Laptop kihajtható billentyűzettel


Téged is idegesít notebookod „összenyomorgatott” klaviaturájának használata? Engem felettébb. Jó, persze, lehet csatlakoztatni hozzá rendes billentyűzetet is, de akkor hol a hordozhatóság?

Valószínűleg ezek a gondolatok inspirálták Yang Yongchang designert is, ugyanis a fiatalember kidolgozott egy behajtható billentyűzettel ellátott hordozható gépet, méghozzá nem is akármilyen eredménnyel.

Az általa létrehozott kihajtható klaviatura tartalmazza a hagyományos billentyűzetek összes gombját, így nem lesz hiányérzete használójának. A gombok ráadásul nem is igazi billentyűk, hiszen az egész egy sima felületen helyezkedik el, hátsó LED megvilágítású és érintésérzékeny. Ez utóbbinak köszönhetően a rajta végzett munka is csendesebbé válhat, már ha nem áll meg a kis találmány a koncepciók fekete lyukában. Már pedig lehet, hogy ez a sors vár rá, hacsak jövőre a CES-en rá nem kap valamelyik nagy noti gyártó. Remélem így lesz! Addig is alább megcsodálhatók a koncepció további képei.

 

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Mai mozipremierek
Megérkezett a hazai mozikba az Annabelle 3, mától látható Danny Boyle Beatles-filmje, egy orosz animációs mese és két vígjáték.
[Filmkritika] Vasember 3
A Marvel Moziuniverzum harmadik fázisát lezáró Pókember: Idegenben premierjéhez közeledve sorra vesszük a PC Gururól hiányzó Marvel filmeket. Most éppen a Vasember 3. részét.
Megérkezett az Előre magyar előzetese
Varázslatos univerzumot teremt a Pixar: befutott az Előre tündékkel, sárkányokkal, unikornisokkal, sellőkkel, trollokkal és törpékkel tömött magyar előzetese.
Csak 200 dollárba kerülne egy laptophoz plusz két kijelző
Már tart a Mobile Pixels TRIO nevű laptopmonitor közösségi finanszírozási kampánya.
Fontos változás jön a YouTube-ra, átalakíthatjuk vele az ajánlórendszert
A jövőben jóval nagyobb ráhatásunk lehet arra, hogy milyen videókat dobáljon be nekünk a YouTube a kezdőoldalon, vagy épp mi kerüljön be az ajánlott kontentek közé.

További tech hírek >>