Mennyi a pontos idő?


Azt is kérdezhetnénk, mennyi a pöttyös idő, ugyanis ezek a koncepció-órán kis pontok vagy pöttyök mutatják az órát és a perceket.

Sam Jerichow minimalista ötlete, a The Dot óra tulajdonképpen egy karperec, amit egy nyújtható-összehúzható, PVC-alapú anyaggal borítottak.Normál állapotban csak egy pötty látszik, ezt kell megnyomni ahhoz, hogy a mutató helyett alkalmazott pontos is felbukkanjanak.Értelemszerűen a nagy pont mutatja az órát, a kisebbik pötty pedig a percet.

Kell hozzá némi gyakorlat és szemmérték, hogy meg tudja állapítani az ember a pontos időt, de a látvány és a fíling biztosan kárpótol mindezért.

Az ötletgazda szerint már minden technológia létezik a megvalósításához, tehát már csak arra van szükség, hogy egy gyártó elég fantáziát lásson benne.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Drónokkal figyeltetnék a forgalmat, így gyorsan át lehetne kapcsolni a jelzőlámpákat
A történelmi helyszínek felkutatása mellett a mezőgazdasági területek parlagfűvel való szennyezettségét és a járműforgalmat is vizsgálhatják a jövőben drónok segítségével. A...
Ma van a vörös pandák világnapja!
Ma van a vörös pandák világnapja!
Observer: System Redux – Megérkezett a megjelenés dátuma
Az Observer nextgen konzolokra felújított változata, a System Redux még idén megjelenik PC-re, PS5-re és Xbox Series X-re.
Jett: The Far Shore – Elhalasztották 2021-re
A Jett: The Far Shore a PS5 egyik nyitócíme lett volna, de a Superbrothers elhalasztotta a csillagközi utazás startját.
A játéktörténelem legfurcsább konzolgeneráció-váltása következik
Kiderültek az árak, ismertek a részletek, mégis egyre bizonytalanabbak lettünk.

További tech hírek >>