Közösségi oldalt indított a LEGO


A színes építőkockák fanatikusai ezentúl még könnyebben tarthatják a kapcsolatot, miközben újabb és újabb remekműveket csodálhatnak meg. A cég ugyanis egy dedikált LEGO-s közösségi oldalt hozott létre.

A LEGO fanok csapata egyébként is egy összetartó közösség, melynek tagjai szívesen teszik közzé fotóikat és videóikat, saját, építőkockákból tákolt alkotásaikról. Ennek biztosít egy új, külön platformot a Rebrick.

Az egyelőre béta állapotban lévő oldal lényegében könyvjelzők megosztására szolgál, a legkülönfélébb LEGO témájú fotókat lehet rajta megosztani Flickr-ről, Facebookról, illetve természetesen a videók sem maradhatnak ki.

A linkelt jóságokat címkékekkel rendszerezheti a jónép, lehet lájkolni, kommentelni, és külön kis fórumok alakulhatnak ki egy-egy jól sikerült alkotás körül. A LEGO a manapság alapvetőnek mondható Facebook és Twitter integrációról sem feledkezett meg. Forradalmi újdonság természetesen nincs benne, de kiváló terepet nyújthat az oldal a legóőrülteknek ismerkedésre, inspirációszerzésre.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Kiszivárgott a Galaxy A20s és M30s
A nagy kijelzők mellé méretes akkumulátorok társulnak.
965 millió eurót fizet a Google Francia­országban
A webes konszern egy éveken át húzódó ügy végére tett pontot. A francia állam más cégekkel is megpróbál megegyezni.
Robbanás volt Oroszország legnagyobb víruslaborjában, ahol az ebola és a lépfene mintáit is tárolják
Robbanás és tűz miatt tucatnyi tűzoltót rendeltek hétfőn abba a titkos szibériai intézménybe, ahol vírusokkal kapcsolatos kísérleteket folytatnak orosz tudósok.
Lebontat a hatóság egy szállodát Peruban, mert inka romokra épült
Az sem segített sokat, hogy a hétemeletes szállodát olyan városrészben, emelték, ahol az épületek magasságát két emeletben korlátozzák.
Törd fel az internetet ezzel az ingyenes hacker szimulátorral!
Ha kíváncsi vagyok, vajon jó lennél-e hackernek, akkor jó hír lehet, hogy ebben a játékban most ingyenesen próbára teheted magad.

További tech hírek >>