Mariós egérpad és kézmelegítő


USB kézmelegítő és egérpad kombó hűvös kora tavaszi napokra, főleg gémereknek. Sőt, inkább fogalmazzunk úgy, hogy elsősorban Nintendo-fanoknak.

Az USB-s kézmelegítő bizonyára nem ismeretlen a Tech.hu keménymag számára, egy jelen írásunk tárgyához rendkívül hasonló cuccot mutatott be korábban Ügynöknő is. Valakinek aztán beugrott, hogy a béna hamburgeres dizájnt valami kultjáték karakterére cserélve újabb bőr húzható le az ötletről, így születhetett meg a képeken látható termék.

A ránézésre kellemesen puhának tűnő borítás egy elektromos melegítő rendszert rejt, ami 1.1 méteres USB-kábelen keresztül kapja az energiát. A kézmelegítő alja gumírozott, hogy ne csúszkáljon az asztalon, mérete kb. 20x20 centi. 6.26 dollárért vesztegetik, szóval nincs különösebben túlárazva - bár az igazat megvallva, nekem így se kéne.

Bónuszként pedig nézzünk egy kis Mario-t, ezúttal FPS stílusban.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Sötét móddal frissült az iOS-es Shazam
Az iOS 13 miatt több újdonsággal is frissült a Shazam iOS-es verziója.
Így nézhetett ki 70 000 éve egy 13 éves lány – képek
Izraeli tudósok rekonstruálták a gyenyiszovai ember csontvázát egy 70 ezer évvel ezelőtt élt 13 éves lány csontmaradványaiból nyert DNS-minták alapján.
Tudósok megvizsgáltak 579 óvodást, és azt mondják, rosszul járhat, aki nem népszerű
Az óvodában a népszerűtlen gyerekek kicsit gyakrabban kapnak el valamilyen betegséget - ezt állapította meg egy frissen publikált norvég tanulmány.
Mint egy ember, úgy veszi az akadályokat az Atlas emberszabású robot – videó
Már a katasztrófa sújtotta területeken is bevethető lehet az Atlas nevű emberszabású robot, köszönhetően egy új navigációs szoftvernek.
Tényleg csak 4 GB RAM van az új iPhone-okban
Az Xcode-ban talált adatok is megerősítették, mindhárom új Apple mobilba csak 4 GB RAM-ot építettek.

További tech hírek >>