Koncentrált fény


Van egy pár lámpácskám az életmentő szütyőmben, a legjobb a tekerős, mert sohasem fogy ki a fényből, bár ha szükségem van mindkét kezemre a sötétben, valaki kell mellé, hogy világítson is, és kábé ugyanez a helyzet kisebb lámpáimmal is, amiket csak a számból tudok vezérelni, de úgy lefolyik a nyál a munkás kezekre.

A Joby adott már nekünk néhány terméket a kütyübirodalomba, telefon, és fényképállványként, s most ugyanezt megtette végre lámpás formájában is. A kis mobilis állvány lényege a gumírozott, egymásból forduló gyűrűkön van, meg a szupererős neodymium mágneseken, melyek kombinációjával szinte bármilyen felületen meg tud kapaszkodni a 65 lumen fényerejű LED-lámpa.

A fénye tetszés szerint hajlítható, ha nem kell olyan erős, a lámpafej meg forgatható, hogy jó legyen. Három ceruzaelemmel 20 órán át képes világítani a legfényesebb fokozaton, ami alatt minden megszerelhető, ám ha nem, arról nem a lámpa tehet. Negyven dollárért simán kéne, mert nem a csillárral világítanám végre a PC-t, mikor belenyúlok.

]]>

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Titokzatos oldalt kapott a Sega még be nem jelentett játéka
A Sega egy rejtélyes teaser-oldalt lőtt fel feltehetően a még le nem leplezett Humankind projektnek, a bejelentést a Gamescomra várjuk.
Borderlands 3 – megszűnt a szivárogtató Youtuber csatornája
A Take-Two magánnyomozókkal ment SupMatto után, aki törölte Twitterét, és most a Youtube csatornája is eltűnt.
[Képregénybörze] Szukits - Tótágas borzongás
Bár ezúttal „csak” három kötettel gazdagodtunk a Szukits jóvoltából, a hozzánk került képregényes kiadványok ezúttal is minőségi darabok.
Microsoft Flight Simulator – még mindig álleejtően gyönyörű
A Microsoft Flight Simulator már az első bemutatón sem volt ronda, a legújabb videók sem hazudtolják meg az eddig látottakat.
Tovább kapnak frissítéseket a Nokia-telefonok
A HMD egy évvel kitolja több eltérő típus támogatását, ezzel 2020-ig maradnak a frissítések.

További tech hírek >>