Magától tájékozódik a Kinect helikopter - VIDEÓ


Bevallom őszintén, kicsit túloztam a címben, de az túl hosszú lett volna, hogy "Nem megy neki semminek a játékhelikopter, mert beleépítették a Microsoft mozgásérzékelőjét."

A Berkeley egyetem hibrid rendszerekkel foglalkozó laboratóiumában szórakozott el néhány egyetemista azzal, hogy beépítették a Xbox Kinect érzékelőjét egy játék helikopterbe, így az érzékeli a körülötte lévő világot, és automatikusan elkerüli az útjába kerülő tárgyakat.

##231016##

Meg kell mondanom, hogy vegyesek az érzéseim a feljesztéssel kapcsolatban. Biztosan egy tonnányi izgalmas dologra lehet használni egy masinát, ami nem igényel irányítást. Például lehet vele kávét hozatni a büféből, vagy lehet vele riogatni a csoporttársakat az egyetemen.

De ezzel kinyírták a játék helikopterek legjobb részét: a távirányítást.!Semmi szórakozás nincs abban, ha nem te irányítod, merre menjen, nem?

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Ezek lehetnek a közeljövő legnagyobbat szóló bejelentései
Az elmúlt időkben több új játék bejelentéséről is pletykáltak, ezek közül szedtük össze azt az ötöt, ami jó eséllyel már a nyakunkon van.
A Bing erőszakolásába kezd a Microsoft
Egyes céges Office 365-előfizetők torkán próbálja lenyomni.
Tudja, mi történt 2,2 milliárd éve?
Tudósok szerint 2,2 milliárd éve történt a legrégebbi aszteroida-becsapódás, amelynek feltehetően egy jelentős éghajlatváltozás volt a következménye.
Közel 3000 milliárdot költöttünk játékokra decemberben
A Call of Dutynak jót tett a mikrotranzakciós modell, a Fortnite gyengül, és a Clash of Clans hét évesen is uralja a mobilpiacot.
Nem valószínű, hogy lesz jackcsatlakozó a Samsung Galaxy Note 20-on
Egy új szabadalom a Galaxy Note 20 tokjáról árulkodik: jackcsatlakozónak ezen sincs kivágás.

További tech hírek >>