Majomszeretet


Na, ha ezt tudom, nem veszek egy pótakksit a laptopomhoz, dupla annyiért ez simán jobban megéri! Tudom, hogy sokféle töltőszerkezetről írtunk már e hasábokon, khm, de úgy érzem, most megtaláltam az igazit. A legjobb hír, hogy főleg notebookokhoz találták ki, de azon túl is tölt mindent, s még jól is néz ki.

Kicsi, tetszetős, tartós, és óriási hatékonyság, mi kéne még? A minigorilla (így, kisbetűvel) olyan hordozható töltő, melynek teljes energiakapacitása 9000 mAh, így főként notebookok támogatásához alkalmas, de kezdve az 5V-os USB feszültségtől a maximális 19V-ig (még 8.4V, 9.5V, 10.5V, 12V,) mindent tölt, az mp3-lejátszótól a mobilokon, és kamerán át a laptopokig, vagy az egyre divatosabb netbookig.

Ez utóbbit akár 6 órával tovább működtetheti, köszönhetően a legújabb technológiájú Lithium Polymer akkumulátorának. Ez a legfrissebb kiadású notebookokkal is együttműködik, mert rendes. A lézer-maratott gumibevonat gondoskodik a tartósságról, míg a profi kinézetet az LCD-kijelző biztosítja, a töltés feszültségértékét, és az akksi kapacitását olvashatjuk le.

Természetesen energiatakarékos, ezért 5 mp után kikapcsol. A technika a teljesítőképességen túl számos biztonsági megoldással is ellátta az ügyes kis szerkezetet, mely biztosít túlfeszültség, és túltöltés ellen is, minden rácsatlakozott eszköz kimeneti feszültségét elmenti memóriájában, és ha véletlenül magasabb töltési szintre kapcsolnánk, azonnal kikapcsol. Szintén így tesz, ha az USB-re csatlakoztatott kiskészüléket feltöltötte teljesen.

E sokrétű felhasználáson kívül fantasztikus eltarthatósági rátát ígérnek a fejlesztők, miszerint egy évnyi használatlan állással sem veszít többet 10 %-nál a töltöttségéből. Ez elég komolyan hangzik.  A minigorillát 20 különféle kimenettel dobják piacra, és a számuk csak nőni fog. Ja, és a súlya csak 265 gramm, öej!

Meg kell említeni a családként kigondolt szett másik tagját is, a gorillácska napelemes töltőjét is, (haha, töltik a töltőt!) a solargorillát, mely 6-9 óra alatt teljesen feltölti kis izomtápunkat, de nem mellékesen ő maga is funkcionál energiavályúként. Méghozzá pont olyan teljesítménnyel, mint a kis gorilla!

Amellett, hogy 5-20V-ig tölt, vízálló, és a hozzáadott tokban ütésálló is, napelemei pedig a – megszokott – legújabb fejlesztést képviselik. Mindazonáltal notebook töltésnél javasolt a két egységet együtt használni, mert egyes nagyteljesítményű gépek egyedüli kiszolgálására a solargorilla még nem alkalmas, főként a váltakozó UV miatt, ugyanis ő főleg abból táplálkozik.

Nekem nagyon bejön, még akkor is, ha ketten együtt majdnem 250 fontba kerülnek, de ha azt nézem, hogy húszezerért vettem pót akkumulátort az ölebemnek (ostoba 4400 mAh), simán megérik!

]]>

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Sötét móddal frissült az iOS-es Shazam
Az iOS 13 miatt több újdonsággal is frissült a Shazam iOS-es verziója.
Így nézhetett ki 70 000 éve egy 13 éves lány – képek
Izraeli tudósok rekonstruálták a gyenyiszovai ember csontvázát egy 70 ezer évvel ezelőtt élt 13 éves lány csontmaradványaiból nyert DNS-minták alapján.
Tudósok megvizsgáltak 579 óvodást, és azt mondják, rosszul járhat, aki nem népszerű
Az óvodában a népszerűtlen gyerekek kicsit gyakrabban kapnak el valamilyen betegséget - ezt állapította meg egy frissen publikált norvég tanulmány.
Mint egy ember, úgy veszi az akadályokat az Atlas emberszabású robot – videó
Már a katasztrófa sújtotta területeken is bevethető lehet az Atlas nevű emberszabású robot, köszönhetően egy új navigációs szoftvernek.
Tényleg csak 4 GB RAM van az új iPhone-okban
Az Xcode-ban talált adatok is megerősítették, mindhárom új Apple mobilba csak 4 GB RAM-ot építettek.

További tech hírek >>