Laptop kihajtható billentyűzettel


Téged is idegesít notebookod „összenyomorgatott” klaviaturájának használata? Engem felettébb. Jó, persze, lehet csatlakoztatni hozzá rendes billentyűzetet is, de akkor hol a hordozhatóság?

Valószínűleg ezek a gondolatok inspirálták Yang Yongchang designert is, ugyanis a fiatalember kidolgozott egy behajtható billentyűzettel ellátott hordozható gépet, méghozzá nem is akármilyen eredménnyel.

Az általa létrehozott kihajtható klaviatura tartalmazza a hagyományos billentyűzetek összes gombját, így nem lesz hiányérzete használójának. A gombok ráadásul nem is igazi billentyűk, hiszen az egész egy sima felületen helyezkedik el, hátsó LED megvilágítású és érintésérzékeny. Ez utóbbinak köszönhetően a rajta végzett munka is csendesebbé válhat, már ha nem áll meg a kis találmány a koncepciók fekete lyukában. Már pedig lehet, hogy ez a sors vár rá, hacsak jövőre a CES-en rá nem kap valamelyik nagy noti gyártó. Remélem így lesz! Addig is alább megcsodálhatók a koncepció további képei.

 

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Tanulságos: nézze meg, miket olvasott mostanság Bill Gates
Bár még csak december elején járunk, Bill Gates már összefoglalta, számára mi volt fontos 2018-ban. Pontosabban: milyen könyvek voltak fontosak a számára.
Megfejtették Orbán furcsa, hajlongós fotójának titkát
Mém lett a Csehországban készült, hajlongós fotóból, amelyen szokatlan pózban látni a magyar miniszterelnököt.
Ötszáz watt fölé lő az új Enermax Liqtech család
A Liqtech II sorozatba érkező kompakt vízhűtések közül a legnagyobbat ilyen TDP keretre ajánlja a gyártó.
Valami nagyon nem jó dolog történik a gyerekek agyával, ha túl sokat ülnek a képernyő előtt
Már napi hét óra monitor előtt töltött idő után is látszik, hogy a kisgyermekek agyának külső rétege változik. Hogy ez mit jelent, még nem tudni, de az amerikai orvosok azt mondják,...
Még olcsón cseréltethető az iPhone akkuja
Januártól újból teljes árat kell fizetni a szervizelésért.

További tech hírek >>