Liftes kemence


Gizda sütő

Már megint egy konyhai gépre kattantam rá, tehát vagy öregszem, vagy mostanában nagyon rájár a fejlesztés erre az iparágra. Esetleg mindkettő. A gazdagok is szeretik a kütyüket, egy nekik szóló oldalon találtam rá álmaim sütőjére, ezért ezt most nem fogom megvételre ajánlani. De ahogy a reklám mondja, álmodozni azért szabad.

A Siemens elég erős konyhai készülékekben is, mostanában valahogy evvel az arcával találkozom, de tetszik. A mi konyhánkban csak felvágni lehetne vele, mert a sütés-főzésben elég ergya a család, és szerintem a virágos csempéhez sem menne a stílusa, de a vezérigazgatói lakásomban jól el tudnám képzelni. Mielőtt megkapnám, hogy a sütő nem valami modern találmány, hozzáteszem, hogy ismét az idei IFA asztalkájáról csemegéztem, nekik jó volt oda.

A Siemens LiftMatic névre hallgató sütője a beépített fajtához tartozik, sütőterét szemmagasságban divatos elhelyezni, hogy felvonója maradéktalanul üzemelhessen. A luxus konyhagépek elengedhetetlen feltétele a menő formatervezés, amit itt a rozsdamentes acél test, és a fekete üvegpanel fényerőszabályzó rendszere testesít meg. Ezt nem részletezték, de gondolom, világít.

A lift csak az egyik gizdaság. A házi kemence 11 féle fűtési módot tud ajánlani, van benne kiolvasztás, felső és alsó melegítés, előfőzés, különféle grill rendszerek, és egy rakat, számomra értelmezhetetlen konyhatechnológia, mint például a” hydro shoes” (vízcipő?), és a 3D-s forró levegőként említett jóság, melyek csakis bankkártya függő szolgáltatások lehetnek, ezért én még sosem hallottam róluk.

Ha ez nem elég, a cookControll nevű program 34 féle főzési programmal is kedveskedik nekünk. A készülék nyitott állapotban is megőrzi a hőt a sütőtérben, ha meg akarjuk nézni a kaját. Harminc és háromszáz fok között állíthatjuk a hőfoktartományt, ezért a gyerekzár mindenképp jól jöhet. Nekem a tisztító rendszere tetszik a legjobban, ami gombnyomásra olyan intenzív hőt képez a sütőben, hogy minden szennyeződés hamuvá válik, amit csak le kell törölni egy ronggyal. Azért gizda. Mintegy 800 ezerért hazavihető.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Egyetlen gombnyomással tuningolja fel az ASUS laptopokat a ROG Boost
A GPU teljesítményét emeli meg kicsi, de észrevehető mértékben a funkció.
Hétvégi HBO premierek
Ez a hétvége sem telik eseménytelenül az HBO GO-n. Új sorozatok és az elmúlt évek sikeres hollywoodi filmjei debütálnak a streamingszolgáltató műsortárában.
Olcsóbb lesz 1000 dollárnál a OnePlus 8 Pro, de ez nem mindenkit vigasztal
Sok szakértő szerint a minden eddiginél magasabb vételárakkal a OnePlus elhagyja az eredeti gyökereit.
Áprilisban élesben is elstartol a Legends of Runeterra, méghozzá egy új kiegészítővel
Megjelenési dátumot kapott a Riot Games kártyajátéka.
[Hardver] Acer Nitro G550 teszt – Mégis milyen egy gamer projektor?
Ha gamer termékekre gondolunk, általában nem a projektorok ugranak be, az Acer nemrég mégis előállt egy játékra kihegyezett darabbal.

További tech hírek >>