Kis 7 inches a Samsungtól


Még ezen a nyáron debütálhat a Samsung újdonságnak számító 7 colos tabletje az S-Pad, melyet egyesek a qwerty billentyűzettel ellátott Samsung Mondi méltó utódjának tartanak.

Az már biztos, hogy a kis tablet Android alapokon nyugszik majd, amin nem is csodálkozom, hiszen ez az op. rendszer az elmúlt időszakban igen komoly eladási és felhasználási statisztikákat mutat. Processzorként feltehetően a többihez képest jóval alacsonyabb fogyasztású ARM chipet kapta. Kijelzője is szakított a hagyományokkal és a manapság nagy sikernek örvendő Super AMOLED (hasonlóan, mint a Samsung Wave és Galaxy S telefonok) képernyővel büszkélkedhet, méghozzá 7 colos méretben.

Amit még biztosan tudni lehet, hogy lesz 3G-s támogatás, Wi-Fi, valamint Samsung Apps támogatás. Sajnos az op. rendszer verziója még nem ismert, ám borítékolom, hogy Android 2.1, vagy az új Android Froyo (2.2) ketyeg majd rajta. A megjelenést ez év augusztusára datálják és a dél-koreai SK TELECOM kínálatában debütál, ám az ára egyelőre nem ismert.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Androidos? Problémás alkalmazásokra bukkantak, az egyik a netet és az aksit is szívta
A kínai DU Group több alkalmazását is törölte a Play Store felületéről a Google, mert titokban olyan dolgot művelnek, ami sem a telefonnak, se a használójának nem tesz jót.
XIII – A kultikus, képregényre hajazó FPS idén remake-t kap
Még idén remake-t kap a kultikus XIII, mely eredetileg 2003-ban jelent meg, és a képregények világát vegyíti az FPS játékmenettel.
Szívesen hallgatna podcastot a hétvégén? Itt egy teches adás, érdemes belehallgatnia
Nemrég megjelent a kifejezetten technológiai hírekkel foglalkozó, Őrültech című podcast hatodik adása, ami ezúttal többek között a dán faluban felépülő 320 méteres...
Késik az LG V50 ThinQ 5G
A gyártónak több időre van szüksége ahhoz, hogy optimalizálja a hardver működését.
Transistor – Most ingyen a tiéd lehet
Az Epic Store következő ingyenes játéka a Transistor, a különleges hangulatú cyberpunk kalandot két hétig lehet bérmentve beszerezni.

További tech hírek >>