Laptop-töltő szőkéknek


Egy elmés feltaláló megalkotta a kábelt, amivel az elmés felhasználók a laptopjukat tölthetik, méghozzá a gép saját USB-jéről. A DVD visszatekerő berendezés mellé kívánkozik a megoldás!

Péntek van, úgy döntöttem, hogy ma írhatok hülyeséget. (Ma épp ez a mentségem, máskor más.) Ezt mindenképpen látnotok kell.

Egy fórumon megjelent egy kép egy kábelről, aminek az egyik vége egy tápcsati, a másik vége meg USB-s. A poénból kreált hirdetés azt ígéri, hogy a kábel segítségével a notebookod saját természetes (!!!) energiáját használhatod a töltésére.

Ez nyilván csak poén, de szerintetek hány vennék meg, ha valaki tényleg árulni kezdené? Abból induljunk ki, hogy mekkora sláger volt annak idején a DVD visszatekerő. Mondjuk az a baj, hogy a vásárlók simán beperelhetnék a gyártót, mert valótlant állít a hirdetésében. Ellentétben a DVD visszatekerővel, amiből kivéve tényleg az “elején” van a film. (Az más kérdés, hogy előtte is “ott” volt.)

Ui: jó hétvégét, legyetek jók, és menjetek ki a szabadba, a friss levegőre játszani! (Mondjuk egy Nintendóval vagy PSP-vel! :))

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Milyen telefonokat vesznek most legtöbben Európában?
Az egyik neves piackutató kiadta felmérését arról, hogy miként fogytak Európában az okostelefonok az év második negyedében.
Kéretlenül bekapcsolgattak az okossütők
Akár órákon át 200 fokos előmelegítést végeztek.
Felpörgött az okoshangszórók piaca
Az Amazon, a Google és még az Apple is örülhetett az idei második negyedéves eredményeknek.
Elárulja az okosóra, ha valakinél megkezdődött az elbutulás?
Az Apple eszközeiből gyűjtött adatokat vizsgálták annak érdekében, hogy felderítsék az ezeket viselőknél a szellemi hanyatlással kapcsolatos korai jeleket.
Ez történt: megmérték, mennyit ér a Windows beépített, ingyenes vírusvédelme
Összegyűjtöttük egy cikkbe a hét legérdekesebb, legolvasottabb technológiai és tudományos témáit.

További tech hírek >>