Konnektor-híd


kábelrejtő

Mivel nemrégen írtam egy kábelbokrot növesztett USB-töltőről, úgy érzem, lelki megnyugvást nyújt egy kicsit kábelrendezőről mesélni. Az igaz, kevesebb nem lesz tőle a vezeték, és láthatatlanná sem teszi őket, de elvi irányvonallal szolgál, és nagyon szép.

Rendelni sajnos még nem lehet, a Power-hídnak nevezhető aljzatot, mely valóban emlékeztet egy hídra, melynek rendhagyó módon, az alján kell csatlakoztatni dugóinkat. Igen, fejjel lefelé. Amellett, hogy elrejti a csúf csatlakozófejeket, védi is azokat, például az esti dülöngélős kihúzásos módszertől, mely után általában reggel kell visszaegyenesíteni a kis villákat a konnektorba. Na.

A vezetékek meg megkapják a maguk összefogott formájában a kötelező haladási irányt, legalább pár méterig. A Power-híd tetején minden egyes csatlakozóhoz tartozik egy fénycsík, mely hosszával jelzi, mennyi áramot fogyaszt a belédugott alkalmatosság, ami sokra nem jó, de nekem tetszik. Az egész.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Érkezhet a GeForce GTX 1650 GDDR6-os verziója?
Az eddigi GeForce GTX 1650 és a GeForce GTX 1650 Super között építhet hidat az NVIDIA.
46 000 éves madarat találtak
Már nem tudták megmenteni az életét.
Ezekből a játékokból még nem készültek filmek. Pedig jó lenne!
Megmutatjuk a legjobb alapanyagokat, szavazzon, melyiket látná szívesen a filmvásznon!
Videón az iPhone 9
A klip is azt mutatja, hogy valóban a régi dizájnt választott az Apple.
Fontos hasonlóságot fedeztek fel az influenza és a koronavírus között
Új koronavírus-fertőzött betegek orr- és garatváladékának mintáit vizsgálva kínai kutatók arra a következtetésre jutottak, hogy a Covid-19 vírus inkább az influenzához hasonlóan...

További tech hírek >>