LED Lámpa 16 millió színnel


Medúza a szobában

Van pár olyan dolog, ami azért van környezetünkben, hogy semmi látványos tevékenységet ne végezzen, csak boldogabbá, nyugodtabbá tegyen minket, például az akvárium is ilyen. Miért ne tehetne egy lámpai is hasonlót, pláne, ha ezt 16 millió színnel teszi?

A Yantouch Medúza LED lámpáját persze nem hagyományos olvasólámpaként kell elképzelni, - inkább nevéhez hűen - egy műanyag, oválisra lapult gömböt, vagy kagylóformát gondoljunk el, egy kis touch-panellel a felszínén.

A lámpa RGB LED-ekkel van teli, melyek 16 millió színárnyalatot tudnak megjeleníteni, változtatható fényerővel. A lámpa kezelését az érintőpanelen irányíthatjuk, mely a képszerkesztő programok jól ismert színpalettáját használja felületként, a videón látható, hogy különböző irányú kézmozgással állítható a kívánt szín, vagy színsor, és a fényerő is, mely áramoltatható is.

##177855##

A panel kezelése elsőre azért nem olyan egyszerű, mint grafikus felületen, de hamar elsajátítható. A látványos játék mellett a Medúza nyugtatólag hat, és háttérvilágításnak is kitűnő.

Még kikapcsolva is szép, fehér alsó, és csillogóan fekete felsőrésszel. A legszebb dolgok egyike, amit mostanában az elektromos világban láttam, és 160 dollárért nem is veszetten drága, ha belegondolok, mennyiért vettem a gyereknek csúnya csillárt.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

A Hisense végre piacra dobta első OLED tévéjét.
A 4K felbontású, HDR támogatású X sorozat tagjai jól néznek ki, ám nem lesznek különösebben olcsók.
A Sharpnak annyira megtetszett a notch, hogy kettőt is tesz a telefonra
Egy, a mai csúcstelefonoknál kisebb, kompaktabb, de azért remek specifikációkkal rendelkező készülékkel lép piacra a Sharp. Az eszköz érdekessége, hogy két szenzorsziget is van az...
Fallout 76 – A szerver nem bírt el három atombombával
Fallout 76 játékosok egy csoportja egyazon időben robbantott fel három atombombát, amitől a szerver összeomlott.
Tíz évig használható az Ubuntu 18.04
Eredetileg csak öt évig kapott volna javításokat a rendszer.
Tagad a Facebook, szerintük nincs olyan parancs, hogy csak androidos telefont lehetne használni
Nincs ilyen kérés - röviden így reagált a Facebook a The New York Times egy korábbi cikkére, melyben arról írtak: Tim Cook kritikái miatt Mark Zuckerberg arra utasította a menedzsment...

További tech hírek >>