Már tesztelik az új iPhone-t


Az Apple véletlenül több nyomot is hagyott, amiből kiderül, hogy tesztelik az iPhone 6-ot, illetve az iOS7-et.

Nem rég sikerült túlélnünk a maják által beharangozott világvégét, máris egy újabb hírrel kell szembesülnünk. Készül az új telefon és már tesztelik az új operációs rendszert is.

A pletyka akkor robbant ki, amikor az Apple alkalmazásboltjában több szemfüles felhasználó talált olyan népszerű alkalmazásokat, ahol felbukkant több iPhone 6,1-es verziószámú telefon. Természetesen ezeket az adatokat elég gyorsan le is szedték az almás cég fejlesztői, viszont több szemfüles kínai portál szerzői lementették az ehhez kapcsolódó screenshotot, ami pár órával publikálás után eltűnt.

iphone6koncfeher1

 

Kulcsszavak: apple, iphone 6, telefon
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Kipróbáltuk a játékot, ami Trump rémálma is lehetne
A 2016-os előd által hagyott űrt igyekszik betölteni a Ubisoft új akciójátéka, a The Division 2, melyben újra alvó ügynökként küzdünk az Amerika utcáit elfoglaló fegyveresek ellen....
Megérkezett a Volt egyszer egy Hollywood előzetese
Épp csak néhány nagyágyú tűnik fel Tarantino kilencedik filmjének előzetesében, az egész montázs hangulata mégis varázslatos.
Doom Eternal – Így fut Google Stadián
Egy rövid kis videó bukkant fel az interneten, mely azt mutatja meg, hogyan fut a Doom Eternal a Google streaming szolgáltatásával.
Kicombosította az iMac sorozatot az Apple
A normál és a Pro verzió is frissült, de ez leginkább csak a belsőre vonatkozik.
Mégis jöhet a Razer Phone 3?
A nagy leépítések ellenére úgy néz ki, hogy mégis befuthat idén a Razer Phone 3.

További tech hírek >>