Kitiltották a Galaxy Nexust az Egyesült Államokból


Az Apple és riválisa, a Samsung között zajló háborúban sajnos a koreai gyártó készüléke a Nexus is áldozatul esett.

Az Apple jogi osztálya úgy tűnik nem tétlenkedik. Több szabadalomsértési keresetet nyújtottak be, melyben kérik, hogy a galaxy Nexust, a Google fejlesztői telefonját tiltsák ki az országból, ugyanis azokban négy levédetett szabadalmuk is használatban van.

A bíróság teganap kimondta, hogy a Samsung készüléke nem maradhat tovább az országban és nem lehet forgalmazni. Az Apple emiatt mélyen a zsebébe kell nyúljon. Annak ellenére, hogy a bíróság független szakértőket vont be a vádak tisztázására, még nyitott a kérdés "Mi van, ha nem?". Ezért az Apple-nek 96 millió dollárt kell letétbe helyeznie arra az esetre, hogyha kiderülne, hogy a bíróság hibázott, akkor az Apple köteles megtérítse a Samsung veszteségét.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

BRÉKING – Mégse fog ezen a héten részletesebben bemutatkozni a PS5
Noha a Sony korábban már meghirdette a PS5 hivatalos bemutatását június 4-re, a jelenlegi események miatt ezt elhalasztották.
Öt ingyenes autós játék okostelefonra
Már nagyobb üzlet mobiltelefonra készíteni játékot, mint számítógépre. Sok a silány, de vannak nagyon izgalmasak is.
Van egy rejtett játék a Windows böngészőjében, így hívhatja elő
A Microsoft a SkiFree mintájára készített egy szörfös játékot, amit eddig csak néhányan láthattak, most már viszont bárki hozzáférhet.
Se a szivárgás, se az ezt követő botrány nem látszik meg a The Last of Us Part 2 előrendelésein
Noha a The Last of Us Part 2 kapcsán az elmúlt hetekben volt egy csúnya balhé, a Sony szerint ez nem látszik meg a játék eladásain.
Júniusban is rengeteget ér a segítségetek – Folytatódik a PC Guru támogatói programja
Továbbra is ESET kóddal háláljuk meg támogatóink bizalmát.

További tech hírek >>