LED Lámpa 16 millió színnel


Medúza a szobában

Van pár olyan dolog, ami azért van környezetünkben, hogy semmi látványos tevékenységet ne végezzen, csak boldogabbá, nyugodtabbá tegyen minket, például az akvárium is ilyen. Miért ne tehetne egy lámpai is hasonlót, pláne, ha ezt 16 millió színnel teszi?

A Yantouch Medúza LED lámpáját persze nem hagyományos olvasólámpaként kell elképzelni, - inkább nevéhez hűen - egy műanyag, oválisra lapult gömböt, vagy kagylóformát gondoljunk el, egy kis touch-panellel a felszínén.

A lámpa RGB LED-ekkel van teli, melyek 16 millió színárnyalatot tudnak megjeleníteni, változtatható fényerővel. A lámpa kezelését az érintőpanelen irányíthatjuk, mely a képszerkesztő programok jól ismert színpalettáját használja felületként, a videón látható, hogy különböző irányú kézmozgással állítható a kívánt szín, vagy színsor, és a fényerő is, mely áramoltatható is.

##177855##

A panel kezelése elsőre azért nem olyan egyszerű, mint grafikus felületen, de hamar elsajátítható. A látványos játék mellett a Medúza nyugtatólag hat, és háttérvilágításnak is kitűnő.

Még kikapcsolva is szép, fehér alsó, és csillogóan fekete felsőrésszel. A legszebb dolgok egyike, amit mostanában az elektromos világban láttam, és 160 dollárért nem is veszetten drága, ha belegondolok, mennyiért vettem a gyereknek csúnya csillárt.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

MotoGP 19 - Történelmi versenyek
Múltidézésből sem lesz hiány a júniusban megjelenő MotoGP 19-ben - ebből kaptunk most egy rövid ízelítőt a legújabb videóval.
Folyamatosan támadják a hackerek az internet gerincét, és egyre nagyobb a baj
Az elmúlt két évben folyamatosan támadják a hackerek a tartománynévrendszert, ami nélkül nem működik az internet. A legutóbbi próbálkozásuk egyike volt az eddigi legdurvábbaknak.
Több újítással érkezhet az iOS 13
Komolyabban hozzányúlhat a 13-as főverzióval az iOS-hez az Apple. Az elsősorban hibajavításokra fókuszáló 12-es verzió után komolyabb átalakítások jöhetnek az ősszel megjelenő...
Tavaly csökkent a DVD és Blu-ray lemezek piaca
Az elmúlt öt évet nézve drámainak is nevezhető a visszaesés.
Zavarja a Trónok harca brutalitása? Meglepő dolgot derítettek ki róla
Utolsó évadát fogyasztjuk minden idők egyik legsikeresebb amerikai sorozatának, a Trónok harcának. A sorozat brutalitásáról is közismert, azonban korábban már kiderítették,...

További tech hírek >>