Legyen minden telefon vízhatlan!


Végre beszivárog a nanotechnológia a mindennapokba: a CES-en bemutatott különleges bevonat vízhatlanná varázsolja mobil eszközeinket.

Eddig, aki vízhatlan okostelefonra áhítozott, annak néhány strapatelefon közül kellett választania. Mindenki másnak maradt a beázás réme, ami múló, néhány perces bosszúságot éppúgy okozhat, mint több tízezres károkat.

A készülékre fröccsenő víz, vagy a konkrét vízbeejtés rémével lassan sikerül azért leszámolni. Tegnap a Fujitsu vízálló készülékeit mutattuk be, de a Liquipel még ennél is jobb - a speciális, rendkívül vékony bevonattal bármilyen készüléket vízállóvá varázsolhatunk.

Az árazás

Az eljáráshoz először is elküldjük a telefonunkat a Liquipelhez, ahol néhány nap alatt elvégzik a beavatkozást és postázzák az immár vízhatlanná varázsolt ketyerét. Két vidót is mutatunk, az első egy érdekes hangulatú reklámszpot, a másikban egy iPhone 4S-en demonstrálják a Liquipel hatását.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Tömeges kihalási hullám jöhet még 5-6 fokos globális hőmérséklet-emelkedés után
Ha kihal egy faj, kihalhat az is, amelyik a másikkal táplálkozott. 5-6 fokos globális hőmérséklet-emelkedés esetén már az élet jelentős része eltűnhet a bolygóról egy friss...
Lapos Infinity-O kijelzőt kaphat a Samsung Galaxy S10 Lite
Újabb részletek derültek ki a közelgő Galaxy S10 széria legolcsóbb modelljéről.
Összehajtható okostelefon, 4 kamerával szerelt mobil – ezek jönnek a Huaweitől 2019-ben
Walter Ji, a Huawei európai fogyasztói üzletágának elnöke elárulta, mi mindennel készül a Huawei 2019-ben. Az elsődleges konkurenciának a Samsungot tekintik.
Fagyos szuperföld kering tőlünk alig hat fényévnyire
Az objektum a Barnard-csillag körül kering, amely Naprendszerünk egyik legközelebbi szomszédja.
Nincs kegyelem: 3,3 milliárd forintos pert akasztott a Nintendo egy házaspár nyakába
Egy arizóniai házaspárnak több mint 12 millió dollárt kell fizetnie, amiért házilagosan üzemeltetett olyan oldalakat, ahol illegálisan lehetett hozzájutni a cég játékaihoz.

További tech hírek >>