Magas áron jön Microsoft Surface


A Microsoft nemrég bemutatott táblagépe körülbelül azonos áron lesz elérhető, mint a többi tablet a piacon, de mivel lesz jobb?

 

Az eddig kiszivárgott hírek szerint a Microsoft új táblagépe a piac vezetőjénél, az iPadnél is drágább lesz. Egyes megerősítetlen források szerint -melyek ezen a téren nem szoktak hazudni- úgy látják, hogy az egyszerűbb kivitel 600 dollárba fog kerülni. Reálisan számolva ez körülbelül 150.000 forintot tesz ki. Ahogy azt már korábban megírtuk a legegyszerűbb gépen a Windows RT fog futni és a pletykák szerint csak WiFi-vel lesz kapható. Ez az ár azért is meglepő, mivel a legolcsóbb iPad ára jelenleg 500 dollár.

Panos Panay, a Microsoft tabletekkel fogllakozó managere azt mondta a bemutató során, hogy a surface egyáltalán nem lesz drágáb a konkurensek gépeivel, így teljesen versenyképes lesz a többivel szemben.

Ha sikerül túlélni a 600 dolláros árat, muszáj kihangsúlyozni, hogy a piacon kapható iPad retina kijelzővel van szerelve, szemben az 1366x768-as Surface-szel szemben. Arról, hogy a legolcsóbb modell milyen plusz kiegészítőket fog tartalmazni még nincs információnk, de annyi biztos, hogy egy mellékelt billentyűzettel komoly lépéselőnye lenne a Microsoftnak.

 

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Van egy jó hírünk mindenkinek, aki új számítógépen gondolkodik: esni fognak az árak
Visszaeshet egyes hardverek, különösképpen a videokártyák hirtelen nagyon felkapottá váló kriptovaluta-bányászat miatt felszökött ára.
Egyre többen vásárolnak online ittas állapotban
A jelenség nem csupán az Amerikai Egyesült Államokban figyelhető meg.
40-50 millió Facebook-felhasználó érintett, rengeteg a károsult a most kirobbant adatgyűjtési ügyben
Több mint 270 000 felhasználó adatát kezelte nem megfelelően korrekt módon az a vállalat, amelynek szolgáltatásait az amerikai sajtójelentések szerint Donald Trump és más republikánus...
Az ön telefonjára is jön minden idők egyik legjobb számítógépes játéka
A Might and Magic szinte valláshoz hasonló rajongást váltott ki a sorozat kedvelőiből, miután olyan elemeket hozott be, amelyeket sehol máshol nem láthattak még a játékosok. Némileg...
Az iOS-re készült Fortnite megmutatja a mobiljátékok jövőjét
Pár nappal ezelőtt írtuk meg, hogy érkezik a Fortnite iOS-re. A játék már letölthető, és szuperül fest az iPhone X-en.

További tech hírek >>