Közeledik az LG Mini GD880


Az LG Miniről lehetett már hallani egyet s mást az utóbbi időben, de hivatalos bejelentés csak most érkezett. Bár arról még mindig csak hozzávetőleges képünk lehet, mennyire mini is a mobil.

Nem csak a Nokiának van Minije, itt az LG-é is. Azaz hamarosan itt lesz. A gyártó közleménye szerint ez lesz a legkisebb legkisebb és legkeskenyebb 3,2 hüvelykes, teljes érintőképernyős mobiltelefon a piacon. Sajnos a pontos méretekről nincs infó a közleményben, és a hivatalos oldalon sem találtam meg a készülékek között, ezért nem is tudom linkelni a részletes specifikációkat.

Azt viszont megtudtuk, hogy lehet majd gyorsan netezni rajta, push-mail is lesz benne, és egyetlen gombnyomással el lehet majd róla érni a közösségi oldalakat, például a Facebookot vagy a Twittert. (Erre lassan rövidítést kell majd kitalálnom, mert mindenhol szerepel. Ahhoz mit szóltok, hogy 'e. g. e. l. m. r. é. a k. o. p. a F. v. a T.'? :))

A kezdőképernyőn folyamatosan láthatjuk a barátokkal, családtagokkal kapcsolatos történéseket, de az új bejegyzések a címjegyzékben a barátok és ismerősök neve mellett is megjelennek.

Került még a telefonba egy 5 megapixeles, arcfelismerős kamera, FM rádió, médialejátszó, Wi-Fi, 7,2 Mbps sebességű HSDPA, illetve A-GPS. Árról még azért nem tudunk semmit, mert országonként eltérő lesz. Az viszont biztos, hogy márciusban érkezik Európába, és valószínűleg itthon is találkozhatunk majd vele. A végére pedig itt egy szösszenet a 'haszontalan, ám vicces infók' dobozból: a Samsungnál is van 'Mini'-vel kezdődő fantázianevű telefon, de még mókásabban folytatódik. A Samsung Anycall Miniskirt ugyanis két felvonást is megért legjobb tudomásom szerint, de csak Koreában forgalmazzák.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Kiszivárgott volna a PS Plus egyik júniusi ajándéka?
Hamarosan leleplezik a PS Plus következő havi ajándékait, azonban lehet, hogy a brit PS Store-nak hála az egyik cím idő előtt lebukott.
Felértékelődhet a bizalom a távközlési szektorban
A jövő hálózatai jóval komplexebbek, ezért jóval sebezhetőbbek is lesznek, ezért fontos a beszállítókkal szembeni bizalom.
Serious Sam – Potom áron lehet a tiéd a kultklasszikus FPS minden része a Steam leárazásának hála
A Steamen épp le van árazva minden, ami Serious Sam, így pár euróért bőségen be lehet vásárolni a remek FPS-ből.
Nem lesz hordozható az új Nintendo konzol?
A Switch elsődlegesen ennek köszönheti sikerét, így egyelőre nehezen érthető, hogy mi készül a japánok boszorkánykonyhájában.
Csalt a szimulátoros bajnokságon a Formula E versenyző
Egy e-sportoló dublőr versenyzett az audis helyett.

További tech hírek >>