Laptop kihajtható billentyűzettel


Téged is idegesít notebookod „összenyomorgatott” klaviaturájának használata? Engem felettébb. Jó, persze, lehet csatlakoztatni hozzá rendes billentyűzetet is, de akkor hol a hordozhatóság?

Valószínűleg ezek a gondolatok inspirálták Yang Yongchang designert is, ugyanis a fiatalember kidolgozott egy behajtható billentyűzettel ellátott hordozható gépet, méghozzá nem is akármilyen eredménnyel.

Az általa létrehozott kihajtható klaviatura tartalmazza a hagyományos billentyűzetek összes gombját, így nem lesz hiányérzete használójának. A gombok ráadásul nem is igazi billentyűk, hiszen az egész egy sima felületen helyezkedik el, hátsó LED megvilágítású és érintésérzékeny. Ez utóbbinak köszönhetően a rajta végzett munka is csendesebbé válhat, már ha nem áll meg a kis találmány a koncepciók fekete lyukában. Már pedig lehet, hogy ez a sors vár rá, hacsak jövőre a CES-en rá nem kap valamelyik nagy noti gyártó. Remélem így lesz! Addig is alább megcsodálhatók a koncepció további képei.

 

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Robotizált tehénistállót adtak át Kocson
Az állatok fejését robotok végzik, emellett a takarmányozást, a trágyázást és a többi szükséges műveletet is teljesen automatizálták.
Korai karácsonyi vásárlást javasol a Posta
A Magyar Posta közleményben hívta fel a figyelmet arra, hogy az online vásárláskor vegyék figyelembe a webáruház által jelzett szállítási időt és a vámszabályok ismeretében...
Szerzői jogsértésnél nem elég egy családtagra hivatkozni
Ha olyan fájlt töltünk fel, melynek jogaival nem mi rendel­ke­zünk, akkor nem elég egy velünk egy háztartásban lakóra hivatkozni.
10 GB RAM-mal érkezhet a Xiaomi Mi Mix 3
A Xiaomi új okostelefonja nem csak 10 GB RAM-ot rejthet, de 5G-s is lehet.
Nem megy a YouTube? Akkor jöhet a pornó
Feketén-fehéren kiderült, mit néznek az amerikaiak, ha megfosztják őket kedvenc videomegosztójuktól, a YouTube-tól.

További tech hírek >>