Magas áron jön Microsoft Surface


A Microsoft nemrég bemutatott táblagépe körülbelül azonos áron lesz elérhető, mint a többi tablet a piacon, de mivel lesz jobb?

 

Az eddig kiszivárgott hírek szerint a Microsoft új táblagépe a piac vezetőjénél, az iPadnél is drágább lesz. Egyes megerősítetlen források szerint -melyek ezen a téren nem szoktak hazudni- úgy látják, hogy az egyszerűbb kivitel 600 dollárba fog kerülni. Reálisan számolva ez körülbelül 150.000 forintot tesz ki. Ahogy azt már korábban megírtuk a legegyszerűbb gépen a Windows RT fog futni és a pletykák szerint csak WiFi-vel lesz kapható. Ez az ár azért is meglepő, mivel a legolcsóbb iPad ára jelenleg 500 dollár.

Panos Panay, a Microsoft tabletekkel fogllakozó managere azt mondta a bemutató során, hogy a surface egyáltalán nem lesz drágáb a konkurensek gépeivel, így teljesen versenyképes lesz a többivel szemben.

Ha sikerül túlélni a 600 dolláros árat, muszáj kihangsúlyozni, hogy a piacon kapható iPad retina kijelzővel van szerelve, szemben az 1366x768-as Surface-szel szemben. Arról, hogy a legolcsóbb modell milyen plusz kiegészítőket fog tartalmazni még nincs információnk, de annyi biztos, hogy egy mellékelt billentyűzettel komoly lépéselőnye lenne a Microsoftnak.

 

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Az oroszok megpróbálják befolyásolni az európai parlamenti választást
Két államilag is támogatott orosz hackercsoport próbál kormányzati információkhoz jutni.
Nem fog együttműködni az Apple és a Netflix
A stream-szolgáltató vezetője egyelőre nem tudta elképzelni, hogy a két fél kooperáljon egymással.
Nyárig érkezik az Oculus Rift S
Az új modell drágább lesz és tartalmazni fogja a szükséges szenzorokat.
Alakul az új Nolan-film stábja
Bár korábban az a pletyka terjedt, hogy romantikus thrillerrel készül visszatérni, a legújabb hírek szerint akciófilmet rendez Christopher Nolan.
Jöhet az olcsóbb Google Pixel 3a?
Olcsóbb lesz az eddigi modelleknél a Pixel 3a, de olcsónak azért nem mondható.

További tech hírek >>