Mondi méltó utódjának tartanak.

Az már biztos, hogy a kis tablet Android alapokon nyugszik majd, amin nem is csodálkozom, hiszen ez az op. rendszer az elmúlt időszakban igen komoly eladási és felhasználási statisztikákat mutat. Processzorként feltehetően a többihez képest jóval alacsonyabb fogyasztású ARM chipet kapta. Kijelzője is szakított a hagyományokkal és a manapság nagy sikernek örvendő Super AMOLED (hasonlóan, mint a Samsung Wave és Galaxy S telefonok) képernyővel büszkélkedhet, méghozzá 7 colos méretben.

Amit még biztosan tudni lehet, hogy lesz 3G-s támogatás, Wi-Fi, valamint Samsung Apps támogatás. Sajnos az op. rendszer verziója még nem ismert, ám borítékolom, hogy Android 2.1, vagy az új Android Froyo (2.2) ketyeg majd rajta. A megjelenést ez év augusztusára datálják és a dél-koreai SK TELECOM kínálatában debütál, ám az ára egyelőre nem ismert.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Ilyen kamerákat kaphatnak a Samsung Galaxy Note 20 mobilok
A kisebbik verzió akkumulátoráról is érkeztek információk, nem csak a kamerákról.
Ezek történtek ezen a 23. héten - a múlt évszázadban
Megjelent a Napster, a Tetris és az Apple II. Technikatörténeti visszatekintő a 23. hétről.
Bitang erős gamer laptop minden kockának
Újragondolt dizájnnal jelentkezik a Lenovo erőműve.
Bezöldült az Oppo Find X2 Pro
Az európai megjelenésre valószínűleg sokat kell majd várni, de már zöldben is van Find X2 Pro.
Júniusi HBO premierek
Debütáló sorozatok és új évadok özöne érkezik júniusban az HBO Go kínálatába. Premieren a Doom Patrol második évadja is!

További tech hírek >>