Környezetbarát üzleti mobil: Sony Ericsson Aspen


Ezek a srácok komolyan gondolják a zöld portfóliót: most már az üzletembereket célzó részlegükben is van lesz ilyen típus.

Mostanában jelentette be a Sony Ericsson az Aspent, ami a GreenHeart, azaz a környezetbarát sorozatának a része. A telefonon QWERTY billenytűzet és ujj-barát érintőfelület (bármit is jelentsen ez) csábít az özenetek küldözgetésére. Az operációs rendszere a Windows Phone legfrissebb verziója - legjobb tudomásom szerint ez lett a Windows Mobile 6.5 végleges neve.

Azt írják a közleményben, hogy "a telefonon tárolt tartalmak biztonságáról a Microsoft MyPhone service gondoskodik, amely automatikusan kitöröl minden adatot, ha a készüléket ellopják, vagy elvész." A Microsoft ide vonatkozó oldala szerint ez egyebekre is képes, például szerepel a lehetőségek között a telefon tartalmának automatikus biztonsági mentése, fényképek megosztása kedvenc társas hálózati webhelyeinken, ingyenes hozzáférés névjegyeinkhez, szöveges üzeneteinkhez és egyéb adatokhoz az interneten, illetve az elveszett telefon helyének meghatározása.

A környezetbarát jelleg a következőket takarja: GreenHeart panel, energiatakarékos üzemmód, Eco mate alkalmazás, elektronikus használati utasítás, vízbázisú festék, újrahasznosítható anyagok (Green charger, Green PHF, Green Box).

Került az Aspenbe egy 3,2 megapixeles kamera is, illetve a-GPS, amit például az előre telepített Google Maps alkalmazással lehet használni. Az üzletemberek élete persze nem csak munka (és kacagás), ezért ők is egyszerűen csatlakozhatnak a közösségi oldalakra az mobil nyújtotta lehetőségeknek köszönhetően, a további szórakoztatásukról pedig a Media Browser és a PlayNow alkalmazások gondoskodnak. A részletes specifikációkat itt lehet végigböngészni.

2010 második negyedévétől lesz kapható a kiemelt üzletekben, Iconic Black (fekete) és White Silver (ezüst-fehér) színekben. Árról nem volt szó, csupán annyit említettek a közleményben, hogy az egyik fő marketinges szerint ez egy "pénztárcabarát GreenHeart telefon" lesz. Akik egyaránt rajonganak a QWERTY billentyűzetért és aggódnak a környezet épségéért, azok tehát készülhetnek...

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Minecraft Dungeons – Az új DLC mellett egy ingyenes frissítés is érkezik
Szeptember 8-án jelenik meg a Creeping Winter kiegészítő.
The Last of Us Part 2 – Holnap érkezik a frissítés a kiszivárgott újdonságokkal és sok minden mással
Egyedi grafikai beállításokat is kapunk az új update-tel.
Nextgen konzolokra is jön a BioShockot idéző „szovjet FPS”, az Atomic Heart
Egy új gameplay kedvcsináló is érkezett a Mundfish játékáról.
Hivatalos: novemberben érkezik az Xbox Series X
A Microsoft megerősítette, hogy novemberben fog a boltokba kerülni a következő generációs konzol.
Ezek a termékek mutatkoznak be az Apple szeptemberi nagy rendezvényén
Az iPhone 12 széria mellett jön az új iPad, új Apple Watch, az AirTags és az AirPower is.

További tech hírek >>