Kövesd házikedvencedet a mobilodon


Ez pedig nem más, mint a Retrieva’s GPS dog collar, ami tulajdonképpen egy nyomkövetővel ellátott nyakörv és a hozzávaló szoftver kombója. Használata egyszerű, hiszen a kutya nyakába akasztott GPS folyamatos jelet küld egy szervernek, amit mi a telefonunkkal és az arra telepített szoftverrel képesek vagyunk fogadni. Nagy segítség lehet ez olyan kutya tulajok számára, akiknek rakoncátlan négylábúja folyton a nyakába kapja a lábát és látszólag kiszalad a világból, illetve a kutya tolvajok ellen is nagyszerű megoldást nyújthat, ugyanis a View Ranger Sat-Nav alkalmazásnak köszönhetően utcaszintű térképen figyelhetjük ebünk mozgását, melynek sebességéből azonnal tudni lehet, hogy kutyánk csak kóborol valamerre, vagy esetleg autóba tuszkolva magáévá tette valaki (nem úgy értve! :o)) 

Nos, jómagam úgy vélem, hogy eddig ez a legnagyszerűbb megoldás négylábú kedvencünk nyomon követésére, ám azt is meg kell vallani, hogy a legdrágább is. A nyakörvet és a szoftvert nem sokkal több, mint 300 dollárért vesztegetik, amit a Sat-Nav előfizetés megtold egy 15 dolláros havidíjjal. Ez azért így már nem mondható túl olcsónak, ám sokaknak nem drága a kutyájuk biztonsága. Akiknek meg igen, azoknak marad a karácsonyfának öltöztetés sok-sok LED segítségével.

]]>

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Ilyen lenne a jövő Rubik-kockája?
Digitális játékeszközként álmodták újra a Rubik-kockát, ügyes szoftvert használna a WOWCube.
Digitális oltási igazolványért lobbizik Magyarország is
Az észt kormánytól származó ötletet támogatja a magyar és az izlandi kabinet is.
Calibre 5.10.1
E-könyv olvasó, szinkronizáló és konvertáló.
Tovább marad ingyenes a meglévő felhasználóknak az Apple TV+
Egyszer már meghosszabbította az ingyenes ajánlatát az Apple, most újra így tett.
Resident Evil Village – A tavaszi demó már tartalmasabb lesz, mint a PS5 exkluzív The Maiden
Élesedett a Resident Evil Village PS5 exkluzív demója, a The Maiden, a fejlesztők pedig jelezték, hogy a tavaszi próbakör combosabb lesz.

További tech hírek >>