Laptop kihajtható billentyűzettel


Téged is idegesít notebookod „összenyomorgatott” klaviaturájának használata? Engem felettébb. Jó, persze, lehet csatlakoztatni hozzá rendes billentyűzetet is, de akkor hol a hordozhatóság?

Valószínűleg ezek a gondolatok inspirálták Yang Yongchang designert is, ugyanis a fiatalember kidolgozott egy behajtható billentyűzettel ellátott hordozható gépet, méghozzá nem is akármilyen eredménnyel.

Az általa létrehozott kihajtható klaviatura tartalmazza a hagyományos billentyűzetek összes gombját, így nem lesz hiányérzete használójának. A gombok ráadásul nem is igazi billentyűk, hiszen az egész egy sima felületen helyezkedik el, hátsó LED megvilágítású és érintésérzékeny. Ez utóbbinak köszönhetően a rajta végzett munka is csendesebbé válhat, már ha nem áll meg a kis találmány a koncepciók fekete lyukában. Már pedig lehet, hogy ez a sors vár rá, hacsak jövőre a CES-en rá nem kap valamelyik nagy noti gyártó. Remélem így lesz! Addig is alább megcsodálhatók a koncepció további képei.

 

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Felkészült a One UI-ra a Samsung böngészője
A Samsung böngészőjének bétája már One UI felületet és sötét módot is kínál.
Még 5G sincs nagyon, de Trump már 6G-re váltana
Az Egyesült Államok elnöke szokásosan a Twitteren üzente meg, mit vár az amerikai vállalatoktól. Annak ellenére, hogy a kívánsága egyelőre inkább sci-fi, mint rövid távon...
Apex Legends – A PlayStation Plus előfizetőknek extra tartalom jár
Exkluzív Apex Legends kinézetekkel és bannerekkel gazdagodhatnak a PlayStation Plus előfizetői, a csomag összesen hat tárgyat tartalmaz.
Felfedeztek egy nagy kőzetbolygót a Naprendszer közelében
A Gl411b tömege a Föld háromszorosa, a Naprendszertől pontosan nyolc fényévnyire kering. A Genfi Egyetem kutatói bukkantak rá.
A Noctua teljes vállszélességgel beállt a Socket AM4 mögé
A nagynevű gyártó számos, már piacon lévő hűtési megoldása kapott AMD Ryzen rendszerekhez való rögzítőket.

További tech hírek >>