Leállítják a kocka Lada gyártását


Annak ellenére, hogy Magyarországon szinte már csak vidéken lehet látni egy-két Lada 2107-est, addig keleten még csak a gyártás leállítását tervezik.

 

Az Avotraz autógyár, akik eddig az un. kockaladákat gyártották úgy néz ki le fogja állítani a Lada 2107-es tipus termelését. Ennek több oka is van: Egy részről a kereslet 76 százalékkal esett visssza, illetve már kiszivárogtak az első képek az új modellről.

A régi tipus leállításának időpontját még nem határozták meg, de annyi szinte biztos, hogy év végéig lehet adni rendeléseket a régi modellre.

Az új Lada 2107 első darabjait a gyár már legyártotta és ahogy az szokott lenni, a képek a parkolóból már ki is szivárogtak, melyet a Tech.hu-n már meg is nézhettek:

 

 

Kulcsszavak: 2107, jármű, lada, új
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Lezajlott az első csak női űrséta
Jessica Meir és Christina Koch a Nemzetközi Űrállomás akkumulátorait cserélte ki. Sandra Magnus korábbi női űrhajós azt mondta, nagyon fontos, hogy a fiatal nők ez alapján is tudjanak...
Befejeződött a Star Wars Jedi: Fallen Order fejlesztése
A Respawn nemrég egy csoportképpel jelezte, hogy aranylemezre került a Star Wars Jedi: Fallen Order, azaz vége a fejlesztésnek.
5G-t hoz a Redmi K30
Ráadásul olyan kivágású fúrt szelfikamerákat kaphat, mint a Samsung Galaxy S10+.
Csak az EU-ban egyetlen év alatt 400 ezren haltak meg, mert olyan rossz a levegő
Mintegy 400 ezer ember idő előtti halálát okozta a légszennyezettség 2016-ban az Európai Unió tagállamaiban – közölte az Európai Környezetvédelmi Ügynökség (EEA).
Shadows of Kepler – Ingyenes demót kapott a vérfagyasztó sci-fi horror
Ingyenes demót kapott az Infinite Hole első pillantásra is félelmetes sci-fi horrorja, a Shadows of Kepler, a teljes játék 2021-ben jön

További tech hírek >>