Megorrolnál a telefonodra?


Rohamosan fejlődő világunk folyton új igényeket szül. Néha már az orrunkat is használunk kell, ha mobilozni akarunk.

Egy Dominic Wilcox nevű elmés fiatalember találta fel a Finger-Nose Stylus névre hallgató eszközt. Sok más ötlethez hasonlóan ez is a kádban született, a srác ugyanis szereti fürdés közben nyomkodni a telefonját. Azaz simogatni, merthogy érintőképernyős okostelója van.Igen ám, de ha a bal keze vizes lesz, akkor nem tud mobilozni, mert nem akarja, hogy elázzon legyen a telefon, és fél kézzel sem meri tartani.

Ezért tehát vásárolt egy stylust és egy "műorrot", és összeházasította a kettőt.

A jelek szerint jól működik, bár állítólag két követőt elveszített miatta Twitteren. Azaz nem is Finger Nose Stylus volt a ludas, hanem a telefon. Ugyanis közölni akarta a hírt, és azt írta, hogy Hello, I'm tweeting with my nose. A mobil automatikus javító funkciója miatt viszont ez lett az üzenetből:

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Mai HBO premierek
Május utolsó hete igazi műsoráradattal kezdődik az HBO Go-n. Szezonfináléjához érkezett a Futás. Összegyűjtöttük a streamingszolgáltató mai premierjeit.
Már egy játékot is képes újrakreálni a mesterséges intelligencia
Persze egyelőre anélkül, hogy megértené mit csinál, de első lépésként nem rossz.
Képek jöttek egy bangkoki laborból, így készül a koronavírus elleni vakcina
A thaiföldi Csula Oltóanyagkutató Központ az egyik olyan laboratórium a világon, ahol a koronavírus elleni védőoltás kifejlesztésén dolgoznak.
Úgy tűnik, sztori mód is lesz az új Forza Motorsport-játékban
Egy rendkívül tapasztalt, átvezetőkért felelős rendezőt alkalmaztak egy következő generációs Forza-projekthez.
Amerika bemutatta a lézert, amely egy repülőt is leszed – videó
Az amerikai haditengerészet már teszteli azt az új taktikai fegyvert, amely a rakétáknál is gyorsabban képes nagy rombolásra.

További tech hírek >>