Legyen minden telefon vízhatlan!


Végre beszivárog a nanotechnológia a mindennapokba: a CES-en bemutatott különleges bevonat vízhatlanná varázsolja mobil eszközeinket.

Eddig, aki vízhatlan okostelefonra áhítozott, annak néhány strapatelefon közül kellett választania. Mindenki másnak maradt a beázás réme, ami múló, néhány perces bosszúságot éppúgy okozhat, mint több tízezres károkat.

A készülékre fröccsenő víz, vagy a konkrét vízbeejtés rémével lassan sikerül azért leszámolni. Tegnap a Fujitsu vízálló készülékeit mutattuk be, de a Liquipel még ennél is jobb - a speciális, rendkívül vékony bevonattal bármilyen készüléket vízállóvá varázsolhatunk.

Az árazás

Az eljáráshoz először is elküldjük a telefonunkat a Liquipelhez, ahol néhány nap alatt elvégzik a beavatkozást és postázzák az immár vízhatlanná varázsolt ketyerét. Két vidót is mutatunk, az első egy érdekes hangulatú reklámszpot, a másikban egy iPhone 4S-en demonstrálják a Liquipel hatását.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

System Shock – már most fantasztikusan néz ki a remake
A System Shock remake lassan, de biztosan halad a megjelenés felé, szemet gyönyörködtető felvételeket kaptunk a pre-alfából.
The Division 2 – 15 perc is sok a Sötét Zónában
A The Division 2 egyik legikonikusabb helyszíne a Sötét Zóna, melyet a most megjelent videóban alaposan szemügyre is vehetünk.
Anthem – nem lesz meg a 60 FPS konzolokon
Az Anthem az ígéretek szerint mindkét konzolon konstans 30 képkocka/másodperces képfrissítéssel fog futni, felbontástól függetlenül.
Overwatch – idén is visszatér a holdújév
Ahogy arra számítani lehetett, az Overwatch idén is megünnepli a holdújévet, közel egy hónapon át tart majd az esemény.
Nyomozás a génadatbankban: forradalom vagy totális indiszkréció?
Egyesek a bűnügyek megoldásának forradalmi eszközeként, mások adatvédelmi szempontból különösen aggályos fejleményként értékelik, hogy a rend őrei egyre többször kutakodnak...

További tech hírek >>