Legyen minden telefon vízhatlan!


Végre beszivárog a nanotechnológia a mindennapokba: a CES-en bemutatott különleges bevonat vízhatlanná varázsolja mobil eszközeinket.

Eddig, aki vízhatlan okostelefonra áhítozott, annak néhány strapatelefon közül kellett választania. Mindenki másnak maradt a beázás réme, ami múló, néhány perces bosszúságot éppúgy okozhat, mint több tízezres károkat.

A készülékre fröccsenő víz, vagy a konkrét vízbeejtés rémével lassan sikerül azért leszámolni. Tegnap a Fujitsu vízálló készülékeit mutattuk be, de a Liquipel még ennél is jobb - a speciális, rendkívül vékony bevonattal bármilyen készüléket vízállóvá varázsolhatunk.

Az árazás

Az eljáráshoz először is elküldjük a telefonunkat a Liquipelhez, ahol néhány nap alatt elvégzik a beavatkozást és postázzák az immár vízhatlanná varázsolt ketyerét. Két vidót is mutatunk, az első egy érdekes hangulatú reklámszpot, a másikban egy iPhone 4S-en demonstrálják a Liquipel hatását.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Androidos? Problémás alkalmazásokra bukkantak, az egyik a netet és az aksit is szívta
A kínai DU Group több alkalmazását is törölte a Play Store felületéről a Google, mert titokban olyan dolgot művelnek, ami sem a telefonnak, se a használójának nem tesz jót.
XIII – A kultikus, képregényre hajazó FPS idén remake-t kap
Még idén remake-t kap a kultikus XIII, mely eredetileg 2003-ban jelent meg, és a képregények világát vegyíti az FPS játékmenettel.
Szívesen hallgatna podcastot a hétvégén? Itt egy teches adás, érdemes belehallgatnia
Nemrég megjelent a kifejezetten technológiai hírekkel foglalkozó, Őrültech című podcast hatodik adása, ami ezúttal többek között a dán faluban felépülő 320 méteres...
Késik az LG V50 ThinQ 5G
A gyártónak több időre van szüksége ahhoz, hogy optimalizálja a hardver működését.
Transistor – Most ingyen a tiéd lehet
Az Epic Store következő ingyenes játéka a Transistor, a különleges hangulatú cyberpunk kalandot két hétig lehet bérmentve beszerezni.

További tech hírek >>