Konnektor-híd


kábelrejtő

Mivel nemrégen írtam egy kábelbokrot növesztett USB-töltőről, úgy érzem, lelki megnyugvást nyújt egy kicsit kábelrendezőről mesélni. Az igaz, kevesebb nem lesz tőle a vezeték, és láthatatlanná sem teszi őket, de elvi irányvonallal szolgál, és nagyon szép.

Rendelni sajnos még nem lehet, a Power-hídnak nevezhető aljzatot, mely valóban emlékeztet egy hídra, melynek rendhagyó módon, az alján kell csatlakoztatni dugóinkat. Igen, fejjel lefelé. Amellett, hogy elrejti a csúf csatlakozófejeket, védi is azokat, például az esti dülöngélős kihúzásos módszertől, mely után általában reggel kell visszaegyenesíteni a kis villákat a konnektorba. Na.

A vezetékek meg megkapják a maguk összefogott formájában a kötelező haladási irányt, legalább pár méterig. A Power-híd tetején minden egyes csatlakozóhoz tartozik egy fénycsík, mely hosszával jelzi, mennyi áramot fogyaszt a belédugott alkalmatosság, ami sokra nem jó, de nekem tetszik. Az egész.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Földrengésszerű változásokat hozott a technológiai szektorba a vírus
A zuhanó eladások mellett viszont kézzel foghatóvá válhat az új, 5. generációs mobil technológia, az 5G hasznossága.
Most érdemes játékot venni: Hatalmas kedvezményekkel elrajtolt a PS Store tavaszi vására
Kezdetét vette a PS Store tavaszi vására, ahol olyan címek vannak leakciózva, mint a Fallen Order, a Death Stranding vagy épp a FIFA 20.
Megkegyelmez a régi kártyás tarifának a Telenor
Határozatlan ideig senkit nem rúgnak ki a Telenor Kártyás csomagból.
Hivatalos a Modern Warfare 2 Remastered
Felújították a játék kampányát, átmenetileg PS4-exkluzív.
Már 424 métert haladt előre a Hold távoli oldalán a Jáde Nyúl-2
Kína Csang'o-4 kínai űrszondájának Jáde Nyúl-2 (Yutu-2) nevű holdjárója már 424,5 métert tett meg az égitest távoli oldalán. Útja közben tudományos kutatást végez az érintetlen...

További tech hírek >>