Mennyi a pontos idő?


Azt is kérdezhetnénk, mennyi a pöttyös idő, ugyanis ezek a koncepció-órán kis pontok vagy pöttyök mutatják az órát és a perceket.

Sam Jerichow minimalista ötlete, a The Dot óra tulajdonképpen egy karperec, amit egy nyújtható-összehúzható, PVC-alapú anyaggal borítottak.Normál állapotban csak egy pötty látszik, ezt kell megnyomni ahhoz, hogy a mutató helyett alkalmazott pontos is felbukkanjanak.Értelemszerűen a nagy pont mutatja az órát, a kisebbik pötty pedig a percet.

Kell hozzá némi gyakorlat és szemmérték, hogy meg tudja állapítani az ember a pontos időt, de a látvány és a fíling biztosan kárpótol mindezért.

Az ötletgazda szerint már minden technológia létezik a megvalósításához, tehát már csak arra van szükség, hogy egy gyártó elég fantáziát lásson benne.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Komoly ellenfelet kapnak az Energizer okostelefonok
6200 mAh-s akkumulátort kapott az ütésálló Gigaset GX290 okostelefon.
Kékben is lesz Samsung Galaxy Note 10+
Több európai áruházban is felbukkant már a kék verzió.
Elárulja az okosóra, ha valakinél megkezdődött az elbutulás?
Az Apple eszközeiből gyűjtött adatokat vizsgálták annak érdekében, hogy felderítsék az ezeket viselőknél a szellemi hanyatlással kapcsolatos korai jeleket.
Bemutatjuk a világ legfurább külsejű tévéit
Le fog esni az álla a világtörténelem legnagyobb tévés dizájnbombáitól!
Titokzatos oldalt kapott a Sega még be nem jelentett játéka
A Sega egy rejtélyes teaser-oldalt lőtt fel feltehetően a még le nem leplezett Humankind projektnek, a bejelentést a Gamescomra várjuk.

További tech hírek >>