Microsoft tőke-injekcióra számíthat a Nokia


A Reuters értesülései szerint a Nokia olyan rossz helyzetben van, hogy a Microsoft tőke-injekcióra készül.

Ahogy azt már egy tegnapi cikkben kifejtettük, a Nokia nagyot bukott az elhibázott gazdasági lépések és a megkésett reakciók miatt. Gyakorlatilag 90 százalékot estek a részvénypiacon. 14 év után még azt a piacvezető pozícióját is elveszítette, melynek hatására nem mentek csődbe a hatalmas veszteség ellenáre.

Kétségtelen, a Nokia még mindig nagy veszteséggel küzd, így még mindig szüksége van segítségre. A jelenlegi megállapodás szerinta Nokia évente egymilliárd dollárt kap a Windows Phone platform fejlesztéseiért, integrációjáért.

A Reuter értesülései szerint a Microsoft megint ki fogja nyitni a pénztárcáját és nem kis tőke-injekciót fog kapni, de felvásárlásról szó sem lehet.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

Apex Legends tippek-trükkök – Így válhatsz legendává!
Az Apex Legends oktatómódja sajnos hajlamos elhallgatni néhány apróságot, így összeszedtük, mire érdemes figyelni egy-egy meccs során.
Ennyibe fog kerülni a Sony csúcs LED LCD tévéje
Az amerikai árak már ismertek, ami jó támpontul szolgálhat ahhoz, hogy nagyjából mire számíthatunk itthon.
Hollywood a négy fal között: 3+1 új tévével venné be a nappalikat a Panasonic
Három új OLED-televíziót is bejelentett most kezdődött expóján a Panasonic. A cél közös: hollywoodi moziélményt tenni a fogyasztók szeme elé.
Sekiro: Shadows Die Twice – Íme egy újabb boss
A Sekiro: Shadows Die Twice rövidke trailerében egy újabb boss-szal, bizonyos Lady Butterfly-jal ismerkedhetünk meg.
Mindent lefed a Qualcomm új 5G-s modeme
Bemutatta legújabb rádiós modemét a Qualcomm. A dél-kaliforniai tervezőcég X55-ös fejlesztése a piac első olyan chipje, amely az 5G mellett a 4G, 3G, illetve 2G támogatással is...

További tech hírek >>