Laptoppal és táblagéppel újít a Lamborghini


Viszonylag hosszú várakozás után megérkezett a Lamborghini táblagépe és okostelefonja, melyekért igencsak a zsebünkbe kell nyúlni.

 

A Lamborghini már rég óta képviselteti magát az IT piacra dobott asztali gépével, így nem volt kérdés, hogy hamarosan megjelenik az okostelefon és a tablet is a portfólióban.

A Tonino Lamborghini termékcsalád tagjai ránézésre sem mondhatóak jó vételnek, csak egy játékszernek a gazdagok részére. Azt már tudni lehet, hogy az új eszközök először az orosz piacon fognak robbanni, így nem meglepő, hogy a legtöbb orosz oldal már pontos adatokkal rendelkezik.

A TL688 és TL820 névre hallgató készülékek egy teljesen alap androidos telefonnak mondhatóak. Egy apró 2, 2,5  hüvelkyes kijelzőt fognak kapni és egy 3, illetve 5 megapixeles kamerát. Míg a gyengébbik versenyző csupán 1 GB belső memóriával fog rendelkezni, a másik 4GB-tal. Ezek a számok még jobban sokkolnak, ha azt is tudjuk, hogy nem lehet bővíteni a memórájukat. Mindezt a "luxust" 60.000 orosz rubelésrt fogják kínálni, ami körülbelül 440.000 forintnak megfelelő összeg.

A másik készülék, ami már kicsit megnyerőbb, az L2800-as. Ez már 9,7"-os kijelzőt fog kapni 1024x768-as felbontással. Ezzel a specifikációval a 75.000 rubeles ár nem mondható drágának az előzőhöz képest, de ez így is közel 540.000 forint lesz. Ha még azt is hozzá teszem, hogy egy 1,2 GHz-es processzort és es 512 MB RAM-ot pakoltak bele, a prémium készülékek piacán egy jó vételnek tűnik.

Miért nem autó?

Az autókhoz a Tonino Lamborghini-nek már nem sok köze van. Az autógyár 1972 óta nincs a család tulajdonában. Korábban, a Ferruccio Lamborghini által alapított cég traktorok gyártásával kezdte pályautását, de gyártottak már lámpaégőket, motorokat is. Az autós üzletág pedig csak 1962-ben kezdte meg működését, de az 10 év után kiszervezésre is került. Jóval később, 1982-ben Ferrucio fia, Tonino indított egy vállalkozást, ami egy órával indult. Úgy tűnik az öreg tervező fia sok mindent örökölt apjától. Egy részről kreativitást, más részről sikerorientáltságot, amivel már harmadik évtizede sikeresen működik a cég.

Tonino cége már nem csak autókkal, hanem piperecikkekkel, parfűmökkel, ágyakkal, ágymatracokkal, kávéval is foglalkozik, így egy egészen új irányt jelent az IT piac, melyen már laptoppal, PC-vel, tablettel is képviseltetik magukat.

 

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Kiteszi vállalati platformjáról az Oculus Gót a Facebook
Helyette a drágább Oculus Quest modellt javasolja az ügyfeleknek.
A Google vezetője szerint szabályozni kell a mesterséges intelligenciát
A menedzser ugyanakkor úgy vélte, hogy kiegyensúlyozott előírásokra van szükség.
Mobilfüggő? Jött három új app, amikkel kezelheti magát
A Google ismét elkészített néhány alkalmazást, amelyeket kifejezetten a mobilfüggőség leküzdéséhez találtak ki.
Az amerikai piac erős embere is OLED tévére vált
A Vizio hosszú várakozás után 4K HDR OLED televíziókkal támadja a felső kategóriát
Rajtad is múlik, hogy lesz-e Untitled Goose Game Lego készlet
Az Untitled Goose Game sokak szívébe belopta magát tavalyi megjelenése óta, annyira, hogy akár Lego készlet is lehet belőle.

További tech hírek >>