Laptop-töltő szőkéknek


Egy elmés feltaláló megalkotta a kábelt, amivel az elmés felhasználók a laptopjukat tölthetik, méghozzá a gép saját USB-jéről. A DVD visszatekerő berendezés mellé kívánkozik a megoldás!

Péntek van, úgy döntöttem, hogy ma írhatok hülyeséget. (Ma épp ez a mentségem, máskor más.) Ezt mindenképpen látnotok kell.

Egy fórumon megjelent egy kép egy kábelről, aminek az egyik vége egy tápcsati, a másik vége meg USB-s. A poénból kreált hirdetés azt ígéri, hogy a kábel segítségével a notebookod saját természetes (!!!) energiáját használhatod a töltésére.

Ez nyilván csak poén, de szerintetek hány vennék meg, ha valaki tényleg árulni kezdené? Abból induljunk ki, hogy mekkora sláger volt annak idején a DVD visszatekerő. Mondjuk az a baj, hogy a vásárlók simán beperelhetnék a gyártót, mert valótlant állít a hirdetésében. Ellentétben a DVD visszatekerővel, amiből kivéve tényleg az “elején” van a film. (Az más kérdés, hogy előtte is “ott” volt.)

Ui: jó hétvégét, legyetek jók, és menjetek ki a szabadba, a friss levegőre játszani! (Mondjuk egy Nintendóval vagy PSP-vel! :))

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Cápa könyvajánló
Egy igazi klasszikus jelent meg a 21. Század könyvkiadónál, Peter Benchley kultikus műve, ami Spielberg számára is elhozta a világhírnevet.
Találtak egy mini szfinxet, de volt valami furcsa vele
Kis méretű szfinxet találtak egyiptomi régészek a dél-egyiptomi Minja tartományban, Tuna al-Dzsabal nekropoliszban - közölte a kairói régészeti minisztérium, amely szerint szokatlan...
Megtalálták a Nemesist a Resident Evil 2 új demójában
Apró, de annál ütősebb easter egget rejtett el a Capcom napokban fellőtt R.P.D. demóban, amely már a harmadik részre utal.
Kipróbáltuk a OnePlus 7T telefon fotós képességeit
Lenyűgöző fotók készíthetőek a gyártó telefonjával.
Sokan értékelik majd: hasznos funkciók érkeznek a OneDrive-ba
Három új, igen hasznos funkcióval bővíti internetes tárhelyszolgáltatását Microsoft. Az újdonságok a napokban kerülnek be a OneDrive-ba.

További tech hírek >>