LED Lámpa 16 millió színnel


Medúza a szobában

Van pár olyan dolog, ami azért van környezetünkben, hogy semmi látványos tevékenységet ne végezzen, csak boldogabbá, nyugodtabbá tegyen minket, például az akvárium is ilyen. Miért ne tehetne egy lámpai is hasonlót, pláne, ha ezt 16 millió színnel teszi?

A Yantouch Medúza LED lámpáját persze nem hagyományos olvasólámpaként kell elképzelni, - inkább nevéhez hűen - egy műanyag, oválisra lapult gömböt, vagy kagylóformát gondoljunk el, egy kis touch-panellel a felszínén.

A lámpa RGB LED-ekkel van teli, melyek 16 millió színárnyalatot tudnak megjeleníteni, változtatható fényerővel. A lámpa kezelését az érintőpanelen irányíthatjuk, mely a képszerkesztő programok jól ismert színpalettáját használja felületként, a videón látható, hogy különböző irányú kézmozgással állítható a kívánt szín, vagy színsor, és a fényerő is, mely áramoltatható is.

##177855##

A panel kezelése elsőre azért nem olyan egyszerű, mint grafikus felületen, de hamar elsajátítható. A látványos játék mellett a Medúza nyugtatólag hat, és háttérvilágításnak is kitűnő.

Még kikapcsolva is szép, fehér alsó, és csillogóan fekete felsőrésszel. A legszebb dolgok egyike, amit mostanában az elektromos világban láttam, és 160 dollárért nem is veszetten drága, ha belegondolok, mennyiért vettem a gyereknek csúnya csillárt.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

The Division 2 – 15 perc is sok a Sötét Zónában
A The Division 2 egyik legikonikusabb helyszíne a Sötét Zóna, melyet a most megjelent videóban alaposan szemügyre is vehetünk.
Anthem – nem lesz meg a 60 FPS konzolokon
Az Anthem az ígéretek szerint mindkét konzolon konstans 30 képkocka/másodperces képfrissítéssel fog futni, felbontástól függetlenül.
Overwatch – idén is visszatér a holdújév
Ahogy arra számítani lehetett, az Overwatch idén is megünnepli a holdújévet, közel egy hónapon át tart majd az esemény.
Nyomozás a génadatbankban: forradalom vagy totális indiszkréció?
Egyesek a bűnügyek megoldásának forradalmi eszközeként, mások adatvédelmi szempontból különösen aggályos fejleményként értékelik, hogy a rend őrei egyre többször kutakodnak...
LOL-ozással támadná be a tiniket a Facebook
Még szerencse, hogy az Instagram egyelőre menő a köreikben.

További tech hírek >>