Közösségi oldalt indított a LEGO


A színes építőkockák fanatikusai ezentúl még könnyebben tarthatják a kapcsolatot, miközben újabb és újabb remekműveket csodálhatnak meg. A cég ugyanis egy dedikált LEGO-s közösségi oldalt hozott létre.

A LEGO fanok csapata egyébként is egy összetartó közösség, melynek tagjai szívesen teszik közzé fotóikat és videóikat, saját, építőkockákból tákolt alkotásaikról. Ennek biztosít egy új, külön platformot a Rebrick.

Az egyelőre béta állapotban lévő oldal lényegében könyvjelzők megosztására szolgál, a legkülönfélébb LEGO témájú fotókat lehet rajta megosztani Flickr-ről, Facebookról, illetve természetesen a videók sem maradhatnak ki.

A linkelt jóságokat címkékekkel rendszerezheti a jónép, lehet lájkolni, kommentelni, és külön kis fórumok alakulhatnak ki egy-egy jól sikerült alkotás körül. A LEGO a manapság alapvetőnek mondható Facebook és Twitter integrációról sem feledkezett meg. Forradalmi újdonság természetesen nincs benne, de kiváló terepet nyújthat az oldal a legóőrülteknek ismerkedésre, inspirációszerzésre.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

[Filmkritika] Vasember 3
A Marvel Moziuniverzum harmadik fázisát lezáró Pókember: Idegenben premierjéhez közeledve sorra vesszük a PC Gururól hiányzó Marvel filmeket. Most éppen a Vasember 3. részét.
Megérkezett az Előre magyar előzetese
Varázslatos univerzumot teremt a Pixar: befutott az Előre tündékkel, sárkányokkal, unikornisokkal, sellőkkel, trollokkal és törpékkel tömött magyar előzetese.
Csak 200 dollárba kerülne egy laptophoz plusz két kijelző
Már tart a Mobile Pixels TRIO nevű laptopmonitor közösségi finanszírozási kampánya.
Fontos változás jön a YouTube-ra, átalakíthatjuk vele az ajánlórendszert
A jövőben jóval nagyobb ráhatásunk lehet arra, hogy milyen videókat dobáljon be nekünk a YouTube a kezdőoldalon, vagy épp mi kerüljön be az ajánlott kontentek közé.
Wolfenstein: Youngblood –Az első Wolfenstein, amit nem cenzúráznak a németek
Nagyon úgy néz ki, hogy a nácik benne maradhatnak a Wolfenstein: Youngblood német verziójában, először a sorozat történelme során.

További tech hírek >>