Könyvtár könyvek nélkül


A Stanford Egyetem augusztusban nyílik a vadiúj, mérnököknek szánt könyvtár. Ennek ellenére 85%-al kevesebb könyv lesz benne, mint a régiben, amit felvált.

Természetesen mind a 60 ezer kötetet meg fogják találni a mérnökpalánták, de kb. 50 ezret csak digitális formában. A felmérések a könyvtárban abszolút igazolták a trendeket.

Egyre kevesebben mennek könyvtárba, hiszen sokszor csak egy-két ábrára, táblázatra van szükségük a diákoknak, amihez eddig egy komplett könyvet ki  kellett venniük, így inkább feltúrták az adott ábrát a neten. És, hogy miért érdekes ez? Csak azért, mert ha visszaemlékeztek igen nagy botrányt kavart a Google könyvdigitalizáló programja, amit jó időre le is állítottak.

Most meg épp a könyvtárak csinálják azt, amiért annakidején mindenki kiakadt (köztük a könyvtárak is). Augusztustól tehát a diákok már a digitalizált könyvekben kereshetnek és az új könyvtárban, így több hely és idő lesz egyéb fakultatív programokra. A könyv nélküli könyvtár egy dolog, de a zajos könyvtár???

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

BRÉKING – Mégse fog ezen a héten részletesebben bemutatkozni a PS5
Noha a Sony korábban már meghirdette a PS5 hivatalos bemutatását június 4-re, a jelenlegi események miatt ezt elhalasztották.
Öt ingyenes autós játék okostelefonra
Már nagyobb üzlet mobiltelefonra készíteni játékot, mint számítógépre. Sok a silány, de vannak nagyon izgalmasak is.
Van egy rejtett játék a Windows böngészőjében, így hívhatja elő
A Microsoft a SkiFree mintájára készített egy szörfös játékot, amit eddig csak néhányan láthattak, most már viszont bárki hozzáférhet.
Se a szivárgás, se az ezt követő botrány nem látszik meg a The Last of Us Part 2 előrendelésein
Noha a The Last of Us Part 2 kapcsán az elmúlt hetekben volt egy csúnya balhé, a Sony szerint ez nem látszik meg a játék eladásain.
Júniusban is rengeteget ér a segítségetek – Folytatódik a PC Guru támogatói programja
Továbbra is ESET kóddal háláljuk meg támogatóink bizalmát.

További tech hírek >>