Majomszeretet


Na, ha ezt tudom, nem veszek egy pótakksit a laptopomhoz, dupla annyiért ez simán jobban megéri! Tudom, hogy sokféle töltőszerkezetről írtunk már e hasábokon, khm, de úgy érzem, most megtaláltam az igazit. A legjobb hír, hogy főleg notebookokhoz találták ki, de azon túl is tölt mindent, s még jól is néz ki.

Kicsi, tetszetős, tartós, és óriási hatékonyság, mi kéne még? A minigorilla (így, kisbetűvel) olyan hordozható töltő, melynek teljes energiakapacitása 9000 mAh, így főként notebookok támogatásához alkalmas, de kezdve az 5V-os USB feszültségtől a maximális 19V-ig (még 8.4V, 9.5V, 10.5V, 12V,) mindent tölt, az mp3-lejátszótól a mobilokon, és kamerán át a laptopokig, vagy az egyre divatosabb netbookig.

Ez utóbbit akár 6 órával tovább működtetheti, köszönhetően a legújabb technológiájú Lithium Polymer akkumulátorának. Ez a legfrissebb kiadású notebookokkal is együttműködik, mert rendes. A lézer-maratott gumibevonat gondoskodik a tartósságról, míg a profi kinézetet az LCD-kijelző biztosítja, a töltés feszültségértékét, és az akksi kapacitását olvashatjuk le.

Természetesen energiatakarékos, ezért 5 mp után kikapcsol. A technika a teljesítőképességen túl számos biztonsági megoldással is ellátta az ügyes kis szerkezetet, mely biztosít túlfeszültség, és túltöltés ellen is, minden rácsatlakozott eszköz kimeneti feszültségét elmenti memóriájában, és ha véletlenül magasabb töltési szintre kapcsolnánk, azonnal kikapcsol. Szintén így tesz, ha az USB-re csatlakoztatott kiskészüléket feltöltötte teljesen.

E sokrétű felhasználáson kívül fantasztikus eltarthatósági rátát ígérnek a fejlesztők, miszerint egy évnyi használatlan állással sem veszít többet 10 %-nál a töltöttségéből. Ez elég komolyan hangzik.  A minigorillát 20 különféle kimenettel dobják piacra, és a számuk csak nőni fog. Ja, és a súlya csak 265 gramm, öej!

Meg kell említeni a családként kigondolt szett másik tagját is, a gorillácska napelemes töltőjét is, (haha, töltik a töltőt!) a solargorillát, mely 6-9 óra alatt teljesen feltölti kis izomtápunkat, de nem mellékesen ő maga is funkcionál energiavályúként. Méghozzá pont olyan teljesítménnyel, mint a kis gorilla!

Amellett, hogy 5-20V-ig tölt, vízálló, és a hozzáadott tokban ütésálló is, napelemei pedig a – megszokott – legújabb fejlesztést képviselik. Mindazonáltal notebook töltésnél javasolt a két egységet együtt használni, mert egyes nagyteljesítményű gépek egyedüli kiszolgálására a solargorilla még nem alkalmas, főként a váltakozó UV miatt, ugyanis ő főleg abból táplálkozik.

Nekem nagyon bejön, még akkor is, ha ketten együtt majdnem 250 fontba kerülnek, de ha azt nézem, hogy húszezerért vettem pót akkumulátort az ölebemnek (ostoba 4400 mAh), simán megérik!

]]>

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Rákos megbetegedések kezelésére dolgoztak ki új módszert szegedi kutatók
Az új eljárással a sejten belülre lehetne gyógyszert juttatni.
Egy zakkant játékos elkezdte földbe állítani a játékokat a Metacriticen
Valaki elkezdte manipulálni a felhasználói pontszámot 0 pontos értékelésekkel, és még be is vallotta.
Új Netflixes filmen dolgozik Jennifer Lawrence
Az Oscar-díjas színésznő egy sci-fi-n dolgozik, amely várhatóan még idén debütál a streaming platformon.
Régóta várt funkció került a Spotifyba, mehet a közös éneklés
Egyelőre csupán teszteli a Spotify azt a funkciót, amely lehetővé teszi, hogy egy adott dalnál a dalszöveg is megjelenhessen. A felhasználók viszont nagyon örülnek az újdonságnak.
Assassin’s Creed: Syndicate – Most ingyen a tiéd lehet
Ingyen és bérmentve beszerezhető az Assassin’s Creed: Syndicate, nem árt azonban sietni, mertaz ajánlat csak korlátozott ideig érvényes.

További tech hírek >>