Lehullott a lepel a Canon EOS 60D-ről


Fotós körökben rengeteg találgatás övezte ezt a gépet, és most végre mindent megtudtunk. Szóval, mennyi is az annyi?

Ma mutatta be a Canon a digitális SLR sorozatának legújabb modelljét, az új EOS 60D fényképezőgépet. Az új modell olyan figyelemre méltó műszaki jellemzőkkel rendelkezik, mint a 18 megapixeles képérzékelő, a másodpercenként 5,3 képet készítő “sorozatlövő funkció”, és a fényképezőgépen belül, PC nélkül szerkeszthető felvételek. Az LCD változtatható szöge miatt pedig akár a legfurcsább szögben is tarthatjuk a gépet fotózás közben, a témát ilyenkor is jól látjuk majd.

A nagyfelbontású, 18 megapixeles képérzékelő jelét a nagyteljesítményű DIGIC 4 feldolgozó alakítja színhű, finom árnyalatú, kis zajszintű képekké. Azoknak, akik még újoncok a bonyolult, tükörreflexes fényképezőgépek használatában, a Basic+ funkció segít a megfelelő hatás kiválasztásában, valamint a környezethez és a világításhoz legmegfelelőbb felvételi beállítások megtalálásában.

Kézi üzemmódban a beállítások gyakorlatilag határtalanok, sőt a RAW feldolgozás finomhangolásával az exponálás után is befolyásolható az eredmény. A felhasználó fényképezés után megvizsgálhatja az eredményt, megváltoztathatja a fényképezőgép beállításait, majd mentheti a kép új verzióját. Az EOS 60D új funkciókkal segíti a képek rendezését is. Az elkészült és eltárolt fotók például átméretezhetők, és értékelhetők, így fotózás után is könnyen megtaláljuk a sok százközül a minket érdeklő képet.

A részletgazdag képekről és a mindenkori élességről az érzékeny automatikus élességállító rendszer gondoskodik, AI Servo módban pedig még a gyorsan mozgó tárgyak élessége is megmarad, ráadásul a DIGIC 4 a zajszintet is még lejjebb nyomta. A fejlesztett ISO beállításokkal már kifejezetten “fényszegény” környezetekben is fotózhatunk: a 100-6400 ISO érzékenységi tartomány 12800 értékre terjeszthető ki, abban az esetben, ha például este vagy belső térben, nagyon kis fényben szeretnénk fényképezi.

Azt hiszem, ízelítőnek talán ennyi elég is, aki nagyon rákattant, az itt böngészheti végig a specifikációkat.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Fortnite - jön Batman is a játékba?
Adatbányászok bukkantak egy sor olyan nyomra, melyek mind egy irányba mutatnak: a következő frissítéssel Batmanként is pózolhatunk.
Két új ultrawide monitorral bővült a HP palettája
A 34 hüvelykes E344c manapság már hétköznapinak mondható 21:9-es képarányt kapott, míg a 43 hüvelykes S430c különcebb megoldás a maga 32:10-es oldalarányaival.
Automatikus elemzést vet be a Tableau
Már adatokat is magyaráz egy természetes nyelvi feldolgozó eszköz segítségével.
A legújabb iPhone-ra vágyik? Itt van, hány napot kell érte dolgoznia
A Picodi nevű elemzőcég nézte meg, hogy országonként hány napot kell dolgozni a vadonatúj iPhone 11 Próért. A listára Magyarország is felkerült.
Másfél millióan használtak hamis reklámblokkolót
A készítőik több millió dollárt kereshettek hirdetési csalással.

További tech hírek >>