Magas áron jön Microsoft Surface


A Microsoft nemrég bemutatott táblagépe körülbelül azonos áron lesz elérhető, mint a többi tablet a piacon, de mivel lesz jobb?

 

Az eddig kiszivárgott hírek szerint a Microsoft új táblagépe a piac vezetőjénél, az iPadnél is drágább lesz. Egyes megerősítetlen források szerint -melyek ezen a téren nem szoktak hazudni- úgy látják, hogy az egyszerűbb kivitel 600 dollárba fog kerülni. Reálisan számolva ez körülbelül 150.000 forintot tesz ki. Ahogy azt már korábban megírtuk a legegyszerűbb gépen a Windows RT fog futni és a pletykák szerint csak WiFi-vel lesz kapható. Ez az ár azért is meglepő, mivel a legolcsóbb iPad ára jelenleg 500 dollár.

Panos Panay, a Microsoft tabletekkel fogllakozó managere azt mondta a bemutató során, hogy a surface egyáltalán nem lesz drágáb a konkurensek gépeivel, így teljesen versenyképes lesz a többivel szemben.

Ha sikerül túlélni a 600 dolláros árat, muszáj kihangsúlyozni, hogy a piacon kapható iPad retina kijelzővel van szerelve, szemben az 1366x768-as Surface-szel szemben. Arról, hogy a legolcsóbb modell milyen plusz kiegészítőket fog tartalmazni még nincs információnk, de annyi biztos, hogy egy mellékelt billentyűzettel komoly lépéselőnye lenne a Microsoftnak.

 

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Minimális notch és semmi más – jön a OnePlus 6T
Lassan hagyománynak számít már, hogy a OnePlus évente nem egy, hanem két csúcskészüléket mutat be a felhasználóknak. The post Minimális notch és semmi más – jön a OnePlus 6T...
Razer ifrit: fülbedugós headset
A klasszikus, fejhallgatós dizájn helyett a fülünkbe dugható kivitelt kapott a Razer legújabb headsetje.
Okoshangszórókra koncentrál az Amazon
A cég emellett szoftveres asszisztensét is tovább fejleszti.
A hibás és a használt iPhone készülékek is értékesek
Az iPhone nagyon értékálló és ez teljesen független attól, hogy éppen melyik modellről van szó. A sérült modelleket is gyorsan el lehet adni.
Megeszi a penész a régi warezoldalakat
Most épp a Demonoid fájlmegosztó mondott újból csődöt.

További tech hírek >>