Koffeinhalátor


Na kérem! Megvan a megoldás, hogy most már kávézni se kelljen felállnom a gép mellől, hogy még többet tekkezhessek. Az elektormos cigit már beszereztem, most itt a koffein inhalátor, hogy nyelnem se kelljen.

Ez igen! Ez kell a népnek! Nem elég, hogy egy USB-ről tölthető nikotinpatronos, zölden világító izét szipókázok (mondjuk meglepően hozza a cigi élményt füstileg, amin magam is meglepődtem), most már azt a fránya, francos kávét sem kell megcsinálnom magamnak.

Elég, ha beszerzek egy löwifsz (Le Whif’s) koffeinpárásítót (van csokis is, JAJJ!) és már fel sem kell állnom a gép mellől. Ha kapok egy tonna tubusos űrkaját szívószállal, meg egy Wi-Fi-s bilit, sehova sem megyek. Talán csak haza a pici lányomhoz és tündéri feleségemhez!

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Bitang erős gamer laptop minden kockának
Újragondolt dizájnnal jelentkezik a Lenovo erőműve.
Bezöldült az Oppo Find X2 Pro
Az európai megjelenésre valószínűleg sokat kell majd várni, de már zöldben is van Find X2 Pro.
Júniusi HBO premierek
Debütáló sorozatok és új évadok özöne érkezik júniusban az HBO Go kínálatába. Premieren a Doom Patrol második évadja is!
Nem gyullad fel az autó, ha benne marad a kézfertőtlenítő
Ahogy jön a meleg, úgy kezdtek el terjedni videók, amik szerint a tűző napon hagyott autó felgyullad a benne felejtett kézfertőtlenítőtől.
[Hardver] Lenovo Legion Y7000 teszt
A Lenovo tovább erősíti a gamer laptop kínálatát, méghozzá egy nem is akármilyen darabbal. A Legion visszatért, és erősebb, mint valaha.

További tech hírek >>