Leszólták a Microsoft jótékonysági akcióját


A Microsoft ígért egy halom pénzt a japán károsultak megsegítésére, pusztán annyit kért cserébe, hogy minél többen retweeteljék az üzenetét. Volt, akinek nem jött be az ötlet.

A Microsoft, azaz egész pontosan a Bing azt ígérte egy Twitter bejegyzésében, hogy minden egyes újraközlésért egy dollárt ajánl fel jótékony célra, a Japánban történt földrengés károsultjainak javára, maximum százezer dollárig.Az ötlet némi felháborodást váltott ki, Miachel Ian Black humorista például azt írta (1,6 millió twitteres követőjének szeme láttára), hogy nem kéne marketing lehetőségként használni ezt a tragédiát.

Ezért aztán a Microsoft hamarosan úgy döntött, mindenképpen adakozik százezer dollárt, a retweetektől függetlenül, és elnézést kért, amiért félreérthető volt az üzenet.Ízlések és pofonok, el lehet dönteni, hogy kinek van igaza. Amennyire olvastam a híreket, mindenki igyekszik segíteni. Facebookon is létrejöttek oldalak, ahol minden egyes lájkoló után felajánlanak bizonyos összeget, a Google személykeresőt indított, az Apple pedig létrehozott egy oldalt az iTunes-on belül, ahol a júzerek adakozhatnak.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

GTA Online – Roncs derbire fel!
Megérkezett az Arena War játékmód, amiben egymás járműveit zúzhatjuk szét pontokért és akár karriert is csinálhatunk.
Tagjai tartózkodási helyére lesz kíváncsi a Facebook
A társaság előre jelezné a felhasználók várható tartózkodási helyeit. A Facebook igyekszik kisebbíteni új szabadalmainak jelentőségét.
Lesz miből válogatni 2019-ben: ezek a telefongyártók csinálnak jövőre összehajtható mobilt
Legutóbb egy kínai telefongyártó is csatlakozott azon cégekhez, akiktől hamarosan összehajtható telefon érkezhet. A sor már igen hosszú.
Három plusz három processzormaggal készül az Intel
A Core és az Atom sorozat is megkapja a maga frissítését, de az igazán érdekes fejlesztés a Foveros.
Fortnite – Visszatérhet Thanos?
A Bosszúállók: Végtelen háború főgonosza, Thanos és kesztyűje limitált ideig már vendégeskedett a Fortnite-ban, de most talán visszatér.

További tech hírek >>