Koncentrált fény


Van egy pár lámpácskám az életmentő szütyőmben, a legjobb a tekerős, mert sohasem fogy ki a fényből, bár ha szükségem van mindkét kezemre a sötétben, valaki kell mellé, hogy világítson is, és kábé ugyanez a helyzet kisebb lámpáimmal is, amiket csak a számból tudok vezérelni, de úgy lefolyik a nyál a munkás kezekre.

A Joby adott már nekünk néhány terméket a kütyübirodalomba, telefon, és fényképállványként, s most ugyanezt megtette végre lámpás formájában is. A kis mobilis állvány lényege a gumírozott, egymásból forduló gyűrűkön van, meg a szupererős neodymium mágneseken, melyek kombinációjával szinte bármilyen felületen meg tud kapaszkodni a 65 lumen fényerejű LED-lámpa.

A fénye tetszés szerint hajlítható, ha nem kell olyan erős, a lámpafej meg forgatható, hogy jó legyen. Három ceruzaelemmel 20 órán át képes világítani a legfényesebb fokozaton, ami alatt minden megszerelhető, ám ha nem, arról nem a lámpa tehet. Negyven dollárért simán kéne, mert nem a csillárral világítanám végre a PC-t, mikor belenyúlok.

]]>

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Új Variable Rate Shading tesztet kap a 3DMark
A frissítés ingyenes a 3DMark Advanced és Professional Editiont birtokló felhasználók számára.
Alkalmazottai megfélemlítésével és megalázásával vádolják a Razer CEO-ját
Egy nemrég közölt riport alapján a Razer CEO-ja, Min-Liang Tan, gyakran ordibál embereivel, akiket szó szerint rettegésben tart.
Feltámasztja a Moto Modokat a 2020-as Motorola Razr
A következő összehajtható Motorola mobilhoz már Moto Mod kiegészítők is jöhetnek.
Új alapokra helyezi GPU-it az Imagination
Az IMG A-Series jelentős, bizonyos szempontból megdöbbentő változásokat vezet be a Furian architektúrához viszonyítva.
Megnézték, mire képes a Qualcomm új csúcsprocesszora, a Snapdragon 865
A Geekbench a számok szintjén is megmutatja, mennyire lehet hinni a Qualcomm fejlesztőinek a Snapdragon 865-öt illetően. Spoiler: nagyon.

További tech hírek >>