Leszólták a Microsoft jótékonysági akcióját


A Microsoft ígért egy halom pénzt a japán károsultak megsegítésére, pusztán annyit kért cserébe, hogy minél többen retweeteljék az üzenetét. Volt, akinek nem jött be az ötlet.

A Microsoft, azaz egész pontosan a Bing azt ígérte egy Twitter bejegyzésében, hogy minden egyes újraközlésért egy dollárt ajánl fel jótékony célra, a Japánban történt földrengés károsultjainak javára, maximum százezer dollárig.Az ötlet némi felháborodást váltott ki, Miachel Ian Black humorista például azt írta (1,6 millió twitteres követőjének szeme láttára), hogy nem kéne marketing lehetőségként használni ezt a tragédiát.

Ezért aztán a Microsoft hamarosan úgy döntött, mindenképpen adakozik százezer dollárt, a retweetektől függetlenül, és elnézést kért, amiért félreérthető volt az üzenet.Ízlések és pofonok, el lehet dönteni, hogy kinek van igaza. Amennyire olvastam a híreket, mindenki igyekszik segíteni. Facebookon is létrejöttek oldalak, ahol minden egyes lájkoló után felajánlanak bizonyos összeget, a Google személykeresőt indított, az Apple pedig létrehozott egy oldalt az iTunes-on belül, ahol a júzerek adakozhatnak.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Kipróbáltuk a játékot, ami Trump rémálma is lehetne
A 2016-os előd által hagyott űrt igyekszik betölteni a Ubisoft új akciójátéka, a The Division 2, melyben újra alvó ügynökként küzdünk az Amerika utcáit elfoglaló fegyveresek ellen....
Megérkezett a Volt egyszer egy Hollywood előzetese
Épp csak néhány nagyágyú tűnik fel Tarantino kilencedik filmjének előzetesében, az egész montázs hangulata mégis varázslatos.
Doom Eternal – Így fut Google Stadián
Egy rövid kis videó bukkant fel az interneten, mely azt mutatja meg, hogyan fut a Doom Eternal a Google streaming szolgáltatásával.
Kicombosította az iMac sorozatot az Apple
A normál és a Pro verzió is frissült, de ez leginkább csak a belsőre vonatkozik.
Mégis jöhet a Razer Phone 3?
A nagy leépítések ellenére úgy néz ki, hogy mégis befuthat idén a Razer Phone 3.

További tech hírek >>