Lenyűgöző PC temető


Egy lengyel szobrász különleges műalkotást épített egy rakás kiselejtezett PC alkatrészből. Az egész szobányi műalkotást alaposan szemügyre vehetitek a 3D térképnek köszönhetően.

Marek Tomasik lengyel szobrász és dizájner különleges installációja kizárólag fa állványzatból és kiszuperált számítógép alkatrészekből áll. A 4m x 5m x 4,5m-es helyiséget teljesen beborítják a kibelezett PC-k, nem kis kriptahangulatot árasztva.

Nem tudni, hogy pontosan hány masina lehelte ki a lelkét, hogy az installáció létrejöhessen, de az biztos, hogy nem kevés. Magáról a művészről egyébként azt hiszem elég megmutatni ezt a fotót. Így már nem is tűnik olyan furcsának az alkotása...

A speckó szobában bárki körbenézhet a hozzá készített interaktív 3D térkép jóvoltából. Aki az ilyesmitől szédül, vagy esetleg zavarja a nyomasztó, kikapcsolhatatlannak tűnő háttérzene, az talál pár további fotót és két (sajnos lengyel nyelvű) videót a művészről a Bitrebels.com cikkében, idekattintva. »

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Kikötést segítő rendszer hajókhoz
Egy kutatási projekt igyekszik elkerülhetővé tenni a kikötésekkor bekövetkező baleseteket.
Megerősödve kerülhet ki a jelenlegi helyzetből a Microsoft
A szoftvergyártót az előfizetéses szolgáltatásaiból származó fix bevétel menti meg.
[Társalgó] The Crew: The Quest for Planet Nine
Irány a végtelen űr, ahol a legendás kilencedik bolygó felfedezése a feladat – ehhez azonban társakra is szükség lesz!
Jön Európába a Xiaomi legnagyobb tévéje
Hatvanöt hüvelykes és Ultra HD felbontású a termék.
A misztikus Tibet: DNS-elemzéssel tárták fel a tibetiek genetikai eredetét
Kínai kutatók eredményei szerint a Csinghaj-tibeti-fennsíkon 5200 éve élt ősi populációnak része van a modern tibetiek genetika örökségében.

További tech hírek >>