Megérkezett a kinect új generációja pc-re, nem csak játékhoz


A Kinectet az Xbox jóvoltából ismerjük, de létezik Windowsos változata is, amihez ma, azaz július 15-én érkezik a második generáció.

A még jelenlegi Windows Kinect ugyanazt a szenzort használja, mint az Xbox 360-hoz kapható változat, a felépítésük is egyezik. A továbbfejlesztett verzió 1080p-s kamerát kap, ami jobb mozgáskövetést tesz lehetővé, nagyobb a látószöge és gyorsabb is.

A fejlesztők bejelentése alapján a Kinect v2 sokkal finomabban, egyenletesebben fogja követni az előtte álló személyt, vagy akár annak az ujját. A tengerentúlon már az első verzió is hatalmas népszerűségnek örvendett az orvostudományban, az új Kinectet valószínűleg még több helyen alkalmazzák majd.

Természetesen a tervezők nem feledkeztek meg azokról sem, akik nem a munka, hanem a szórakozás a célja a Kinecttel, a v2 megjelenésével valószínűleg még több ilyen videót fogunk látni a világhálón:

Az új fejlesztés 199 dollárért már előrendelhető az USA-ban. Hozzánk legközelebb Ausztriában van erre lehetőség, 199 eurós áron, ami átszámítva kb. 62.000 forint.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Elege lett a Skyrimező nagyinak
Kevesebb videót készít a trollok és okoskodók miatt.
Mennyi idő alatt lehet megtanulni "elég jól" programozni?
Nézzük meg, mire lehet elég egy 8 hetes informatikus képzés - és mire számíthatnak a pályaváltók!
Ugyanaz tervezte a Crew Dragon űrhajósainak ruháját, mint aki Batmanét
A jól ismert szkafander helyett teljesen más öltözéket kapott a SpaceX szerdai űrmissziójának két résztvevője. Az alkotó egy ismert jelmeztervező.
Belső nézetet kap a hangulatos cyberpunk-játék, a Cloudpunk
Hamarosan bármikor válthatunk majd a belső és a külső nézet között a játékban, a fejlesztők egy rövid videót is bemutattak.
D.E.E.P.: Battle Of Jove - Jöhet egy kis űrcsata?
Kínai fejlesztőktől érkezik az árkád stílusú űrhajós akciójáték, melyről néhány rövid videót is kaptunk.

További tech hírek >>