Kiszivárgott a Dell táblagépe


A Dell több sikertelen próbálkozás után egy olyan tabletet rakott össze, mely szinte minden helyzetben meg fogja állni a helyét.

A Dell a Microsofttal közösen újra megpróbál belépni az tabletek piacára. A vállalatnak korábban már több sikertelen próbálkozása is volt, de belátták, hogy ebből szerezhető a jövőben a bevételük nagy része.

Az első példány már napvilágot látott. A Windows 8-cal felvértezett táblagép neve még ismeretlen, viszont annyi biztos, hogy a többi tablettel ellentétben nem ARM, hanem egy két magos Intel Atom processzor lesz az alap. Méreteit tekintve egy szabványos 10,8 hövelykes kijelzőt fog kapni, mely 1366x768-as felbontással fog rendelkezni. A 8 megapixeles elsődleges kamera mellette egy 2 megapixeles előlapi kamerát fog kapni. Újdonságnak számít, hogy a képernyő mellett egy ujjlenyomat olvasó is be lesz majd építve és cserélhető lesz az akkumulátor. Információk szerint több változatban fog megjelenni, így 128, illetve 64 GB-os változatban fog piacra kerülni, de egységeen 2 GB RAMmal fognak rendelkezni. Akkumulátor terén is újítások várhatóak, mivel több kölönböző cellás akkumulátort lehet majd vásárolni, melyekkel 6-8, illetve 10-12 óra üzemidő is elérhető.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Továbbra is várja a nevezőket az értékes nyereményekért zajló RoG Valorant Kupa selejtezője
Több mint félmillió forint értékű nyeremény üti a győztes markát.
A Facebook is meghagyja dolgozóinak a távmunka lehetőségét jövő nyárig
A vállalat fejenként ezer dollárral megtámogatja az otthoni irodák berendezését is.
Itt a macOS Big Sur nyilvános bétája
Kipróbálható az eddigi legnagyobb átalakulást hozó macOS frissítés, persze béta verzió lévén azért érdemes a bugokra is felkészülni.
Több mint 4 milliárd forintot fizetett ki a hibákat találóknak a Microsoft
Megszokhattuk már, hogy a nagy fejlesztők rendre hirdetnek hibavadász programokat. S abban sincs ma már semmi meglepő, hogy egyre több pénzt ajánlanak fel a sérülékenységek...
A TikTok és a WeChat is tiltólistára kerülhet az Egyesült Államokban
Donald Trump bejelentette, 45 napon belül betiltja a ByteDance és a Tencent felé indított tranzakciókat az USA-ban.

További tech hírek >>