Mansont tol a robotbanda - VIDEÓ


Gépzene egy kicsit másképp - torzított gitárzakatolás csellóval, Linux alatt, polgárpukkasztó felhangok nélkül.

Az End Of Life névre hallgató ””zenekar”” áll egy robotdobosból, egy robotcsellóból, egy robotgitárból, a negyedik tag pedig alighanem egy scanner (!) lett. A precíz - bár színpadi teljesítmény tekintetében érthető módon kissé statikus - formáció Marilyn Manson egyik közkedvelt tételét adja elő, a Beautiful People című nótát az Antichrist Superstar albumról.

Ha maga az egész installáció nem volna önmagában is elég beszédes, a gitáron látható Powered by GNU/Linux logó jelzi, hogy egy ráérős geek agyszüleményével állunk szemben. A Youtube videó kommentjei között már követeli a folytatást a nép, a Rammstein Du Hast-ja elég sok lájkot kapott - ha elkészül, feltétlenül posztoljuk.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Befutott a Swamp Thing első trailere
A képregények világától valamelyest eltávolodó, erőszakos és borzongató előzetest kapott a DC május végén debütáló sci-fi-horror sorozata.
Apex Legends – Ezért nincs sok friss tartalom
Vince Zampella a GamesBeat Summit 2019 keretein belül elárulta, hogy miért nem kap sűrűbben friss tartalmakat az Apex Legends.
Gigantikus Samsung táblagép érkezhet
17,5 hüvelykes kijelzőt és támaszt is kaphat a Samsung Galaxy View 2.
Nagyon hasznos funkcióval bővült a Google Maps, de nem örülhet neki mindenki
Egyelőre csak Amerikában és az Egyesült Királyságban vezette be a Google a Térképek szolgáltatásába azt az új funkciót, amivel az elektromos autóval utazók járnak nagyon jól.
The Crew 2 – Ezen a hétvégén ingyenes
Az Ubisoft bejelentette, hogy a The Crew 2 ezen a hétvégén ingyenesen kipróbálható, ráadásul az ajánlat holnap már életbe is lép.

További tech hírek >>