Meríts energiát a nagy tűzgolyóból


Oly annyira komolyan állítom ezt, hogy ha létezne hasonló a kis Samumhoz, egy percet sem gondolkoznék a megvásárlásán. Persze nem túl olcsó a kicsike (olyan 80 dollár körül mozog az ára), de nem is mondanám egetverően drágának. Főleg ha arra gondolok, hogy használatával egy év alatt megspórolható az érte kifizetett lóvé. 

Ja, már csak azt kéne elárulnom, hogy miről is van szó :o) Nos, nem másról, mint egy olyan iPhone tokról, melynek hátoldalán egy 2,8 colos solar panel található, mely a nap energiáját felhasználva tölti csurig almás telefonunk szikkadt akkumulátorát. A dolog rettentően egyszerű, hiszen a tokocskában belül megtalálható egy fixen beépített csatlakozó, mely pontosan ugyanazt a célt szolgálja, mint a dokkoló csatlakozó sora.

A napelemes tokon egyébként egy állapotjelző is helyet kapott, hogy a kedves felhasználó ránézésre tudja, hogy töltés alatt van-e még a masinája, vagy már csurig van az akksi. Bárki mondhat bármit az Apple készülékek kiegészítőiről, hogy ilyenek, meg olyanok és az is lehet, hogy igaza van. Ám én úgy látom, hogy erre a tokocskára szükség volt, okos dolog és egyáltalán nem felesleges, mint sok másik „almához való”.

]]>

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Titokzatos oldalt kapott a Sega még be nem jelentett játéka
A Sega egy rejtélyes teaser-oldalt lőtt fel feltehetően a még le nem leplezett Humankind projektnek, a bejelentést a Gamescomra várjuk.
Borderlands 3 – megszűnt a szivárogtató Youtuber csatornája
A Take-Two magánnyomozókkal ment SupMatto után, aki törölte Twitterét, és most a Youtube csatornája is eltűnt.
[Képregénybörze] Szukits - Tótágas borzongás
Bár ezúttal „csak” három kötettel gazdagodtunk a Szukits jóvoltából, a hozzánk került képregényes kiadványok ezúttal is minőségi darabok.
Microsoft Flight Simulator – még mindig álleejtően gyönyörű
A Microsoft Flight Simulator már az első bemutatón sem volt ronda, a legújabb videók sem hazudtolják meg az eddig látottakat.
Tovább kapnak frissítéseket a Nokia-telefonok
A HMD egy évvel kitolja több eltérő típus támogatását, ezzel 2020-ig maradnak a frissítések.

További tech hírek >>