Mercedes és BMW dobokat szállít a HAJDU


A HAJDU Autotechnika Zrt. egy megvalósított új projekt eredményeként közel 50 típusú, elsősorban Mercedes és BMW típusú gépkocsikba pótalkatrészként beépülő kipufogó dobok gyártását kezdte meg.

Az első beszállítások – négy dobtípussal - június elején kezdődtek. A projekt kivitelezéséhez a cég fejlesztést hajtott végre, s egy új hegesztő cellát alakított ki a gyártáshoz.

Az új termékkörrel a társaság továbblépett a beszállítói ranglétrán, s az alkatrészgyártáson túlmenően, már szerelt egységeket, komplett dobokat is szállít. A sikeres projekt eredményeként a vevő ajánlatot kért a sorozat alkatrészként szállítandó kipufogó dobok gyártására is.

Kulcsszavak: bmw, dob, hajdu, jármű, szállít
Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Firefox 70.0
A Mozilla böngészőjének 70.0-ás verziója.
Hatalmas siker lett a Lenovo jótékonysági CS:GO meccse
A Lenovo jótékonysági CS:GO meccset szervezett a Csodalámpa Alapítvány javára, a befolyt összeg pedig a negyedmillió forintot is átlépte.
Megzavart pár iPhone 11-et az iOS 13 frissítése
Az iOS 13.1.3 használhatatlanná tette az Ultra WideBand U1 chipet egyes modellekben.
Kiszivárgott, mikor jön a PlayStation 5, és az is, mennyibe kerülhet
Egyre biztosabbnak tűnik, hogy a Sony 2020 decemberében mutatja majd be a PlayStation ötödik generációs változatát. Egy szlovák viszonteladónak köszönhetően most nemcsak a pontos dátum...
Bemutatkozott az AOC AG273QX gamer monitora (x)
Bemutatkozott az AOC AG273QX gamer monitor, mely QHD felbontással és 165 Hz-es képfrissítéssel keresi a játékosok kegyeit.

További tech hírek >>