Koffeinhalátor


Na kérem! Megvan a megoldás, hogy most már kávézni se kelljen felállnom a gép mellől, hogy még többet tekkezhessek. Az elektormos cigit már beszereztem, most itt a koffein inhalátor, hogy nyelnem se kelljen.

Ez igen! Ez kell a népnek! Nem elég, hogy egy USB-ről tölthető nikotinpatronos, zölden világító izét szipókázok (mondjuk meglepően hozza a cigi élményt füstileg, amin magam is meglepődtem), most már azt a fránya, francos kávét sem kell megcsinálnom magamnak.

Elég, ha beszerzek egy löwifsz (Le Whif’s) koffeinpárásítót (van csokis is, JAJJ!) és már fel sem kell állnom a gép mellől. Ha kapok egy tonna tubusos űrkaját szívószállal, meg egy Wi-Fi-s bilit, sehova sem megyek. Talán csak haza a pici lányomhoz és tündéri feleségemhez!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Androidos? Problémás alkalmazásokra bukkantak, az egyik a netet és az aksit is szívta
A kínai DU Group több alkalmazását is törölte a Play Store felületéről a Google, mert titokban olyan dolgot művelnek, ami sem a telefonnak, se a használójának nem tesz jót.
XIII – A kultikus, képregényre hajazó FPS idén remake-t kap
Még idén remake-t kap a kultikus XIII, mely eredetileg 2003-ban jelent meg, és a képregények világát vegyíti az FPS játékmenettel.
Szívesen hallgatna podcastot a hétvégén? Itt egy teches adás, érdemes belehallgatnia
Nemrég megjelent a kifejezetten technológiai hírekkel foglalkozó, Őrültech című podcast hatodik adása, ami ezúttal többek között a dán faluban felépülő 320 méteres...
Késik az LG V50 ThinQ 5G
A gyártónak több időre van szüksége ahhoz, hogy optimalizálja a hardver működését.
Transistor – Most ingyen a tiéd lehet
Az Epic Store következő ingyenes játéka a Transistor, a különleges hangulatú cyberpunk kalandot két hétig lehet bérmentve beszerezni.

További tech hírek >>