Megorrolnál a telefonodra?


Rohamosan fejlődő világunk folyton új igényeket szül. Néha már az orrunkat is használunk kell, ha mobilozni akarunk.

Egy Dominic Wilcox nevű elmés fiatalember találta fel a Finger-Nose Stylus névre hallgató eszközt. Sok más ötlethez hasonlóan ez is a kádban született, a srác ugyanis szereti fürdés közben nyomkodni a telefonját. Azaz simogatni, merthogy érintőképernyős okostelója van.Igen ám, de ha a bal keze vizes lesz, akkor nem tud mobilozni, mert nem akarja, hogy elázzon legyen a telefon, és fél kézzel sem meri tartani.

Ezért tehát vásárolt egy stylust és egy "műorrot", és összeházasította a kettőt.

A jelek szerint jól működik, bár állítólag két követőt elveszített miatta Twitteren. Azaz nem is Finger Nose Stylus volt a ludas, hanem a telefon. Ugyanis közölni akarta a hírt, és azt írta, hogy Hello, I'm tweeting with my nose. A mobil automatikus javító funkciója miatt viszont ez lett az üzenetből:

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Sokak által várt funkció érkezik az Instagramba: időrendben láthatjuk a képeket
A felhasználók régóta zúgolódnak, hogy az ismerőseik bejegyzését nem időrendi sorrendben jeleníti meg az Instagram. A képmegosztó alkalmazás androidos változatában most egy olyan...
Okospelenkát fejlesztettek ki amerikai kutatók
Nedvességet érzékelő okospelenkát fejlesztettek ki a Massachusettsi Műszaki Egyetem (MIT) kutatói, akik szerint a találmány a kisbabák és az idősek gondozását is megkönnyítheti.
0-ról 100-ra 58 perc alatt: ilyen gyorsan töltődik fel a Galaxy S20 Ultra
Bár a boltok polcaira csak márciusban kerül majd fel a Samsung Galaxy S20 Ultra (ahogy az S20-család többi tagja is), van, aki már most kipróbálta, hogyan dolgozik össze a készülékben...
Vagy a Huawei vagy az USA – Washington feltételeket szab
Az Egyesült Államok megszakíthatja a hírszerzési együttműködést azokkal az országokkal, amelyek együttműködnek a Huawei-jel.
Néhányan 1-2 nap után törésre panaszkodnak, óvatosan kell bánni a Samsung Galaxy Z Flippel
Déjà vu érzésünk lehet: kiad a Samsung egy különleges összehajtható telefont, és néhány korai felhasználó arról panaszkodik, valami nincs rendben vele.

További tech hírek >>