Mennyi a pontos idő?


Azt is kérdezhetnénk, mennyi a pöttyös idő, ugyanis ezek a koncepció-órán kis pontok vagy pöttyök mutatják az órát és a perceket.

Sam Jerichow minimalista ötlete, a The Dot óra tulajdonképpen egy karperec, amit egy nyújtható-összehúzható, PVC-alapú anyaggal borítottak.Normál állapotban csak egy pötty látszik, ezt kell megnyomni ahhoz, hogy a mutató helyett alkalmazott pontos is felbukkanjanak.Értelemszerűen a nagy pont mutatja az órát, a kisebbik pötty pedig a percet.

Kell hozzá némi gyakorlat és szemmérték, hogy meg tudja állapítani az ember a pontos időt, de a látvány és a fíling biztosan kárpótol mindezért.

Az ötletgazda szerint már minden technológia létezik a megvalósításához, tehát már csak arra van szükség, hogy egy gyártó elég fantáziát lásson benne.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

A Philips tovább tolja az olcsóbb Performance tv szériát
Jönnek az általunk is kipróbált család új tagjai.
Bővíti müncheni központját az Apple
A bajor főváros egyre hangsúlyosabb szerepet kap a társaság életében.
Jön az iOS 14 – az ön iPhone-ját is lehet majd frissíteni?
Az Apple minden évben frissíti operációs rendszerét, és ezzel együtt jó pár régebbi telefon elavulttá válik (azaz nem lehet frissíteni). Idén – úgy tűnik – nem lesz nagy...
Az Xbox-főnök Phil Spencer szerint a framerate fontosabb, mint a felbontás
Phil Spencer szerint a két mutató közül a képfrissítés a fontosabb, de nem fogják korlátozni a fejlesztőket.
Sejtelmes videóval hangolódik rá februári telefonbemutatójára a Samsung
"Formáld át a jövőt!" – ez a szöveg olvasható ki a Samsung YouTube-csatornájára most felkerült videóból. A felvételt idei egyik legfontosabb sajtóeseménye előtt adta ki a gyártó.

További tech hírek >>