Koffeinhalátor


Na kérem! Megvan a megoldás, hogy most már kávézni se kelljen felállnom a gép mellől, hogy még többet tekkezhessek. Az elektormos cigit már beszereztem, most itt a koffein inhalátor, hogy nyelnem se kelljen.

Ez igen! Ez kell a népnek! Nem elég, hogy egy USB-ről tölthető nikotinpatronos, zölden világító izét szipókázok (mondjuk meglepően hozza a cigi élményt füstileg, amin magam is meglepődtem), most már azt a fránya, francos kávét sem kell megcsinálnom magamnak.

Elég, ha beszerzek egy löwifsz (Le Whif’s) koffeinpárásítót (van csokis is, JAJJ!) és már fel sem kell állnom a gép mellől. Ha kapok egy tonna tubusos űrkaját szívószállal, meg egy Wi-Fi-s bilit, sehova sem megyek. Talán csak haza a pici lányomhoz és tündéri feleségemhez!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

A Biostar engedélyezi az PCI Express 4.0-át az AMD 400-szériás alaplapjain
Bár az öröm nem tart majd örökké, azért mindenképpen üdvözlendő a hír.
Nincs most ennél erősebb androidos mobil: megjött az Asus ROG Phone II
Az Asus mutatta be elsőként azt a készüléket, amibe a Qualcomm jelenlegi legerősebb processzora került. Az eszköz méltó utódja lett a tavaly ROG Phone-nak.
Egész hétvégén vár titeket a Teamfight Tactics a MondoConon
Két program között nyugodtan beülhettek majd játszani egyet a népszerű autobattler játékkal a hétvégi MondoConon.
Érkezik a jósolt memória áremelkedés
Most kell venni memóriát, az idei évben ugyanis várhatóan már csak drágulni fognak a termékek. Az esetleges vásárlást vagy bővítést tehát célszerű napokon vagy legfeljebb 1-2 héten...
Kettős mércére számít a Tinder
Sérti a Google Play fejlesztői szabályzatát a mobilappja.

További tech hírek >>