LG: Nincs tablet, se Windows Phone


Az LG a napokban nagy bejelentést tett, mely a portfóliójában lévő eszközök számát igencsak minimalizálja.

Még az is, aki nem igazán jártas a tabletek terén, annak is az Apple jut eszébe a szó hallatán. Az eddigi LG modellek (Optimus Pad) annyira nem voltak népszerűek, hogy a magyar lakosság nagy része nem is tudta, hogy egyáltalán piacon vannak a termékek.

Nem sokkal az első Optimus Pad után kijött az Optimus Pad LTE, ami a magyar piacn egyáltalán nem rúgott labdába, így nagy áttörést nem tudtak elérni a gépekkel.

Ken Hong, az LG szóvívője egy sajtótájékoztatót tartott, ahol a következőket mondta:

„Úgy döntöttünk, hogy minden folyamatban lévő, táblagépekkel kapcsolatos fejlesztést félreteszünk annak érdekében, hogy a kisebb készülékekre összpontosíthassunk"

Habár nemrég jelenteték be a Surface tabletet, az LG-nél elmondták, hogy véleményük szerint az új tablet egyik termékük számára sem jelent konkurenciát, így ez nem befolyásolta a döntésben.

Másik fontos bejelentés, hogy az LG felmondta az együttműködést a Microsofttal és nem fog piacra dobni több Windows Phone-nal ellátott telefont, így egyedül az android marad meg a gyártó portfóliójában.

 

Kulcsszavak: lg, tablet, telefon
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Összeáll az iPhone 9 specifikációja
Eközben pedig az Apple fontos megállapodást kötött egyik beszállítójával.
A bizalmi válság ellen küzdenek az IT-óriások
Az internetes cégeket az adatéhségük miatt egyre nagyobb ellenszenv övezi világszerte, ezért saját maguk javasolnak megoldásokat, például az erősebb szabályozást.
Karanténba helyezik a gödi Samsung gyár kínai alkalmazottait
A gödi Samsung gyár a koronavírus terjedése miatt munkába állás előtt "karanténba helyezi" és orvosi vizsgálat alá vonja Kínából érkező alkalmazottjait, bár a céget érintően...
10 éve mutatták be az első iPadet, a "nagy iPhone-t"
2010. január 27-én olyat láthattak az Apple-rajongók, amit előtte soha: Steve Jobs kiállt színpadra és bemutatta a cég első – és sokak által nagyon furcsának tartott –...
Az iPhone 11 legyőzte fotózásban az iPhone XS Maxet
A DxOMark tesztjén jobbnak bizonyult a tavalyi csúcsmodellnél az idei alapmodell.

További tech hírek >>