Microsoft tőke-injekcióra számíthat a Nokia


A Reuters értesülései szerint a Nokia olyan rossz helyzetben van, hogy a Microsoft tőke-injekcióra készül.

Ahogy azt már egy tegnapi cikkben kifejtettük, a Nokia nagyot bukott az elhibázott gazdasági lépések és a megkésett reakciók miatt. Gyakorlatilag 90 százalékot estek a részvénypiacon. 14 év után még azt a piacvezető pozícióját is elveszítette, melynek hatására nem mentek csődbe a hatalmas veszteség ellenáre.

Kétségtelen, a Nokia még mindig nagy veszteséggel küzd, így még mindig szüksége van segítségre. A jelenlegi megállapodás szerinta Nokia évente egymilliárd dollárt kap a Windows Phone platform fejlesztéseiért, integrációjáért.

A Reuter értesülései szerint a Microsoft megint ki fogja nyitni a pénztárcáját és nem kis tőke-injekciót fog kapni, de felvásárlásról szó sem lehet.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Elárulja az okosóra, ha valakinél megkezdődött az elbutulás?
Az Apple eszközeiből gyűjtött adatokat vizsgálták annak érdekében, hogy felderítsék az ezeket viselőknél a szellemi hanyatlással kapcsolatos korai jeleket.
Ez történt: megmérték, mennyit ér a Windows beépített, ingyenes vírusvédelme
Összegyűjtöttük egy cikkbe a hét legérdekesebb, legolvasottabb technológiai és tudományos témáit.
Újabb 90 napra függesztheti fel Amerika a Huawei elleni intézkedéseket
Augusztus 19-én hivatalosan is lejár az amerikaiak Huawei ellen hozott szankcióinak felfüggesztése, de az ügyet jól ismerő informátorok szerint vasárnap újabb 90 nappal hosszabbíthatják...
Androidos és van WhatsApp a telefonján? Hamarosan kap egy rég várt új funkciót
Az iOS-esek már február óta használhatják a biometrikus (ujjlenyomatos) azonosítást a WhatsAppban. Végre Androidra is megérkezett ez a funkció, igaz, egyelőre csak a WhatsApp bétába.
Komoly ellenfelet kapnak az Energizer okostelefonok
6200 mAh-s akkumulátort kapott az ütésálló Gigaset GX290 okostelefon.

További tech hírek >>