Microsoft tőke-injekcióra számíthat a Nokia


A Reuters értesülései szerint a Nokia olyan rossz helyzetben van, hogy a Microsoft tőke-injekcióra készül.

Ahogy azt már egy tegnapi cikkben kifejtettük, a Nokia nagyot bukott az elhibázott gazdasági lépések és a megkésett reakciók miatt. Gyakorlatilag 90 százalékot estek a részvénypiacon. 14 év után még azt a piacvezető pozícióját is elveszítette, melynek hatására nem mentek csődbe a hatalmas veszteség ellenáre.

Kétségtelen, a Nokia még mindig nagy veszteséggel küzd, így még mindig szüksége van segítségre. A jelenlegi megállapodás szerinta Nokia évente egymilliárd dollárt kap a Windows Phone platform fejlesztéseiért, integrációjáért.

A Reuter értesülései szerint a Microsoft megint ki fogja nyitni a pénztárcáját és nem kis tőke-injekciót fog kapni, de felvásárlásról szó sem lehet.

Így legyen titkos kapcsolatod!
Persze, nem a párkapcsolatra gondoltunk, hanem a biztonságos és privát internetezésre. Manapság már egyáltalán nem nehéz megfigyelni valakinek az adatforgalmát, főleg akkor, ha egy wifi...

További szponzorált cikkek >>

VPN szolgáltatásért klikk ide >>

Küldj cikket emailben >>

A Mortal Kombat még mindig a videojátékok csúcsa
Az előzetes alapján az új rész visszaül a trónra. A nevét még az is ismeri, aki soha életében nem játszott.
A mobilfotózás királya lett a Samsung Galaxy S10 5G
A DxOMark szerint a Samsung Galaxy S10 5G a világ legjobb mobilfényképezője.
Óriási akkumulátorral jön egy olcsó androidos telefon
Áprilisban mutathatja be a kínai Vivo az Y17-es készülékét, amihez egy szabad szemmel is jól látható méretű akkumulátor társul majd.
Új előzetest kapott a Hobbs & Shaw
Akció, humor, száguldás: megérkezett a Dwayne Johnson és Jason Statham főszereplésével készülő Halálos iramban spinoff második előzetese.
Command & Conquer Remastered – Kaptunk egy képet ízelítőnek
A Command & Conquer Remastered csapata kiadott egy képet a játék egyik épületéről, ami ismerős lehet az eredeti program átvezető videóiból.

További tech hírek >>