Lenyűgöző PC temető


Egy lengyel szobrász különleges műalkotást épített egy rakás kiselejtezett PC alkatrészből. Az egész szobányi műalkotást alaposan szemügyre vehetitek a 3D térképnek köszönhetően.

Marek Tomasik lengyel szobrász és dizájner különleges installációja kizárólag fa állványzatból és kiszuperált számítógép alkatrészekből áll. A 4m x 5m x 4,5m-es helyiséget teljesen beborítják a kibelezett PC-k, nem kis kriptahangulatot árasztva.

Nem tudni, hogy pontosan hány masina lehelte ki a lelkét, hogy az installáció létrejöhessen, de az biztos, hogy nem kevés. Magáról a művészről egyébként azt hiszem elég megmutatni ezt a fotót. Így már nem is tűnik olyan furcsának az alkotása...

A speckó szobában bárki körbenézhet a hozzá készített interaktív 3D térkép jóvoltából. Aki az ilyesmitől szédül, vagy esetleg zavarja a nyomasztó, kikapcsolhatatlannak tűnő háttérzene, az talál pár további fotót és két (sajnos lengyel nyelvű) videót a művészről a Bitrebels.com cikkében, idekattintva. »

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Ha kedveli a repülőket, a Microsoft új játékát képtelen lesz letenni
Új képernyőképeket adott ki a Windows-gyártó repülős szimulátoráról. A Microsoft Flight Simulator több mint remek grafikával érkezik.
Az Ubisoft a játékosok segítségét kéri a Ghost Recon Breakpont megjavításához
Az Ubisoft nekilátott a Ghost Recon Breakpoint kikalapálásának, ehhez pedig a játékosok véleményét is szeretnék kikérni a jelek szerint.
A Samsung szállította a legtöbb mobilt az utóbbi hónapokban
Az IDC szerint a harmadik negyedévben minimálisan nőtt az okostelefonok piaca.
[Filmkritika] Ragadozók
A Gomorra rendezője újabb szívszorító filmmel jelentkezik: ezúttal nápolyi gyerekekből lett gengszterek kerülnek a középpontba.
Nem biztos, hogy kap utódot a Xeon W-3175X
Az Intelnek ugyan kész van minden, amiből születhetne egy új megoldás, de nincs sok értelme kiadni.

További tech hírek >>