LG Serie 1 retró tévé


Jó, hogy vége a 60-as éveknek, és…

Az idei CES-en ugyan megcsodálhattuk a legújabb technikai vívmányokat felvonultató televíziókat, kiemelt helyen a 3D-s alkalmazásokat, de nem maradt el a LED-es felhozatal sem, mégis, ha választanom kéne, lehet, hogy az LG klasszikus, retró stílusú tévéjét venném meg a kisszobába.

Azért a kisszobába, mert csak 14 colos CRT, és a 4:3-as képarány is jobban érvényesül abban a szobában, de leginkább, a 60-as éveket idéző futurisztikus formatervezés miatt, ami a komódhoz nagyon is illene.

A nagyszobában már van egy lapos, el is mosódik a képe a gyorsabb rúgásoknál, inkább nézném az akciót a meghitt közelségben. Az LG Serie 1-ben minden meg van, ami egy elhivatott tévézőnek kellemes, technika, szívhez szóló dobozolásban.

A külcsín mellett (nyuszifül-antenna, melák tekerőgombok, hangszóró, és azok a gyönyörű króm lábak!) figyeltek az „igényes” belbecsre is, a tévé valóban az impozáns tekerőgombokkal hangolható, antennán keresztül, és a képernyőt beállíthatjuk szépia, és fekete-fehér módba is.

Természetesen a lustáknak mellékelnek hozzá tévé-tunert, és távirányítót is, de az kicsit lejjebb veszi a hangulatot is. Bónuszként a hátul megtalálható videó csatlakozás mellett RF-adaptert is kapunk, ha kedvünk lenne stílusosan a régi videó játékkal is nyomni egy menetet.

Sajnos egyelőre csak Koreában kapható, de érdemes néha ránézni, hátha eljut hozzánk is majd, azért a 216 dollárért.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Új kontrollanyagot fejlesztettek ki a koronavírusra az Európai Bizottság kutatói
Egy most kifejlesztett pozitív kontrollanyag segítségével elkerülhető az, hogy a tesztek negatív eredményt mutassanak a vírushordozóknál.
Magyar startuppal együtt talált ki arcvédőket egy budapesti kórház
A mára járványközponttá alakult Budai Egészségközpont dolgozói olyan arcpajzsokat viselnek, amiket egy magyar startup tervei alapján készítettek. Közben máshol is nyomtatott...
Csúszik Mark Ruffalo HBO-sorozata
I Know This Much Is True című széria április 27 helyett, csak május 12-én mutatkozik be.
Új sorozat a Netflixen
Megérkezett az Outer Banks című sorozat első előzetese, amely az idei év egyik legnagyobb dobása lehet a streamingszolgáltatótól.
Gyanús mozgolódás a Crysis háza táján. Csak áprilisi tréfa vagy jön a Crysis Remaster?
Noha a Crysis kapcsán jó ideje hallgat már a Crytek, könnyen lehet, hogy hamarosan érkezik valami nagy bejelentés a sorozathoz.

További tech hírek >>