Lian Li óriás toronyháza: PC-A77F


A Lian Li bemutatta Pc-A77F névre hallgató óriását, amely rengeteg helyet kínál a felhasználói számára.

Teszi ezt 220 x 572 x 590 mm-es méretével, mely mellől súlya sem marad le a maga 9,2 kg-val. A házban található 12 darab 5,25 hüvelykes bővítőhely, amely kívülről is elérhető. A ház belsejében kialakított rögzítőkeretek kilenc darab 3,5 hüvelykes merevlemez beszerelését teszik lehetővé.

A ház alumínium vázszerkezetre épül és szerszámmentesen szerelhető, ami természetesen ebben a kategóriában alapkövetelmény. A tápegység a ház alján, hátul helyezhető be, ahol továbbá két furat is található, ami a folyadékhűtő rendszerek beszerelését hivatott megkönnyiteni. A nagyméretű a házban a léghűtés a legkisebb probléma ugyanis nem kevesebb mint 6db ventilátor űzi kifelé nekünk a hőt. Ebböl a 6-bol 3 elöl bujik meg és 120 mm-es nagyságuk mellett 1200-as percenkénti fordulattal üzemelnek és még kék ledes világitással is megörvendeztetnek.

A ház hátulján is találunk egy 120 mm-es kis ventilátort, azonban ez már 1500-as percenkénti fordulatszámon pörög és nem utolsó sorban fenntről néz le ránk a ház tetejéről a két "óriás" 140 mm-es ventilátor, melyek 1000-es fordulatszámot produkálnak. A házroó persze nem maradtak le a szükséges bekapcsoló és reset gombok, valamint a szokásos fejhallgató kimenet és mikrofon bemenet sem, ezenkívül még találunk egy eSATA portot , valamint 4 darab USB portot. A PC-A77F modell szállítása várhatóan majd csak március végén indulhat meg, a továbbiakban a termék 390 dollár körüli ára mellett már csak rajtunk múlik, hogy kiadunk-e ennyit 10 Kg "vasra".

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Call of Cthulhu – Az őrület határára visz az új trailer
A Call of Cthulhu egy új trailerrel jelentkezett, melyből megtudhatjuk, hogyan próbálhatjuk meg elkerülni azt, hogy elboruljon az elménk.
CS:GO-s perifériák érkeznek a SteelSeriestől
A Valve-os kollaboráció eredményeként az egér-egérpad páros az M4A4 Howl mintáját viseli.
Aggódnak a beszállítók: túl drágák az idei iPhone-ok
Bár világviszonylatban Magyarországon a legdrágábbak az idei iPhone-ok, azért máshol sem tartoznak a bárki által könnyen megvásárolható eszközök közé. Emiatt már az Apple...
A faliórától a mikróig minden felokosít az Amazon
Brutális hardverdömpinggel jelentkezett a cég, az Alexa már az autót és a konyhát is ostromolja.
Magasan tarthatja a memória árát a Samsung
Nem tetszik a részvényeseknek, hogy vége a rekordprofitot hozó időszaknak.

További tech hírek >>