Lepkekészlet


divattervezés + technológia = szépség

Egy divattervező tudja, mi kell a nőnek. Éppen ezért nagyon szerencsés párosítás, amikor egy divattervező találja ki, hogyan nézzen ki egy notebook, amivel a hölgyek szívét szeretnék meghódítani.

Vivienne Tam-ről itt a tech.hu-n egy gyönyörű MP3 lejátszó koncepció kapcsán írtam, de a hölgy a ketyerék világában sokkal inkább azzal szerzett hírnevet, hogy a HP-nek tervezett notebook borítást. Szerencsére az nem volt egyszeri alkalom. Az első változatban nekem túl rikítóak voltak a színek...

...de ez a második nagyon bejön. Mintha kínai selyemmel borították volna a gépet. (A hatás nem véletlen, Tam kínai származású, New Yorkban élő divattervező, aki gyakran merít keleti örökségéből.)

A Mercedes Benz Fashion Week nevű rendezvényen mutatták be a a hétvégén a netbookot, Tam új kollekciójával egyeTAMben. A pezsgőszín-arany alapon narancssárga pillangók röpködnek, ezek a színek köszönnek vissza az új ruhakollekcióban is. A pillangók a divattervező elmondása szerint a szerelmet, a szabadságot és az átalakulást jelképezik.

Az új dizájnnal sugárzó HP netbookkal tavasszal találkozhatunk a boltokban. Egyelőre semmit nem tudni a specifikációkról, de a forrásunk, a Chip Chick úgy sejti, 10 vagy 11 hüvelykes lesz a kijelzője, és Intel Atom processzort tesznek bele.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Apex Legends tippek-trükkök – Így válhatsz legendává!
Az Apex Legends oktatómódja sajnos hajlamos elhallgatni néhány apróságot, így összeszedtük, mire érdemes figyelni egy-egy meccs során.
Ennyibe fog kerülni a Sony csúcs LED LCD tévéje
Az amerikai árak már ismertek, ami jó támpontul szolgálhat ahhoz, hogy nagyjából mire számíthatunk itthon.
Hollywood a négy fal között: 3+1 új tévével venné be a nappalikat a Panasonic
Három új OLED-televíziót is bejelentett most kezdődött expóján a Panasonic. A cél közös: hollywoodi moziélményt tenni a fogyasztók szeme elé.
Sekiro: Shadows Die Twice – Íme egy újabb boss
A Sekiro: Shadows Die Twice rövidke trailerében egy újabb boss-szal, bizonyos Lady Butterfly-jal ismerkedhetünk meg.
Mindent lefed a Qualcomm új 5G-s modeme
Bemutatta legújabb rádiós modemét a Qualcomm. A dél-kaliforniai tervezőcég X55-ös fejlesztése a piac első olyan chipje, amely az 5G mellett a 4G, 3G, illetve 2G támogatással is...

További tech hírek >>