Leszólták a Microsoft jótékonysági akcióját


A Microsoft ígért egy halom pénzt a japán károsultak megsegítésére, pusztán annyit kért cserébe, hogy minél többen retweeteljék az üzenetét. Volt, akinek nem jött be az ötlet.

A Microsoft, azaz egész pontosan a Bing azt ígérte egy Twitter bejegyzésében, hogy minden egyes újraközlésért egy dollárt ajánl fel jótékony célra, a Japánban történt földrengés károsultjainak javára, maximum százezer dollárig.Az ötlet némi felháborodást váltott ki, Miachel Ian Black humorista például azt írta (1,6 millió twitteres követőjének szeme láttára), hogy nem kéne marketing lehetőségként használni ezt a tragédiát.

Ezért aztán a Microsoft hamarosan úgy döntött, mindenképpen adakozik százezer dollárt, a retweetektől függetlenül, és elnézést kért, amiért félreérthető volt az üzenet.Ízlések és pofonok, el lehet dönteni, hogy kinek van igaza. Amennyire olvastam a híreket, mindenki igyekszik segíteni. Facebookon is létrejöttek oldalak, ahol minden egyes lájkoló után felajánlanak bizonyos összeget, a Google személykeresőt indított, az Apple pedig létrehozott egy oldalt az iTunes-on belül, ahol a júzerek adakozhatnak.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Rossz irányba mozdult a OnePlus
A OnePlus kíváncsi volt a felhasználók kedvenc funkciójára - nagy kritikát kapott a jackcsatlakozó száműzése miatt.
Probléma akadt a Facebook moderációs rendszerével az Egyesült Államokban
Hiába jelentette a felhasználó a gyűlölködő posztot, és hiába ígérte meg a közösségi oldal, hogy eltávolítja - nem így lett.
Bámulatos az új Harry Potter film előzetese
Az előzetesek alapján a hamarosan mozikba kerülő Legendás állatok és megfigyelésük 2 lényegesen több izgalmat ígér, mint az első rész.
5G kapcsolatot hoztak létre Siófokon
A Vodafone 5G tesztkapcsolaton keresztül közvetített valós idejű online videós tartalmat, melyet HD minőségben streamelt a világhálóra.
Ön elbírna 1500 telefonhívással havonta?
Meglátogattuk a Telenor telefonos ügyfélszolgálatát, érdekes kulisszatitkokat tudtunk meg.

További tech hírek >>