Logitech távirányító app okostelefonra


A Logitech Harmony távirányítói a legprofibbak között vannak, és pénztárcánknak megfelelően választhatunk akár érintőkijelzős csúcsmodellt is. Vagy feltelepíthetjük a Harmony szoftvert a telefonunkra.

Ehhez csak egy Logitech Harmony Link egységre van szükségünk, ami a telóra telepített applikációnak megfelelő infrajelet a vezérlendő eszköznek kiadja. Maga a Harmony szoftver pedig ott csücsül a mobilunkon, legyen az egy iPhone, iPad, vagy bármilyen Androidos telefon.

És ez a kis app ingyenes, ráadásul nem is a legbutább verziója a Harmony szoftvernek, mivel a meglehetősen nagy tudású 900-as távirányító képességeivel vértezi fel kéziketyerénket. Én már elég régóta szoros barátságban állok egy 515-ös Harmony-val, így tudom mennyire utálnám a kanapén heverészést nélküle, ezért alig várom a hardver egység megjelenését, hogy a kis droidomról vezérelhessem a cuccaimat.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Nem, a neten keringő teljesen gagyi, helyesírási hibás levél nem Kásler Miklóstól származik
A levélben arról van szó, hogy a kórházak ne hozzák nyilvánosságra a koronavírusos halálozási statisztikákat, de ilyenről szó sincs.
Az új Half-Life nem vak, hanem bátor
VR-be költözött a legendás játék folytatása, de ugyanolyan úttörő és formabontó, mint az elődei.
Egyre terjeszkedik Európában a Disney+
Hét újabb piacon vált legutóbb elérhetővé a streamingszolgáltatás.
Okosmaszkokon dolgozik a Xiaomi
A szokatlan helyzetre való tekintettel úgynevezett Smart Mask arcmaszk fejlesztésébe kezdett a cég.
Tarantino filmek az HBO GO-n
Újabb tartalomfrissítés az HBO GO-n: április 1-től számos népszerű és kevésbé ismert Tarantino filmmel bővül a streamingszolgáltató kínálata.

További tech hírek >>