Lian Li óriás toronyháza: PC-A77F


A Lian Li bemutatta Pc-A77F névre hallgató óriását, amely rengeteg helyet kínál a felhasználói számára.

Teszi ezt 220 x 572 x 590 mm-es méretével, mely mellől súlya sem marad le a maga 9,2 kg-val. A házban található 12 darab 5,25 hüvelykes bővítőhely, amely kívülről is elérhető. A ház belsejében kialakított rögzítőkeretek kilenc darab 3,5 hüvelykes merevlemez beszerelését teszik lehetővé.

A ház alumínium vázszerkezetre épül és szerszámmentesen szerelhető, ami természetesen ebben a kategóriában alapkövetelmény. A tápegység a ház alján, hátul helyezhető be, ahol továbbá két furat is található, ami a folyadékhűtő rendszerek beszerelését hivatott megkönnyiteni. A nagyméretű a házban a léghűtés a legkisebb probléma ugyanis nem kevesebb mint 6db ventilátor űzi kifelé nekünk a hőt. Ebböl a 6-bol 3 elöl bujik meg és 120 mm-es nagyságuk mellett 1200-as percenkénti fordulattal üzemelnek és még kék ledes világitással is megörvendeztetnek.

A ház hátulján is találunk egy 120 mm-es kis ventilátort, azonban ez már 1500-as percenkénti fordulatszámon pörög és nem utolsó sorban fenntről néz le ránk a ház tetejéről a két "óriás" 140 mm-es ventilátor, melyek 1000-es fordulatszámot produkálnak. A házroó persze nem maradtak le a szükséges bekapcsoló és reset gombok, valamint a szokásos fejhallgató kimenet és mikrofon bemenet sem, ezenkívül még találunk egy eSATA portot , valamint 4 darab USB portot. A PC-A77F modell szállítása várhatóan majd csak március végén indulhat meg, a továbbiakban a termék 390 dollár körüli ára mellett már csak rajtunk múlik, hogy kiadunk-e ennyit 10 Kg "vasra".

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

The Division 2 – 15 perc is sok a Sötét Zónában
A The Division 2 egyik legikonikusabb helyszíne a Sötét Zóna, melyet a most megjelent videóban alaposan szemügyre is vehetünk.
Anthem – nem lesz meg a 60 FPS konzolokon
Az Anthem az ígéretek szerint mindkét konzolon konstans 30 képkocka/másodperces képfrissítéssel fog futni, felbontástól függetlenül.
Overwatch – idén is visszatér a holdújév
Ahogy arra számítani lehetett, az Overwatch idén is megünnepli a holdújévet, közel egy hónapon át tart majd az esemény.
Nyomozás a génadatbankban: forradalom vagy totális indiszkréció?
Egyesek a bűnügyek megoldásának forradalmi eszközeként, mások adatvédelmi szempontból különösen aggályos fejleményként értékelik, hogy a rend őrei egyre többször kutakodnak...
LOL-ozással támadná be a tiniket a Facebook
Még szerencse, hogy az Instagram egyelőre menő a köreikben.

További tech hírek >>