Környezetbarát mozizás


Egyre több neves gyártó tűzi ki zászlajára a zöld lobogót. És ez nagyon jól van így!

Egyre több ketyerénk van és bizony ezek egyre többet kérnek enni! Nem úgy a Sony WE5-ös LCD TV szériája.

Ha valami környezetbarát, akkor valahol biztos bukik a dolog. Nem akkora a teljesítmény, vagy le kell mondanunk olyan szolgáltatásokról amiket réges rég megszoktunk. Pedig sokszor ez nem pénz, hanem ötlet kérdése. 

Hiszen miért kell teljes fényerőn tartani a TV képét, ha épp nem is vagyunk a szobában, mert a konyhából hallgatjuk kedvenc zenecsatornánkat. Vagy miért fogyasszon kikapcsolt állapotban is súlyos wattokat egy eszköz, ha egy gombnyomással szinte a nullára redukálhatjuk az áramfogyasztást. 

Az autókban (ugyan kényelmi és nem takarékossági szempontokból) már régóta van fényérzékelős műszerfalvilágítás, ami este leveszi a világítás erejét, hogy ne vakítson a kilóméteróra számlapja. Miért ne alkalmazhatnánk ezt a technológiát egy lapostévénél. Jelentem, van ilyen TV. 

A Sony WE5 tévéje 40, és 46 colos méretben kapható és a feti tulajdonságok mindegyikével bír. Ráadásul tényleg nem szenved csorbát a környezettudatosság oltárán ez a készülék, hiszen minden egyebet is tud, amit egy "rendes" csúcskategóriás nagyfelbontású lapostévének tudnia kell: van itt HD felbontású TV tuner, rengeteg HDMI, USB és egyéb csatlakozó, hasznos kis internetes "bigyók" segítenek megtudni, hogy az idő alkalmas-e például egy kis kocogásra, vagy inkább maradjunk otthon a TV előtt és borozgatva nézzük meg a Bridget Jones hatodik részét. Eco szórakoztatás a köbön.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Milliárdnyi eszközt érintő Wi-Fi sebezhetőséget csípett el az Eset
A legtöbb gyártó szerencsére már kiadta a szükséges patch-et készülékeire.
Holnap megmutatják az androidos telefont, melyet 2020 etalonjának gondol a Vivo
Pénteken mutatja be Kínában a Vivo idei koncepciótelefonját, a Vivo APEX 2020-at. A gyártó úgy gondolja, hogy a készülék megtestesíti azt, amit innovációnak nevezünk 2020-ban a...
Megjelenési dátumot kapott a The Wonderful 101: Remastered
Május második felében érkezik a PlatinumGames játékának újrahangszerelt változata, három új platformra.
Új, 10 nm-es node-on készülő processzort jelentett be az Intel
Az Atom P5900-as sorozat a Snow Ridge kódnevű lapkát haszálja és főleg a bázisállomásokat célozza.
Befutott az LG V60 Thinq 5G csúcstelefonja
Az izmos fő kamera, méretes akku és természetesen a második kijelzős tok is ott van az újdonságok között.

További tech hírek >>