LG: Nincs tablet, se Windows Phone


Az LG a napokban nagy bejelentést tett, mely a portfóliójában lévő eszközök számát igencsak minimalizálja.

Még az is, aki nem igazán jártas a tabletek terén, annak is az Apple jut eszébe a szó hallatán. Az eddigi LG modellek (Optimus Pad) annyira nem voltak népszerűek, hogy a magyar lakosság nagy része nem is tudta, hogy egyáltalán piacon vannak a termékek.

Nem sokkal az első Optimus Pad után kijött az Optimus Pad LTE, ami a magyar piacn egyáltalán nem rúgott labdába, így nagy áttörést nem tudtak elérni a gépekkel.

Ken Hong, az LG szóvívője egy sajtótájékoztatót tartott, ahol a következőket mondta:

„Úgy döntöttünk, hogy minden folyamatban lévő, táblagépekkel kapcsolatos fejlesztést félreteszünk annak érdekében, hogy a kisebb készülékekre összpontosíthassunk"

Habár nemrég jelenteték be a Surface tabletet, az LG-nél elmondták, hogy véleményük szerint az új tablet egyik termékük számára sem jelent konkurenciát, így ez nem befolyásolta a döntésben.

Másik fontos bejelentés, hogy az LG felmondta az együttműködést a Microsofttal és nem fog piacra dobni több Windows Phone-nal ellátott telefont, így egyedül az android marad meg a gyártó portfóliójában.

 

Kulcsszavak: lg, tablet, telefon
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Drónokkal figyeltetnék a forgalmat, így gyorsan át lehetne kapcsolni a jelzőlámpákat
A történelmi helyszínek felkutatása mellett a mezőgazdasági területek parlagfűvel való szennyezettségét és a járműforgalmat is vizsgálhatják a jövőben drónok segítségével. A...
Ma van a vörös pandák világnapja!
Ma van a vörös pandák világnapja!
Observer: System Redux – Megérkezett a megjelenés dátuma
Az Observer nextgen konzolokra felújított változata, a System Redux még idén megjelenik PC-re, PS5-re és Xbox Series X-re.
Jett: The Far Shore – Elhalasztották 2021-re
A Jett: The Far Shore a PS5 egyik nyitócíme lett volna, de a Superbrothers elhalasztotta a csillagközi utazás startját.
A játéktörténelem legfurcsább konzolgeneráció-váltása következik
Kiderültek az árak, ismertek a részletek, mégis egyre bizonytalanabbak lettünk.

További tech hírek >>