Magas áron jön Microsoft Surface


A Microsoft nemrég bemutatott táblagépe körülbelül azonos áron lesz elérhető, mint a többi tablet a piacon, de mivel lesz jobb?

 

Az eddig kiszivárgott hírek szerint a Microsoft új táblagépe a piac vezetőjénél, az iPadnél is drágább lesz. Egyes megerősítetlen források szerint -melyek ezen a téren nem szoktak hazudni- úgy látják, hogy az egyszerűbb kivitel 600 dollárba fog kerülni. Reálisan számolva ez körülbelül 150.000 forintot tesz ki. Ahogy azt már korábban megírtuk a legegyszerűbb gépen a Windows RT fog futni és a pletykák szerint csak WiFi-vel lesz kapható. Ez az ár azért is meglepő, mivel a legolcsóbb iPad ára jelenleg 500 dollár.

Panos Panay, a Microsoft tabletekkel fogllakozó managere azt mondta a bemutató során, hogy a surface egyáltalán nem lesz drágáb a konkurensek gépeivel, így teljesen versenyképes lesz a többivel szemben.

Ha sikerül túlélni a 600 dolláros árat, muszáj kihangsúlyozni, hogy a piacon kapható iPad retina kijelzővel van szerelve, szemben az 1366x768-as Surface-szel szemben. Arról, hogy a legolcsóbb modell milyen plusz kiegészítőket fog tartalmazni még nincs információnk, de annyi biztos, hogy egy mellékelt billentyűzettel komoly lépéselőnye lenne a Microsoftnak.

 

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Rise of Industry - Early Access teszt
A gazdasági szimulátorok szerelmesei mostanában örülhetnek néhány friss címnek, és a nemrég korai hozzáférésű állapotba került Rise of Industry is biztatónak tűnik. Kérdés persze,...
Vélemény - a lootboxok után is van élet
A lutridobozokat érő szabályozások előbb-utóbb azok kihalásához vezethetnek, na de mi lesz az ipar következő aranytojást tojó tyúkja?
Különös jelenségre bukkantak az Antarktiszon, és ez most kivételesen jó hír
Az antarktiszi anyakőzet meglepően gyors emelkedése, amely a nagymértékű jégolvadás számlájára írható, lassíthatja a globális felmelegedés okozta tengerszint-emelkedést –...
Superman családfája – Krypton Pilot kritika
Mindenki tudja, hogy a Krypton bolygó el fog pusztulni, így a végkifejlet sem kérdéses, az első rész alapján mégis ígéretes a sorozat.
Hatékonyabb miniatűr drónok jöhetnek
A jövőben elterjedhetnek a méhekhez hasonló méretű robotrepülőgépek.

További tech hírek >>