Meríts energiát a nagy tűzgolyóból


Oly annyira komolyan állítom ezt, hogy ha létezne hasonló a kis Samumhoz, egy percet sem gondolkoznék a megvásárlásán. Persze nem túl olcsó a kicsike (olyan 80 dollár körül mozog az ára), de nem is mondanám egetverően drágának. Főleg ha arra gondolok, hogy használatával egy év alatt megspórolható az érte kifizetett lóvé. 

Ja, már csak azt kéne elárulnom, hogy miről is van szó :o) Nos, nem másról, mint egy olyan iPhone tokról, melynek hátoldalán egy 2,8 colos solar panel található, mely a nap energiáját felhasználva tölti csurig almás telefonunk szikkadt akkumulátorát. A dolog rettentően egyszerű, hiszen a tokocskában belül megtalálható egy fixen beépített csatlakozó, mely pontosan ugyanazt a célt szolgálja, mint a dokkoló csatlakozó sora.

A napelemes tokon egyébként egy állapotjelző is helyet kapott, hogy a kedves felhasználó ránézésre tudja, hogy töltés alatt van-e még a masinája, vagy már csurig van az akksi. Bárki mondhat bármit az Apple készülékek kiegészítőiről, hogy ilyenek, meg olyanok és az is lehet, hogy igaza van. Ám én úgy látom, hogy erre a tokocskára szükség volt, okos dolog és egyáltalán nem felesleges, mint sok másik „almához való”.

]]>

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Halo: The Master Chief Collection – Valósággal szárnyal a Steamen
A Halo: Reach debütálása utáni napokban a Halo: The Master Chief Collection eladásai valósággal megtáltosodtak a jelek szerint.
Játékgyorsító módot hozhat a Radeon Software
Remélhetően nem csak az AMD legújabb videokártyái támogatják majd.
A nagy visszatérés: itt a Nokia tévé
Huszonhárom év kihagyás után ismét lesznek a piacon Nokia márkájú tévékészülékek.
Az RGB elérte az M.2 platformot is: itt az ADATA XPG S40G RGB SSD
Megnéztük, hogy az ADATA újdonságának exhibicionista külleméhez milyen belső társul.
Két új processzort készít a PC-piacra a Qualcomm
A Snapdragon 8c a középkategóriát, a 7c pedig a belépőszintet célozza.

További tech hírek >>