Lehullott a lepel a Canon EOS 60D-ről


Fotós körökben rengeteg találgatás övezte ezt a gépet, és most végre mindent megtudtunk. Szóval, mennyi is az annyi?

Ma mutatta be a Canon a digitális SLR sorozatának legújabb modelljét, az új EOS 60D fényképezőgépet. Az új modell olyan figyelemre méltó műszaki jellemzőkkel rendelkezik, mint a 18 megapixeles képérzékelő, a másodpercenként 5,3 képet készítő “sorozatlövő funkció”, és a fényképezőgépen belül, PC nélkül szerkeszthető felvételek. Az LCD változtatható szöge miatt pedig akár a legfurcsább szögben is tarthatjuk a gépet fotózás közben, a témát ilyenkor is jól látjuk majd.

A nagyfelbontású, 18 megapixeles képérzékelő jelét a nagyteljesítményű DIGIC 4 feldolgozó alakítja színhű, finom árnyalatú, kis zajszintű képekké. Azoknak, akik még újoncok a bonyolult, tükörreflexes fényképezőgépek használatában, a Basic+ funkció segít a megfelelő hatás kiválasztásában, valamint a környezethez és a világításhoz legmegfelelőbb felvételi beállítások megtalálásában.

Kézi üzemmódban a beállítások gyakorlatilag határtalanok, sőt a RAW feldolgozás finomhangolásával az exponálás után is befolyásolható az eredmény. A felhasználó fényképezés után megvizsgálhatja az eredményt, megváltoztathatja a fényképezőgép beállításait, majd mentheti a kép új verzióját. Az EOS 60D új funkciókkal segíti a képek rendezését is. Az elkészült és eltárolt fotók például átméretezhetők, és értékelhetők, így fotózás után is könnyen megtaláljuk a sok százközül a minket érdeklő képet.

A részletgazdag képekről és a mindenkori élességről az érzékeny automatikus élességállító rendszer gondoskodik, AI Servo módban pedig még a gyorsan mozgó tárgyak élessége is megmarad, ráadásul a DIGIC 4 a zajszintet is még lejjebb nyomta. A fejlesztett ISO beállításokkal már kifejezetten “fényszegény” környezetekben is fotózhatunk: a 100-6400 ISO érzékenységi tartomány 12800 értékre terjeszthető ki, abban az esetben, ha például este vagy belső térben, nagyon kis fényben szeretnénk fényképezi.

Azt hiszem, ízelítőnek talán ennyi elég is, aki nagyon rákattant, az itt böngészheti végig a specifikációkat.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Sekiro: Shadows Die Twice – Befutott a könnyű mód is
Egy lelkes modder munkájának hála immár könnyű módban is játszató a Sekiro: Shadows Die Twice, több életerővel és nagyobb sebzéssel.
Baj van a Pocophone F1 frissítésével
Egyes felhasználóknál képernyőhibákat okoz a MIUI legújabb frissítése.
Mindenre jó csodaprocesszort fejleszt a Tachyum
A Prodigy Universal Processor mellett nagy ígéretek vannak, így sok kértést is felvet.
Elhalasztaná a Facebook a saját pénzneme bevezetését
Kedden hallgatja meg az amerikai szenátus David Marcust, aki a Facebookon belül a cég saját kriptopénzéért, a Libráért (is) felelős. Előzetesen viszont már tudni lehet, hogyan áll a...
Annyi áramot termeltek a szélturbinák, amennyit el sem tudtak volna használni a skótok
A skót szélturbinákban mindig is megvolt a potenciál, az elmúlt hat hónapban azonban hihetetlen hatékonysággal dolgoztak.

További tech hírek >>