Lepkekészlet


divattervezés + technológia = szépség

Egy divattervező tudja, mi kell a nőnek. Éppen ezért nagyon szerencsés párosítás, amikor egy divattervező találja ki, hogyan nézzen ki egy notebook, amivel a hölgyek szívét szeretnék meghódítani.

Vivienne Tam-ről itt a tech.hu-n egy gyönyörű MP3 lejátszó koncepció kapcsán írtam, de a hölgy a ketyerék világában sokkal inkább azzal szerzett hírnevet, hogy a HP-nek tervezett notebook borítást. Szerencsére az nem volt egyszeri alkalom. Az első változatban nekem túl rikítóak voltak a színek...

...de ez a második nagyon bejön. Mintha kínai selyemmel borították volna a gépet. (A hatás nem véletlen, Tam kínai származású, New Yorkban élő divattervező, aki gyakran merít keleti örökségéből.)

A Mercedes Benz Fashion Week nevű rendezvényen mutatták be a a hétvégén a netbookot, Tam új kollekciójával egyeTAMben. A pezsgőszín-arany alapon narancssárga pillangók röpködnek, ezek a színek köszönnek vissza az új ruhakollekcióban is. A pillangók a divattervező elmondása szerint a szerelmet, a szabadságot és az átalakulást jelképezik.

Az új dizájnnal sugárzó HP netbookkal tavasszal találkozhatunk a boltokban. Egyelőre semmit nem tudni a specifikációkról, de a forrásunk, a Chip Chick úgy sejti, 10 vagy 11 hüvelykes lesz a kijelzője, és Intel Atom processzort tesznek bele.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

A Mortal Kombat még mindig a videojátékok csúcsa
Az előzetes alapján az új rész visszaül a trónra. A nevét még az is ismeri, aki soha életében nem játszott.
A mobilfotózás királya lett a Samsung Galaxy S10 5G
A DxOMark szerint a Samsung Galaxy S10 5G a világ legjobb mobilfényképezője.
Óriási akkumulátorral jön egy olcsó androidos telefon
Áprilisban mutathatja be a kínai Vivo az Y17-es készülékét, amihez egy szabad szemmel is jól látható méretű akkumulátor társul majd.
Új előzetest kapott a Hobbs & Shaw
Akció, humor, száguldás: megérkezett a Dwayne Johnson és Jason Statham főszereplésével készülő Halálos iramban spinoff második előzetese.
Command & Conquer Remastered – Kaptunk egy képet ízelítőnek
A Command & Conquer Remastered csapata kiadott egy képet a játék egyik épületéről, ami ismerős lehet az eredeti program átvezető videóiból.

További tech hírek >>