Konnektor-híd


kábelrejtő

Mivel nemrégen írtam egy kábelbokrot növesztett USB-töltőről, úgy érzem, lelki megnyugvást nyújt egy kicsit kábelrendezőről mesélni. Az igaz, kevesebb nem lesz tőle a vezeték, és láthatatlanná sem teszi őket, de elvi irányvonallal szolgál, és nagyon szép.

Rendelni sajnos még nem lehet, a Power-hídnak nevezhető aljzatot, mely valóban emlékeztet egy hídra, melynek rendhagyó módon, az alján kell csatlakoztatni dugóinkat. Igen, fejjel lefelé. Amellett, hogy elrejti a csúf csatlakozófejeket, védi is azokat, például az esti dülöngélős kihúzásos módszertől, mely után általában reggel kell visszaegyenesíteni a kis villákat a konnektorba. Na.

A vezetékek meg megkapják a maguk összefogott formájában a kötelező haladási irányt, legalább pár méterig. A Power-híd tetején minden egyes csatlakozóhoz tartozik egy fénycsík, mely hosszával jelzi, mennyi áramot fogyaszt a belédugott alkalmatosság, ami sokra nem jó, de nekem tetszik. Az egész.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

A chatbotok is segíthetnek a koronavírus elleni harcban
A szoftverek tehermentesíthetik az egészségügyi intézményeket és az orvosokat.
Crusader Kings 3 előzetes
Hűbérurak és királyok története, dicső hódításoké és kevésbé dicső árulásoké, több száz év újra alakítható történelem. Harmadszor…
Egyszerre több mobil is kezelhető lesz a Windows 10-ből
Jelenleg egyetlen eszközzel használható a Csatolt telefon.
Ez történt: kiszámolták, mi történne, ha jó fejek lennénk a Földdel
Összegyűjtöttük egy cikkbe a hét legérdekesebb, legolvasottabb technológiai és tudományos témáit.
PS5 – Újabb dobozképet lepleztek le
A Spider-Man: Miles Morales után most egy újabb PS5 játék, a Godfall borítóját mutatták be.

További tech hírek >>