Magától tájékozódik a Kinect helikopter - VIDEÓ


Bevallom őszintén, kicsit túloztam a címben, de az túl hosszú lett volna, hogy "Nem megy neki semminek a játékhelikopter, mert beleépítették a Microsoft mozgásérzékelőjét."

A Berkeley egyetem hibrid rendszerekkel foglalkozó laboratóiumában szórakozott el néhány egyetemista azzal, hogy beépítették a Xbox Kinect érzékelőjét egy játék helikopterbe, így az érzékeli a körülötte lévő világot, és automatikusan elkerüli az útjába kerülő tárgyakat.

##231016##

Meg kell mondanom, hogy vegyesek az érzéseim a feljesztéssel kapcsolatban. Biztosan egy tonnányi izgalmas dologra lehet használni egy masinát, ami nem igényel irányítást. Például lehet vele kávét hozatni a büféből, vagy lehet vele riogatni a csoporttársakat az egyetemen.

De ezzel kinyírták a játék helikopterek legjobb részét: a távirányítást.!Semmi szórakozás nincs abban, ha nem te irányítod, merre menjen, nem?

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Továbbra is várja a nevezőket az értékes nyereményekért zajló RoG Valorant Kupa selejtezője
Több mint félmillió forint értékű nyeremény üti a győztes markát.
A Facebook is meghagyja dolgozóinak a távmunka lehetőségét jövő nyárig
A vállalat fejenként ezer dollárral megtámogatja az otthoni irodák berendezését is.
Itt a macOS Big Sur nyilvános bétája
Kipróbálható az eddigi legnagyobb átalakulást hozó macOS frissítés, persze béta verzió lévén azért érdemes a bugokra is felkészülni.
Több mint 4 milliárd forintot fizetett ki a hibákat találóknak a Microsoft
Megszokhattuk már, hogy a nagy fejlesztők rendre hirdetnek hibavadász programokat. S abban sincs ma már semmi meglepő, hogy egyre több pénzt ajánlanak fel a sérülékenységek...
A TikTok és a WeChat is tiltólistára kerülhet az Egyesült Államokban
Donald Trump bejelentette, 45 napon belül betiltja a ByteDance és a Tencent felé indított tranzakciókat az USA-ban.

További tech hírek >>