Megérkezett a WP8-as Huawei


A Huawei a Las Vegas-i Consumer Electronic Show keretében mutatta be első Windows Phone 8 operációs rendszerrel működő készülékét, a Huawei Ascend W1-et. A 10,15 mm vékony készülék 4 hüvelyk átmérőjű, 480x800 pixel felbontású IPS LCD érintőképernyővel rendelkezik, amely OGS technológiával készült. A Huawei Ascend W1-ben kétmagos, 1,2 GHz-es Qualcomm Snapdrago S4 processzor működik. Az 1950 mAh kapacitású akkumulátornak köszönhetően az Ascend W1 közel 470 órányi készenléti idővel rendelkezik, amely a leghosszabb ebben a kategóriában.

[gallery columns="4" link="file" ids="6811,6812,6813,6814,6815,6816,6817,6818"]

Az okostelefon ikonikus formatervét a trópusi szigetek inspirálták, és többféle merész színben lesz elérhető, kék, piros, fekete és fehér változatban.

A Huawei Ascend W1 alacsony tükröződésű IPS LCD kijelzője teljesen laminált, így bármilyen fényviszony esetén tökéletesen látható. A Windows Phone 8 operációs rendszer kezdőképernyőjén a Live Tile csempék személyes témákkal testre szabhatók, ezáltal a valós idejű értesítéseket teljesen egyedi módon tekinthetik meg a felhasználók.

A Huawei Ascend W1 először Kínában és Oroszországban lesz elérhető 2013 januárjától, majd ezt követően Nyugat-Európában, a Közel-Keleten, az Egyesült Államokban és további régiókban is.

 

Kulcsszavak: huawei, w1, windows 8
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Resident Evil 3 remake – Mostantól akár FPS-ként is játszhatjuk
Befutott egy igencsak hasznos mod a Resident Evil 3 remake-hez, melynek hála már FPS-ként is játszható a felújított klasszikus.
Notebookokkal frissít a Lenovo is
A Comet Lake-H és az új NVIDIA GPU-k érkezése elsősorban a játékosoknak szánt Legion termékeket érinti.
Elindultak az áprilisi frissítések a Samsung Galaxy S20 mobilokra
Egyes országokban már március legvégén elérhetővé váltak az április csomagok.
Hamarabb jön a Snowpiercer sorozat
Sorozat készül a friss Oscar-díjas Bong Joon-ho filmjéből, amelynek premierjét előrehozták márciusra.
Resident Evil 3 remake – Áll a bál, mert a fejlesztők megpiszkálták Jill klasszikus kinézetét
A Resident Evil 3 remake előrendelői bónuszként megkapták Jill klasszikus kinézetét is, az azonban egy kicsit mégis eltér az eredetitől

További tech hírek >>