LG Serie 1 retró tévé


Jó, hogy vége a 60-as éveknek, és…

Az idei CES-en ugyan megcsodálhattuk a legújabb technikai vívmányokat felvonultató televíziókat, kiemelt helyen a 3D-s alkalmazásokat, de nem maradt el a LED-es felhozatal sem, mégis, ha választanom kéne, lehet, hogy az LG klasszikus, retró stílusú tévéjét venném meg a kisszobába.

Azért a kisszobába, mert csak 14 colos CRT, és a 4:3-as képarány is jobban érvényesül abban a szobában, de leginkább, a 60-as éveket idéző futurisztikus formatervezés miatt, ami a komódhoz nagyon is illene.

A nagyszobában már van egy lapos, el is mosódik a képe a gyorsabb rúgásoknál, inkább nézném az akciót a meghitt közelségben. Az LG Serie 1-ben minden meg van, ami egy elhivatott tévézőnek kellemes, technika, szívhez szóló dobozolásban.

A külcsín mellett (nyuszifül-antenna, melák tekerőgombok, hangszóró, és azok a gyönyörű króm lábak!) figyeltek az „igényes” belbecsre is, a tévé valóban az impozáns tekerőgombokkal hangolható, antennán keresztül, és a képernyőt beállíthatjuk szépia, és fekete-fehér módba is.

Természetesen a lustáknak mellékelnek hozzá tévé-tunert, és távirányítót is, de az kicsit lejjebb veszi a hangulatot is. Bónuszként a hátul megtalálható videó csatlakozás mellett RF-adaptert is kapunk, ha kedvünk lenne stílusosan a régi videó játékkal is nyomni egy menetet.

Sajnos egyelőre csak Koreában kapható, de érdemes néha ránézni, hátha eljut hozzánk is majd, azért a 216 dollárért.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Többé nem mutatja a Google Play Áruház, hogy frissültek az appok
Nem lesz többé olyan értesítés, amely az appok frissítéséről ad visszajelzést.
Ilyen wifit akar majd otthonra: mutatjuk, mennyivel jobb a wifi 6
Kíváncsiak voltunk arra, hogy mire képes a gyakorlatban a sokat ígérő legújabb wifi-technológia, így hát fogtunk egy újgenerációs routert, egy csúcsmobilt és egy gyors notebookot, és...
Egyre több appot töltünk le
2019-ben világszinten 9,1 százalékkal töltöttünk le több appot, mint korábban.
Beperelte a Pornhubot egy hallássérült férfi, mert nincsenek rendesen feliratozva a pornóvideók
Azt állítja, elvesztette a fonalat a Dögös mostohanagynéni vigyáz az engedetlen unokaöcsire című filmben.
Tüzetesen átnéztek 57 tanulmányt – ugye kitalálja, miért vannak mostanában ekkora tüzek?
Az emberi tevékenység okozta klímaváltozás fokozza a futótüzek kockázatát –m állapította meg egy friss brit elemzés.

További tech hírek >>