Legyen minden telefon vízhatlan!


Végre beszivárog a nanotechnológia a mindennapokba: a CES-en bemutatott különleges bevonat vízhatlanná varázsolja mobil eszközeinket.

Eddig, aki vízhatlan okostelefonra áhítozott, annak néhány strapatelefon közül kellett választania. Mindenki másnak maradt a beázás réme, ami múló, néhány perces bosszúságot éppúgy okozhat, mint több tízezres károkat.

A készülékre fröccsenő víz, vagy a konkrét vízbeejtés rémével lassan sikerül azért leszámolni. Tegnap a Fujitsu vízálló készülékeit mutattuk be, de a Liquipel még ennél is jobb - a speciális, rendkívül vékony bevonattal bármilyen készüléket vízállóvá varázsolhatunk.

Az árazás

Az eljáráshoz először is elküldjük a telefonunkat a Liquipelhez, ahol néhány nap alatt elvégzik a beavatkozást és postázzák az immár vízhatlanná varázsolt ketyerét. Két vidót is mutatunk, az első egy érdekes hangulatú reklámszpot, a másikban egy iPhone 4S-en demonstrálják a Liquipel hatását.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Call of Cthulhu – Az őrület határára visz az új trailer
A Call of Cthulhu egy új trailerrel jelentkezett, melyből megtudhatjuk, hogyan próbálhatjuk meg elkerülni azt, hogy elboruljon az elménk.
CS:GO-s perifériák érkeznek a SteelSeriestől
A Valve-os kollaboráció eredményeként az egér-egérpad páros az M4A4 Howl mintáját viseli.
Aggódnak a beszállítók: túl drágák az idei iPhone-ok
Bár világviszonylatban Magyarországon a legdrágábbak az idei iPhone-ok, azért máshol sem tartoznak a bárki által könnyen megvásárolható eszközök közé. Emiatt már az Apple...
A faliórától a mikróig minden felokosít az Amazon
Brutális hardverdömpinggel jelentkezett a cég, az Alexa már az autót és a konyhát is ostromolja.
Magasan tarthatja a memória árát a Samsung
Nem tetszik a részvényeseknek, hogy vége a rekordprofitot hozó időszaknak.

További tech hírek >>