Legyen minden telefon vízhatlan!


Végre beszivárog a nanotechnológia a mindennapokba: a CES-en bemutatott különleges bevonat vízhatlanná varázsolja mobil eszközeinket.

Eddig, aki vízhatlan okostelefonra áhítozott, annak néhány strapatelefon közül kellett választania. Mindenki másnak maradt a beázás réme, ami múló, néhány perces bosszúságot éppúgy okozhat, mint több tízezres károkat.

A készülékre fröccsenő víz, vagy a konkrét vízbeejtés rémével lassan sikerül azért leszámolni. Tegnap a Fujitsu vízálló készülékeit mutattuk be, de a Liquipel még ennél is jobb - a speciális, rendkívül vékony bevonattal bármilyen készüléket vízállóvá varázsolhatunk.

Az árazás

Az eljáráshoz először is elküldjük a telefonunkat a Liquipelhez, ahol néhány nap alatt elvégzik a beavatkozást és postázzák az immár vízhatlanná varázsolt ketyerét. Két vidót is mutatunk, az első egy érdekes hangulatú reklámszpot, a másikban egy iPhone 4S-en demonstrálják a Liquipel hatását.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Windows 10-et használ? Két remek újdonság is érkezik a gépére
Egy kis hozzáértés nagy hasznot hozhat – újdonságokat talált ki a Windows 10-et új képességekkel felruházó PowerToys csomagjába a Microsoft.
A Minecraft Dungeons nagy lépés a felnőttkor felé
A karakterek hasonlók, a látvány továbbra is kockás, de más nincs benne az eredeti Minecraftból. Helyette enyhén cukrozott ízelítőt kapunk a Diablo-féle karakterfejlesztős...
A fejlesztők soha el nem készült játékukat is elrejtették a Mafia 3: Definitive Edition kódjában
A játékosok pedig meglehetősen hamar meg is találták a virtuális Berlint.
David Ayer szerint a Suicide Squad is simán kaphatna rendezői változatot
A rendező szerint nem is lenne nehéz összehozni.
Az új Core processzorok sem úszták meg a skalpolást
A Core i9-10900K forrasztást használ, a viszonylag magas hőmérséklet a rendkívül nagy fogyasztásnak köszönhető.

További tech hírek >>