Lepkekészlet


divattervezés + technológia = szépség

Egy divattervező tudja, mi kell a nőnek. Éppen ezért nagyon szerencsés párosítás, amikor egy divattervező találja ki, hogyan nézzen ki egy notebook, amivel a hölgyek szívét szeretnék meghódítani.

Vivienne Tam-ről itt a tech.hu-n egy gyönyörű MP3 lejátszó koncepció kapcsán írtam, de a hölgy a ketyerék világában sokkal inkább azzal szerzett hírnevet, hogy a HP-nek tervezett notebook borítást. Szerencsére az nem volt egyszeri alkalom. Az első változatban nekem túl rikítóak voltak a színek...

...de ez a második nagyon bejön. Mintha kínai selyemmel borították volna a gépet. (A hatás nem véletlen, Tam kínai származású, New Yorkban élő divattervező, aki gyakran merít keleti örökségéből.)

A Mercedes Benz Fashion Week nevű rendezvényen mutatták be a a hétvégén a netbookot, Tam új kollekciójával egyeTAMben. A pezsgőszín-arany alapon narancssárga pillangók röpködnek, ezek a színek köszönnek vissza az új ruhakollekcióban is. A pillangók a divattervező elmondása szerint a szerelmet, a szabadságot és az átalakulást jelképezik.

Az új dizájnnal sugárzó HP netbookkal tavasszal találkozhatunk a boltokban. Egyelőre semmit nem tudni a specifikációkról, de a forrásunk, a Chip Chick úgy sejti, 10 vagy 11 hüvelykes lesz a kijelzője, és Intel Atom processzort tesznek bele.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Elárulja az okosóra, ha valakinél megkezdődött az elbutulás?
Az Apple eszközeiből gyűjtött adatokat vizsgálták annak érdekében, hogy felderítsék az ezeket viselőknél a szellemi hanyatlással kapcsolatos korai jeleket.
Ez történt: megmérték, mennyit ér a Windows beépített, ingyenes vírusvédelme
Összegyűjtöttük egy cikkbe a hét legérdekesebb, legolvasottabb technológiai és tudományos témáit.
Újabb 90 napra függesztheti fel Amerika a Huawei elleni intézkedéseket
Augusztus 19-én hivatalosan is lejár az amerikaiak Huawei ellen hozott szankcióinak felfüggesztése, de az ügyet jól ismerő informátorok szerint vasárnap újabb 90 nappal hosszabbíthatják...
Androidos és van WhatsApp a telefonján? Hamarosan kap egy rég várt új funkciót
Az iOS-esek már február óta használhatják a biometrikus (ujjlenyomatos) azonosítást a WhatsAppban. Végre Androidra is megérkezett ez a funkció, igaz, egyelőre csak a WhatsApp bétába.
Komoly ellenfelet kapnak az Energizer okostelefonok
6200 mAh-s akkumulátort kapott az ütésálló Gigaset GX290 okostelefon.

További tech hírek >>