Microsoft: a Windows 8.1 nem új verzió, csak egy frissítés


A nemrégiben kiadott Windows 8.1-es előzetes változatának kiadásakor is fejtegette a címben foglaltakat a Microsoft, de most egy nyilatkozattal eloszlatta a kételyeket: az előbb említett újításcsomag nem új verzió, hanem csupán frissítés lesz.

A Microsoft magyarázata szerint a Windows 8.1 azért nem új verzió (upgrade) hanem csak frissítés (update), mert ha az lenne, akkor a Microsoft pénzt kérne érte, ha a felhasználó úgy dönt, hogy telepíti.

[caption id="attachment_8469" align="alignnone" width="580"]Ingyen lesz - no nem a tablet, hanem a rajta futó Windows 8.1 Ingyen lesz - no nem a tablet, hanem a rajta futó Windows 8.1[/caption]

"A szoftverfrissítések esetében minden esetben külön megvizsgáljuk, hogy belefér-e az "új verzió" definíciójába - a Windows 8.1 lehetővé teszi új hardver eszközök használatát, tovább mélyíti a különböző Microsoft szolgáltatások integrálását és a felhasználók által megfogalmazott problémákat javít ki, sőt, a Windows 8 felhasználók számára költségmentesen biztosítjuk [vagyis aki Windows XP-ről vagy Windows 7-ről frissít, azok nem ússzák meg a fizetést - szerk.]. A Windows 8.1 által nyújtott új tulajdonságokat kielemezve arra jutottunk, hogy nem fér bele az új verzió definíciójába" - áll a Microsoft magyarázatában.

Tehát a Windows 8.1 nem új verzió, nem service pack, hanem frissítés, ami ingyen van.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Egy igazi klasszikus és több izgalmas újdonság – Heti PS Store megjelenések
Ezúttal is sűrű hetünk volt a PS Store-ban, ahol nem csak a friss címeknek örülhettünk, hanem egy igaz klasszikus felbukkanásának is.
A Wasteland 3 fejlesztője szerint jót tett nekik a Microsoft felvásárlása
Az inXile elmondása szerint több időt és forrást fordíthattak a Wasteland 3 fejlesztésére, hála a Microsoftnak.
Nem, a neten keringő teljesen gagyi, helyesírási hibás levél nem Kásler Miklóstól származik
A levélben arról van szó, hogy a kórházak ne hozzák nyilvánosságra a koronavírusos halálozási statisztikákat, de ilyenről szó sincs.
Legalább a gép ne álljon le!
Tápegységek, PC-k, noteszgépek és kiegészítők kerültek zsákunkba a héten – irány az online vásár!
A vadon élő emlősök nőstényei sokkal tovább élnek, mint a hímek
Egy új tanulmány szerint a vadon élő emlősfajok nőstény egyedei hosszabb életűek, mint a hímek: átlagosan 18,6 százalékkal élnek tovább ugyanazon faj nőstényei. Ez az eredmény...

További tech hírek >>