LG Serie 1 retró tévé


Jó, hogy vége a 60-as éveknek, és…

Az idei CES-en ugyan megcsodálhattuk a legújabb technikai vívmányokat felvonultató televíziókat, kiemelt helyen a 3D-s alkalmazásokat, de nem maradt el a LED-es felhozatal sem, mégis, ha választanom kéne, lehet, hogy az LG klasszikus, retró stílusú tévéjét venném meg a kisszobába.

Azért a kisszobába, mert csak 14 colos CRT, és a 4:3-as képarány is jobban érvényesül abban a szobában, de leginkább, a 60-as éveket idéző futurisztikus formatervezés miatt, ami a komódhoz nagyon is illene.

A nagyszobában már van egy lapos, el is mosódik a képe a gyorsabb rúgásoknál, inkább nézném az akciót a meghitt közelségben. Az LG Serie 1-ben minden meg van, ami egy elhivatott tévézőnek kellemes, technika, szívhez szóló dobozolásban.

A külcsín mellett (nyuszifül-antenna, melák tekerőgombok, hangszóró, és azok a gyönyörű króm lábak!) figyeltek az „igényes” belbecsre is, a tévé valóban az impozáns tekerőgombokkal hangolható, antennán keresztül, és a képernyőt beállíthatjuk szépia, és fekete-fehér módba is.

Természetesen a lustáknak mellékelnek hozzá tévé-tunert, és távirányítót is, de az kicsit lejjebb veszi a hangulatot is. Bónuszként a hátul megtalálható videó csatlakozás mellett RF-adaptert is kapunk, ha kedvünk lenne stílusosan a régi videó játékkal is nyomni egy menetet.

Sajnos egyelőre csak Koreában kapható, de érdemes néha ránézni, hátha eljut hozzánk is majd, azért a 216 dollárért.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Majdnem kész az orosz koronavírus-vakcina – állítja a védelmi minisztérium
Az egyik koronavírus-vakcinával megkezdte a klinikai kísérletek utolsó szakaszát az orosz védelmi minisztérium és a Gamalej Nemzeti Kutatóközpont – jelentették be Moszkvában. A...
Zenére jobban esik: személyre szabott válogatással segít a Spotify az edzésben
Új szolgáltatást bocsát útjára a nagy zenestreaming szolgáltató: egyénre szabott lejátszási listát készít az edzésekhez
Ghost of Tsushima – Trailer Japánból, szeretettel
A Ghost of Tsushima japán trailere meglehetősen autentikusra sikerült, és még nehezebbé teszi a várakozást a játék megjelenéséig.
A telefontöltők nagy többsége nem felel meg az európai előírásoknak
De a biciklis gyerekülések és az elektromos közlekedési eszközök is veszélyesek.
A Ubisoft tisztogat, három vezető beosztású dolgozó is lemondott
A szexuális zaklatások és munkahelyi visszaélések utáni vizsgálódás következtében újabb három ember mondott le posztjáról.

További tech hírek >>