LG telefon projektorral


LeGjobb eddig

Szép, érintőképernyős mobil, kicsike zsebprojektor, ezek mind nagyon trendi cuccok, hiszen a mobillal rögzítjük életünket, a kivetítővel meg boldogíthatjuk vele magunkat, és szerencsétlenebb esetekben környezetünket is. Miért is ne legyen e két praktikus egység egy kompozícióban?

Persze, volt már ilyen, vagy hasonló, s mivel a kínálat bővülése keresletet feltételez, jobb, ha meglessük a legtöbb féle kütyüt. Az LG készüléke kicsit összeszedettebbnek tűnik első látásra.

Bár az LG eXpo-ról nem lehet még mindent tudni, szinte óráról órára újabb adatok jelennek meg róla, és elvileg már működik a cég hivatalos készülék-oldala is, bár jelen pillanatban nem üzemel, úgyhogy csak a meglévő információkkal tudok sáfárkodni. Első látásra a nagy, 3,2 inches érintőképernyőt (800x480) vesszük észre, eztán egyből a fura navigációs gombot, ami bizony egy újlenyomat olvasó, és 5 irányú trackball egyben. Biztonság ötvözve irányítással, szuper!

A második feltűnő rész a kihúzható QWERTY billentyűzet, mely szintén nagyon kelendő manapság. Hátul található az  5 megapixeles, autófókuszos kamera, LED vakuval. A háromsávos telefont egy 1 GHz-es processzor hajtja, és Windows Mobile 6.5 operációs rendszer működteti, a memóriát micro SD kártyával 16 GB-ig növelhetjük.

Vezeték nélküli kapcsolathoz WiFi és Bluetooth áll rendelkezésre. Ez eddig sem rossz, de ezekhez jön még a különálló projektor, amit a telefon hátára lehet csatlakoztatni, s vagy 40 hüvelyk átmérőjű képpel tudunk vele vetíteni.

A telefont december 7-én kezdik el forgalmazni, elsőként az USA-ban, az AT&T forgalmazásában, melynek 7,2 Mbps HSDPA-hálózatához vígan kapcsolódik a készülék. Az előzetes információk szerint 200 dollár körül lesz az ára, de ez csak az Államokra vonatkozik. Ha jól vettem ki, a mobil projektorért külön kell fizetni (179 $), bár az ördög tudja, nekem jó lenne ez a nagyon okos telefon anélkül is.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Kiterjesztett valóság szemüveget készít a Facebook
A társaság erősítheti a fejlesztéseit a területen, mert egy exkluzív partnerre tett szert.
Nanodrónokat vethet be a bűnüldözésben az EU
Retteghetnek a maffiózok: a mindössze 33 grammos apróságok akár 2 kilométerre is el tudnak repülni.
A szülők 28 százaléka aggódik a káros online tartalmak miatt
A 7–12 éves korú gyermeket nevelő szülők több mint egynegyede az erőszakos vagy szexuális tartalmaktól fél.
Az Androméda-törzs [filmkritika]
Újabb klasszikus vírusfilmet vettünk elő. Michael Crichton, a Westworld írójának látomása ma is érvényes kérdéseket vet fel.
Évtizedes mélypont felé száguld a mobilpiac
A CCS Insight szerint 250 millió okostelefonnal kevesebb fogyhat idén, mint tavaly.

További tech hírek >>