Microsoft: a Windows 8.1 nem új verzió, csak egy frissítés


A nemrégiben kiadott Windows 8.1-es előzetes változatának kiadásakor is fejtegette a címben foglaltakat a Microsoft, de most egy nyilatkozattal eloszlatta a kételyeket: az előbb említett újításcsomag nem új verzió, hanem csupán frissítés lesz.

A Microsoft magyarázata szerint a Windows 8.1 azért nem új verzió (upgrade) hanem csak frissítés (update), mert ha az lenne, akkor a Microsoft pénzt kérne érte, ha a felhasználó úgy dönt, hogy telepíti.

[caption id="attachment_8469" align="alignnone" width="580"]Ingyen lesz - no nem a tablet, hanem a rajta futó Windows 8.1 Ingyen lesz - no nem a tablet, hanem a rajta futó Windows 8.1[/caption]

"A szoftverfrissítések esetében minden esetben külön megvizsgáljuk, hogy belefér-e az "új verzió" definíciójába - a Windows 8.1 lehetővé teszi új hardver eszközök használatát, tovább mélyíti a különböző Microsoft szolgáltatások integrálását és a felhasználók által megfogalmazott problémákat javít ki, sőt, a Windows 8 felhasználók számára költségmentesen biztosítjuk [vagyis aki Windows XP-ről vagy Windows 7-ről frissít, azok nem ússzák meg a fizetést - szerk.]. A Windows 8.1 által nyújtott új tulajdonságokat kielemezve arra jutottunk, hogy nem fér bele az új verzió definíciójába" - áll a Microsoft magyarázatában.

Tehát a Windows 8.1 nem új verzió, nem service pack, hanem frissítés, ami ingyen van.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Mai HBO premierek
Május utolsó hete igazi műsoráradattal kezdődik az HBO Go-n. Szezonfináléjához érkezett a Futás. Összegyűjtöttük a streamingszolgáltató mai premierjeit.
Már egy játékot is képes újrakreálni a mesterséges intelligencia
Persze egyelőre anélkül, hogy megértené mit csinál, de első lépésként nem rossz.
Képek jöttek egy bangkoki laborból, így készül a koronavírus elleni vakcina
A thaiföldi Csula Oltóanyagkutató Központ az egyik olyan laboratórium a világon, ahol a koronavírus elleni védőoltás kifejlesztésén dolgoznak.
Úgy tűnik, sztori mód is lesz az új Forza Motorsport-játékban
Egy rendkívül tapasztalt, átvezetőkért felelős rendezőt alkalmaztak egy következő generációs Forza-projekthez.
Amerika bemutatta a lézert, amely egy repülőt is leszed – videó
Az amerikai haditengerészet már teszteli azt az új taktikai fegyvert, amely a rakétáknál is gyorsabban képes nagy rombolásra.

További tech hírek >>